Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Jak znam Manię pójdzie spać z Olą, Ciebie kojarzy już tylko z wywożeniem do lecznicy :lol: Ale cała reszta jest Twoja :loveu:

Trochę się jednak poprzytulam do Manieczki,a co...!

Posted

Po raz kolejny czytam to wszystko i nie mogę uwierzyć. Balbina dziś zaczyna podróż do nowego lepszego życia. Bardzo, bardzo się cieszę. W końcu nasze nakrapiane cudo będzie mieć swój prywatny, własny kąt. Balbinka do DOMU!!!!

Posted

mamanabank napisał(a):
kebab z osiołka, chciałaś powiedzieć? :razz:

nie ;) z łagodnego baranka,w którego zmienił się Biszkopt ;)
Z osiołka to ew. salami możesz zjesc ;)

mamanabank napisał(a):
a mnie zostanie już tylko Balbinka na półce zrobiona z gęsiej wydmuszki przez Florentynkę :-) Pamiętacie tę figurkę, którą wygrałam na licytacji? :-)

jasne, że pamiętamy :)

Qrcze, ale się cieszę, że dziś poznam Balbinę :D :D :D

Posted

Wiecie co? Po raz pierwszy służbowy wyjazd do stolicy nie wydaje mi się perspektywą dogłębnie odrażającą. Balbina, to już jutro!!!
Mamanabank - pewnie, że rodowód, siadaj i pisz! Tylko co...parówa łowicka? a może Wannonogi mazowiecki pies pasterski?

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Niech już będzie jutro!

Hmmm... ja to się cieszę na dzisiaj ;)
Właśnie rozmyślam jakiś plan co by się jutro od fabryki wymigać... ;) ale ciiiiii....

Posted

Andzike napisał(a):
Hmmm... ja to się cieszę na dzisiaj ;)
Właśnie rozmyślam jakiś plan co by się jutro od fabryki wymigać... ;) ale ciiiiii....

No tak... Przed Tobą wspaniały wieczór z Balbinką! Zawsze możesz wziąć L4, nie?

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No tak... Przed Tobą wspaniały wieczór z Balbinką! Zawsze możesz wziąć L4, nie?

L4 na jeden dzień nie bardzo... na dłużej nie mogę, urlop już prawie wykorzystany, jak nic pozostaje mi jakaś domowo/rodzinna awaria ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Ja wiem. Biszkopt wpadnie w histerię/depresję z powodu braku Tej Która Rzuca Kość.

W łazience pęknie rura i zaleje sąsiadów a w dodatku niespodziewanie przyjedzie do Andzike kuzynostwo z Wałbrzycha z piątką dzieci.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
W łazience pęknie rura i zaleje sąsiadów a w dodatku niespodziewanie przyjedzie do Andzike kuzynostwo z Wałbrzycha z piątką dzieci.

Weź mnie kuzynostwem z Wałbrzycha nie strasz - zapowiadają się dopiero na ferie zimowe, na szczęście tylko z trójka:angryy:
Ale motyw awarii wodno-kanalizacyjnej ma sens... jeszcze go nie wykorzystałam w tej robocie ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Weź mnie kuzynostwem z Wałbrzycha nie strasz - zapowiadają się dopiero na ferie zimowe, na szczęście tylko z trójka:angryy:
Ale motyw awarii wodno-kanalizacyjnej ma sens... jeszcze go nie wykorzystałam w tej robocie ;)

O jeżu!... to oni istnieją? Trafiłam? Przepraszam!

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
O jeżu!... to oni istnieją? Trafiłam? Przepraszam!

Brekekekekkeke :D :D :D no nie mów, że nie wyciągnęłaś tego z jakiegoś wątku, jak jojczyłam, że na długi listopadowy weekend muszę tam jechać i zostawiać Nelsona i Nelkę... ;)
Tak po prostu trafiłaś w ten Wałbrzych? :)

Posted

Andzike napisał(a):
Brekekekekkeke :D :D :D no nie mów, że nie wyciągnęłaś tego z jakiegoś wątku, jak jojczyłam, że na długi listopadowy weekend muszę tam jechać i zostawiać Nelsona i Nelkę... ;)
Tak po prostu trafiłaś w ten Wałbrzych? :)

No niechcący trafiłam...
Tak po prostu pomyślałam, że Wałbrzych jest na tyle daleko od Warszawy, że niespodziewany przyjazd rodziny z właśnie stamtąd każdy uzna za katastrofę.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No niechcący trafiłam...
Tak po prostu pomyślałam, że Wałbrzych jest na tyle daleko od Warszawy, że niespodziewany przyjazd rodziny z właśnie stamtąd każdy uzna za katastrofę.

Nic dodać, nic ująć ;)