mamanabank Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Jak znam Manię pójdzie spać z Olą, Ciebie kojarzy już tylko z wywożeniem do lecznicy :lol: Ale cała reszta jest Twoja :loveu: Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 To ja czekam ok. 20 z herbatą i ciachem :) biszkoptem najlepiej ;) Quote
Romka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 mamanabank napisał(a):Jak znam Manię pójdzie spać z Olą, Ciebie kojarzy już tylko z wywożeniem do lecznicy :lol: Ale cała reszta jest Twoja :loveu: Trochę się jednak poprzytulam do Manieczki,a co...! Quote
mamanabank Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Ja tam wolę golonkę ;-) Czekaj ale raczej koło 21.00 :-) Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 mamanabank napisał(a):Ja tam wolę golonkę ;-) Czekaj ale raczej koło 21.00 :-) Spoko, golonka może też być, ew. kebab z łagodnego baranka ;) Poczekamy, poczekamy ! Quote
mamanabank Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 kebab z osiołka, chciałaś powiedzieć? :razz: Quote
UMilki Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Po raz kolejny czytam to wszystko i nie mogę uwierzyć. Balbina dziś zaczyna podróż do nowego lepszego życia. Bardzo, bardzo się cieszę. W końcu nasze nakrapiane cudo będzie mieć swój prywatny, własny kąt. Balbinka do DOMU!!!! Quote
Romka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nie mogę wprost uwierzyć,że to dziś jest ten dzień...bardzo się cieszę... Quote
mamanabank Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 a mnie zostanie już tylko Balbinka na półce zrobiona z gęsiej wydmuszki przez Florentynkę :-) Pamiętacie tę figurkę, którą wygrałam na licytacji? :-) Quote
Romka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ba no masz...oczywiście ,ze pamiętamy stoi u Ciebie na honorowym miejscu... Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 mamanabank napisał(a):kebab z osiołka, chciałaś powiedzieć? :razz: nie ;) z łagodnego baranka,w którego zmienił się Biszkopt ;) Z osiołka to ew. salami możesz zjesc ;) mamanabank napisał(a):a mnie zostanie już tylko Balbinka na półce zrobiona z gęsiej wydmuszki przez Florentynkę :-) Pamiętacie tę figurkę, którą wygrałam na licytacji? :-) jasne, że pamiętamy :) Qrcze, ale się cieszę, że dziś poznam Balbinę :D :D :D Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Wiecie co? Po raz pierwszy służbowy wyjazd do stolicy nie wydaje mi się perspektywą dogłębnie odrażającą. Balbina, to już jutro!!! Mamanabank - pewnie, że rodowód, siadaj i pisz! Tylko co...parówa łowicka? a może Wannonogi mazowiecki pies pasterski? Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Niech już będzie jutro! Hmmm... ja to się cieszę na dzisiaj ;) Właśnie rozmyślam jakiś plan co by się jutro od fabryki wymigać... ;) ale ciiiiii.... Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Andzike napisał(a):Hmmm... ja to się cieszę na dzisiaj ;) Właśnie rozmyślam jakiś plan co by się jutro od fabryki wymigać... ;) ale ciiiiii.... No tak... Przed Tobą wspaniały wieczór z Balbinką! Zawsze możesz wziąć L4, nie? Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):No tak... Przed Tobą wspaniały wieczór z Balbinką! Zawsze możesz wziąć L4, nie? L4 na jeden dzień nie bardzo... na dłużej nie mogę, urlop już prawie wykorzystany, jak nic pozostaje mi jakaś domowo/rodzinna awaria ;) Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Andzike napisał(a):L4 na jeden dzień nie bardzo... na dłużej nie mogę, urlop już prawie wykorzystany, jak nic pozostaje mi jakaś domowo/rodzinna awaria ;) a powiesz, co to będzie? Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ja wiem. Biszkopt wpadnie w histerię/depresję z powodu braku Tej Która Rzuca Kość. Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Florentynka napisał(a):Ja wiem. Biszkopt wpadnie w histerię/depresję z powodu braku Tej Która Rzuca Kość. W łazience pęknie rura i zaleje sąsiadów a w dodatku niespodziewanie przyjedzie do Andzike kuzynostwo z Wałbrzycha z piątką dzieci. Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):W łazience pęknie rura i zaleje sąsiadów a w dodatku niespodziewanie przyjedzie do Andzike kuzynostwo z Wałbrzycha z piątką dzieci. Weź mnie kuzynostwem z Wałbrzycha nie strasz - zapowiadają się dopiero na ferie zimowe, na szczęście tylko z trójka:angryy: Ale motyw awarii wodno-kanalizacyjnej ma sens... jeszcze go nie wykorzystałam w tej robocie ;) Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Andzike napisał(a):Weź mnie kuzynostwem z Wałbrzycha nie strasz - zapowiadają się dopiero na ferie zimowe, na szczęście tylko z trójka:angryy: Ale motyw awarii wodno-kanalizacyjnej ma sens... jeszcze go nie wykorzystałam w tej robocie ;) O jeżu!... to oni istnieją? Trafiłam? Przepraszam! Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):O jeżu!... to oni istnieją? Trafiłam? Przepraszam! Brekekekekkeke :D :D :D no nie mów, że nie wyciągnęłaś tego z jakiegoś wątku, jak jojczyłam, że na długi listopadowy weekend muszę tam jechać i zostawiać Nelsona i Nelkę... ;) Tak po prostu trafiłaś w ten Wałbrzych? :) Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Andzike napisał(a):Brekekekekkeke :D :D :D no nie mów, że nie wyciągnęłaś tego z jakiegoś wątku, jak jojczyłam, że na długi listopadowy weekend muszę tam jechać i zostawiać Nelsona i Nelkę... ;) Tak po prostu trafiłaś w ten Wałbrzych? :) No niechcący trafiłam... Tak po prostu pomyślałam, że Wałbrzych jest na tyle daleko od Warszawy, że niespodziewany przyjazd rodziny z właśnie stamtąd każdy uzna za katastrofę. Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):No niechcący trafiłam... Tak po prostu pomyślałam, że Wałbrzych jest na tyle daleko od Warszawy, że niespodziewany przyjazd rodziny z właśnie stamtąd każdy uzna za katastrofę. Nic dodać, nic ująć ;) Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A gdzie pełne oczekiwania dopytywanie "Gdzie Balbina???" ;) Quote
Recommended Posts