Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcie Balbiny powalające :)

Cudownie, że trafi w końcu do swojego, idealnego Florentynkowego domu :) Już sie nie mogę doczekać tych opowieści Florentynki o stadzie :D

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że tak bezczelnie wtrącam, ale skoro tak kochacie parówkowe stwory to może przy Balbusi mój Pajda domek wreszcie znajdzie. Psina totalnie załamuje się w schronisku. Dziś go widziałam :shake:, ten strach czy może nawet obłęd w oczach. Nie wiem czemu stałam i ryczałam, a on nawet nie bardzo mnie poznawał choć kiedyś szalał na mój widok
[url]http://www.dogomania.pl/threads/105882-Sochaczew-Pajda-niezwyk%C5%82y-sk%C5%82adaniec-z-charakterem[/url]

Posted

[quote name='Florentynka']No wiemy przecież, że suka, ale pies, bardziej ogólnie.
Adam powiedział, że ona jest w stylistyce jak ruskie pierogi z sosem słodko kwaśnym...[/QUOTE]

Mam koleżankę, która ruskie jada wyłącznie z magi...

Posted

[quote name='Florentynka']No wiemy przecież, że suka, ale pies, bardziej ogólnie.
Adam powiedział, że ona jest w stylistyce jak ruskie pierogi z sosem słodko kwaśnym...[/QUOTE]

No wiem przecież, że wiesz, ale co miałam napisać, jak najsamwpierw, żeby wiedzieć co to styl fusion musiałam se w guglu pogmerać.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Mam koleżankę, która ruskie jada wyłącznie z magi...[/QUOTE]

O mnie mówisz?:razz: je się z magi i z pieprzem:) inaczej się nie "chycę"

Nie wiem czy były łowickie ciotki u Łucji na wątku i widziały jak tam się u Florentynków psy rozpieszcza, masaże brzuszków, sok malinowy??:shake: Czy aby na pewno tego chcecie dla Balbiny?:diabloti:

Posted

Łowickie ciotki!!
Nie potrzebujecie czasem dla swoich podopiecznych świetnych kubraczków??
Tutaj sa ich fotki:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/149096-Bezdomne-psiaki-z-Boguchwały-pilnie-szukają-domków-pomóżcie-ogłaszać!!!/page48[/url]

A tu wątek Łucji- (rasowej ) parówy :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/131791-Lucia-8-letnia-mała-sunia-z-wielkim-sercem.-MA-DOM-[/url]!!!

Posted

[quote name='Florentynka']Balbinka, ślicznoto, czekasz na nas grzecznie?[/QUOTE]

musi bo co jej innego zostało. Niech ten Skutek idzie wreszcie do swojej chałupy...niby jakiś tam retriever duck... coś tam, a nikt go nie chce.

Posted

Kubraczków tak! Potrzebujemy! Romka ma jakiś zamysł, nie wiem tylko czy rozmiar się będzie zgadzał.

Do skarbonki Balbinki wpadło 10zł od parówkowego funduszu, dziękujemy!!!
Zaktualizuje na pierwszej stronie, jak tylko dogomania zacznie chodzić szybciej.

Posted

[quote name='mamanabank']Myślę, że tak. Mówiła, że dostała awizo. Na pewno odbierze niedługo, na kwiecień kubraczek będzie jak znalazł.[/QUOTE]

Ty coś chyba tej Romki nie lubisz... jad się sączy z Twojej odpowiedzi :diabloti:

Posted

Człowiek tylko wyjdzie na chwilę z domu...i oddali się od komputera a tu już człowieka obgadują:mad:...jutro już pójdę na pocztę,obiecuję bo sama nie mogę doczekać się kubraczka dla Korusi...:lol:

Posted

[quote name='mamanabank']Kubraczków tak! Potrzebujemy! Romka ma jakiś zamysł, nie wiem tylko czy rozmiar się będzie zgadzał.

Do skarbonki Balbinki wpadło 10zł od parówkowego funduszu, dziękujemy!!!
Zaktualizuje na pierwszej stronie, jak tylko dogomania zacznie chodzić szybciej.[/QUOTE]
Co do kubraczków innych niż dla Korusi to już porozumiałam się z Majuską.:lol:

Posted

Balbina, ale mi głupio, że tak musisz czekać...
Myślałam, że ten drań Skutek szybko pójdzie do domu, a tu taki zastój...
W każdym razie jedno jest pewne - przed świętami jakoś cię tu trzeba ściągnąć. To jest absolutny "must". I tak będzie.

Posted

mamanabank napisał(a):
Kubraczków tak! Potrzebujemy! Romka ma jakiś zamysł, nie wiem tylko czy rozmiar się będzie zgadzał.

Te kubraczki rewelacyjne. Leciutkie ale zarazem cieplutkie, bardzo starannie wykończone i póki co trzymają sie na naszych psach już 2 dni...:diabloti:
Nie mogę uwierzyć że nasz rozbójnik Terry i kapryszący Wojtuś nie ściągają tego z siebie jakby czuły po co to jest....:diabloti:
Chyba im jednak doopska zmarzły.