Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Jasne! Musimy tylko wiedzieć ile teraz waży Balbina, od tego zależy jaką karmę teraz kupić, już powinnam zamawiać.

Mniej niż 20 kilo jeszcze nie waży
Mój nr w razie co...793-505-809

Posted

Musimy zdecydować jaką karmę kupić, proszę o propozycje i podpowiedzi. Co sądzicie. Porozmawiam też z panią wet.

Renata, mogłabyś poprosić swojego TZ, żeby zważył się z Balbiną i bez, żeby podać różnicę?

Dziewczyny bazarkowo-talonkowe, wiem, że macie urwanie głowy, ale czy możemy już rozliczyć bazarek? Pieniądze będą potrzebne na Dt za czerwiec i na karmę, u mnie jest część ale to za mało... (dokładnie 105zł)

Posted

Już pisałam na bazarku, ale powtórzę - przypomnę dziś Dzikiej Fidze, żeby puściła przelew.
Jeśli chodzi o karmę - najlepiej spytać weterynarza, ale jakby to miała być karma w wersji light po prostu, a nie jakaś bardzo specjalistyczna, to osobiście mogę polecić Husse Prima Plus - moje parówy to jedzą, smakuje im bardzo. Jest to dla psów mało aktywnych i z tendencją do tycia. Cena znośna - coś w okolicach 170 za 15 kilo, a karma bardzo wydajna.

Posted

Renatko,prosimy zważ Balbinę koniecznie.Musimy to wiedzieć w rozmowach z p.doktor.Poza tym ona się odchudza. Chcemy zastosowac prawidłową karmę.TO JEST WAŻNE!

Posted

Na mojej wadze Balbisia wazy 21 kilo:)

A teraz Wam pokażę gdzie Balbi znalazła sobie miejscówkę:razz:.Włazi między wypoczynek i fotel.Wchodzi przodem,potem sie odkręca i już jest gotowa do spania:evil_lol:.Jaka zwinna sie zrobiła:cool3:

Przekręcanie z boczku na brzuszek;)

I siup juz na brzuszku:)

Posted

A takie robi oczka jak się coś je,a jej nie można dać:-(

Dzisiaj będę miała nożyczki do cięcia pazurków,to Balbisia pójdzie pod ostrze,bo pazurki długie jak szpady

Posted

Kochana Balbisia!Schudła,3 kg to naprawdę ekstra!Bedziemy u Ciebie Renatko,pewnie na początku nastepnego tygodnia.Musimy ustalic z dziewczynami.Mam nadzieje ,ze karmy wystarczy?

Posted

Romka napisał(a):
Kochana Balbisia!Schudła,3 kg to naprawdę ekstra!Bedziemy u Ciebie Renatko,pewnie na początku nastepnego tygodnia.Musimy ustalic z dziewczynami.Mam nadzieje ,ze karmy wystarczy?

Karmy starczy:)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']taa... teraz dostałam dwa razy - poszedł przelew

Na moje konto wpłynęło dzisiaj 105zł tytułem KRYCIE KOSZTÓW ODCHUDZANIA - Z BAZA*RKU SPA* . Dziękujemy!
Czy to wszystko, co udało się uzbierać z bazarku?

Po rozmowie z panią wet. musimy kupić karmę royal obesity, ok. 230zł

Posted

Cholera, przelałam 105? ... a to oferma ze mnie, miało być 305!
No idiotka, kretynka... :shake::oops: zaraz dolewam
A tytuł poprzekręcali bo był zupełnie inny.

Edit: poszło 200

Posted

Dobrze,dobrze Florentyko!Dziękujemy,ze pamiętacie o Balbinie!Jak widac efekty odchudzania cudne!Jedziemy w następnym tygodniu jak tylko będzie karma.