Florentynka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Zapraszam, zajrzyjcie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188479-Ja-to-mam-szcz%C4%99%C5%9Bcie[/url]... Quote
UMilki Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Bleki nie jest agresywny, on tylko daje do zrozumienia, że bardzo chciałby porządzić :) Może się okazać, że chłopaki będą mieć sztamkę kontra babeczki ;) Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 I tak bywało!Stawiaj to ogrodzenie,bo nie mogę się doczekać. Quote
majuska Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ciotki chcę przelać z funduszu parówkowego 10 zł na Balbinke, czy dalej na to samo konto?? Quote
UMilki Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Balbinka została wczoraj odrobaczona, w przyszłym tygodniu jedziemy na szczepienie. Dziś lecę do koleżanki po wagę. Zobaczymy z czym się będziemy zmagać. Quote
Lionees Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='UMilki']Balbinka została wczoraj odrobaczona, w przyszłym tygodniu jedziemy na szczepienie. [B]Dziś lecę do koleżanki po wagę. Zobaczymy z czym się będziemy zmagać.[/B][/QUOTE] Leć Kochana leć,bo aż sama jestem ciekawa ile ta nasza Balbisia waży:cool3:.I od razu po zważeniu pisz:) Quote
Lionees Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Florentynka']Renata, tęsknisz?[/QUOTE] No ba....świetna sucz to jest:loveu: Ale powiem tak szczerze,ze troszkę tez odpoczywam psychicznie od bycia kapo,bo dzień w dzień musiałam pilnować,coby Balbi nie podkradała jedzenia innym psiakom i żeby Rambowi pod ławę nie właziła w poszukiwaniu okruszków,bo nie raz dostała od Ramba po nosie,jak chciała wyciągnać z pod ławy co nie co.No łakomczuch jest z Balbi okropelny...ale teraz UMilka musi stawić czoło żebrzącym oczom Balbi:eviltong: i pilnować,żeby nie wyjadała psiakom z misek;) Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='majuska']Ciotki chcę przelać z funduszu parówkowego 10 zł na Balbinke, czy dalej na to samo konto??[/QUOTE] Tak Majusko,nic sie nie zmieniło!Konto bez zmian. Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Przelałam wczoraj na konto mamynabank pozostałości po Farcie - dochód z bazarku na ogłoszenia. Fart został adoptowany i już nie potrzebuje pieniędzy. A piszę o tym na wątku, żeby potem nikt się mnie nie czepiał że zdefraudowałam pieniądze Farta - poszło dla Balbinki i niech jej wyjdzie na zdrowie. Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Florentynka']Przelałam wczoraj na konto mamynabank pozostałości po Farcie - dochód z bazarku na ogłoszenia. Fart został adoptowany i już nie potrzebuje pieniędzy. A piszę o tym na wątku, żeby potem nikt się mnie nie czepiał że zdefraudowałam pieniądze Farta - poszło dla Balbinki i niech jej wyjdzie na zdrowie.[/QUOTE] Wiem co nieco od Mamanabank!Kwota niebagatelna!Florentynko bardzo Ci dziekujemy.Pewnie zaraz Mamanabank wpiszę kwote jak dostaniem ją na konto.Super! Quote
mamanabank Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Już sprawdziłam konto Balbinki :-) Wpłynęło [B]260zł a na jej koncie ostatnio było 0zł[/B] Florentynko dziękujemy w imieniu Balbinki! :-D :multi: :multi: :multi: Quote
mamanabank Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Dziewczyny parówkowe :-) Jesteście ostoją dobrobytu Balbiny :loveu: :loveu: :loveu: to dzięki Wam może dostawać karmę jakiej potrzebuje. Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='mamanabank']Dziewczyny parówkowe :-) Jesteście ostoją dobrobytu Balbiny :loveu: :loveu: :loveu: to dzięki Wam może dostawać karmę jakiej potrzebuje.[/QUOTE] One wiedzą na pewno jak jesteśmy im wdzięczne!Dziękujemy! Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='mamanabank']Dziewczyny parówkowe :-) Jesteście ostoją dobrobytu Balbiny :loveu: :loveu: :loveu: to dzięki Wam może dostawać karmę jakiej potrzebuje.[/QUOTE] Pewnie ma nam za złe - wolałaby coś z tłuszczykiem ;) Quote
UMilki Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Dziś Balbinka załapała się na skrawek tłuszczyku z żeberek, ale to taki bonus za to, że jest taka dzielna i uczestniczy w każdym naszym spacerze czasem tonąc w trawie wyższej od niej :) A o jedzenie nie muszą się bić, bo każdy dostaje w swoim kojcu i dopiero jak wszystkie zjedzą puszczam je znów luzem. Unikamy zaglądania sobie do misek i pospiesznego jedzenia - "żeby tylko nikt mi nie zabrał" :) Ważenie dziś wieczorem, bo koleżanka wczoraj była nieobecna. Quote
UMilki Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 UWAGA!!! UWAGA!!! Balbina zważona... Piotruś miał co trzymać w rękach. Balbina waży 19 kg! Quote
Florentynka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 No to pięknie zeszczuplała! Straciła całe 5 kilo - to duży sukces. Quote
Romka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='UMilki']UWAGA!!! UWAGA!!! Balbina zważona... Piotruś miał co trzymać w rękach. Balbina waży 19 kg![/QUOTE] No to rzeczywiście pięknie!Renatko,ale musiałaś być katem dla Balbiny!Dziękujemy!Trochę ruchu teraz na tych leśnych drogach,które widzimy na zdjęciach i dalsze 5 kg szybko poleci. Quote
Dzika_Figa Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 WOW!!! Renata - brawo! Bardzo skutecznie się nad Balbinką znęcałaś! Quote
Lionees Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 19 kilo! No pięknie:loveu: Oj tak,byłam okropna i nieprzejednana w kwestii podjadania:shake:,ale smaczki dawałam:p Balbi schudnij kobitko jeszcze troszkę;) Quote
Paula03 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Renatko jesteś wielka! Mam nadzieję, że Balbinka znowu schudnie 5 kilo! Quote
kajkoowa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Brawo Renatko! :multi: Balbinko, jeszcze trochę! Quote
Recommended Posts