Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bleki nie jest agresywny, on tylko daje do zrozumienia, że bardzo chciałby porządzić :) Może się okazać, że chłopaki będą mieć sztamkę kontra babeczki ;)

Posted

Balbinka została wczoraj odrobaczona, w przyszłym tygodniu jedziemy na szczepienie. Dziś lecę do koleżanki po wagę. Zobaczymy z czym się będziemy zmagać.

Posted

[quote name='UMilki']Balbinka została wczoraj odrobaczona, w przyszłym tygodniu jedziemy na szczepienie. [B]Dziś lecę do koleżanki po wagę. Zobaczymy z czym się będziemy zmagać.[/B][/QUOTE]
Leć Kochana leć,bo aż sama jestem ciekawa ile ta nasza Balbisia waży:cool3:.I od razu po zważeniu pisz:)

Posted

[quote name='Florentynka']Renata, tęsknisz?[/QUOTE]
No ba....świetna sucz to jest:loveu:
Ale powiem tak szczerze,ze troszkę tez odpoczywam psychicznie od bycia kapo,bo dzień w dzień musiałam pilnować,coby Balbi nie podkradała jedzenia innym psiakom i żeby Rambowi pod ławę nie właziła w poszukiwaniu okruszków,bo nie raz dostała od Ramba po nosie,jak chciała wyciągnać z pod ławy co nie co.No łakomczuch jest z Balbi okropelny...ale teraz UMilka musi stawić czoło żebrzącym oczom Balbi:eviltong: i pilnować,żeby nie wyjadała psiakom z misek;)

Posted

[quote name='majuska']Ciotki chcę przelać z funduszu parówkowego 10 zł na Balbinke, czy dalej na to samo konto??[/QUOTE]

Tak Majusko,nic sie nie zmieniło!Konto bez zmian.

Posted

Przelałam wczoraj na konto mamynabank pozostałości po Farcie - dochód z bazarku na ogłoszenia. Fart został adoptowany i już nie potrzebuje pieniędzy.
A piszę o tym na wątku, żeby potem nikt się mnie nie czepiał że zdefraudowałam pieniądze Farta - poszło dla Balbinki i niech jej wyjdzie na zdrowie.

Posted

[quote name='Florentynka']Przelałam wczoraj na konto mamynabank pozostałości po Farcie - dochód z bazarku na ogłoszenia. Fart został adoptowany i już nie potrzebuje pieniędzy.
A piszę o tym na wątku, żeby potem nikt się mnie nie czepiał że zdefraudowałam pieniądze Farta - poszło dla Balbinki i niech jej wyjdzie na zdrowie.[/QUOTE]

Wiem co nieco od Mamanabank!Kwota niebagatelna!Florentynko bardzo Ci dziekujemy.Pewnie zaraz Mamanabank wpiszę kwote jak dostaniem ją na konto.Super!

Posted

[quote name='mamanabank']Dziewczyny parówkowe :-) Jesteście ostoją dobrobytu Balbiny :loveu: :loveu: :loveu:

to dzięki Wam może dostawać karmę jakiej potrzebuje.[/QUOTE]

One wiedzą na pewno jak jesteśmy im wdzięczne!Dziękujemy!

Posted

[quote name='mamanabank']Dziewczyny parówkowe :-) Jesteście ostoją dobrobytu Balbiny :loveu: :loveu: :loveu:

to dzięki Wam może dostawać karmę jakiej potrzebuje.[/QUOTE]
Pewnie ma nam za złe - wolałaby coś z tłuszczykiem ;)

Posted

Dziś Balbinka załapała się na skrawek tłuszczyku z żeberek, ale to taki bonus za to, że jest taka dzielna i uczestniczy w każdym naszym spacerze czasem tonąc w trawie wyższej od niej :) A o jedzenie nie muszą się bić, bo każdy dostaje w swoim kojcu i dopiero jak wszystkie zjedzą puszczam je znów luzem. Unikamy zaglądania sobie do misek i pospiesznego jedzenia - "żeby tylko nikt mi nie zabrał" :)
Ważenie dziś wieczorem, bo koleżanka wczoraj była nieobecna.

Posted

[quote name='UMilki']UWAGA!!! UWAGA!!!
Balbina zważona... Piotruś miał co trzymać w rękach.

Balbina waży 19 kg![/QUOTE]
No to rzeczywiście pięknie!Renatko,ale musiałaś być katem dla Balbiny!Dziękujemy!Trochę ruchu teraz na tych leśnych drogach,które widzimy na zdjęciach i dalsze 5 kg szybko poleci.

Posted

19 kilo! No pięknie:loveu:
Oj tak,byłam okropna i nieprzejednana w kwestii podjadania:shake:,ale smaczki dawałam:p
Balbi schudnij kobitko jeszcze troszkę;)