Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Niedługo parówką nie będzie się jej zwać, zostanie przezwana kabanoskiem ;-) Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 i najostatniejszy filmik, to teraz są trzy strony oglądania Balbiny :-) [video=youtube;0NwG3ATJTd4]http://www.youtube.com/watch?v=0NwG3ATJTd4[/video] Quote
Lionees Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zdjęcia w plenerze wyszły cudowne:),natomiast w domu-koszmarne:-(.Podłoga wygląda jak w średniowieczu u chłopa w wiejskiej chacie-z pięknego parkietu zrobiły się dechy:shake:.No ale taki jest urok jak kilka razy dzienne jeżdżę mopem po podłodze. Balbi zjadła swoją karmę z apetytem,ale tez z lekkim zdziwieniem,że dostała inny smak:) Quote
mamanabank Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Figafiga napisał(a):jaki deser????? filmiki, nie widzisz ich? Quote
Paula03 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Świetne zdjęcia i świetne filmiki! Balbinka widać, że schudła! Quote
Florentynka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 "chciałbym ją kiedyś poznać" - powiedział mój osobisty mężczyzna, utkwiwszy rozanielony wzrok w zdjęciach Balbiny... No to ja idę przytyć i pomalować sobie nogi w kropki , żeby choć troszkę się upodobnić do tego ideału... Quote
mamanabank Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 ej, ej, ej, zaczekaj!!! Jest na to prostszy sposób!!! Wiesz jaki :-D Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='mamanabank']ej, ej, ej, zaczekaj!!! Jest na to prostszy sposób!!! Wiesz jaki :-D Ja tez wiem jaki,dziewczyny mi powiedziały:eviltong::D I całkowicie popieram ten pomysł:cool3: Balbi je jabłuszko:) Moje zdjęcia w porównaniu do Figusiowych to szajs,ale chociaz podłoga lepiej wygląda:diabloti: Quote
Figafiga Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 mamanabank napisał(a):filmiki, nie widzisz ich? widzę widze hi hi hi.... Quote
Florentynka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 mamanabank napisał(a):ej, ej, ej, zaczekaj!!! Jest na to prostszy sposób!!! Wiesz jaki :-D a ja nie wiem...może ktoś zechce mnie uświadomić? Quote
Dzika_Figa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Hihi coś tu knujecie, widzę... Renatko... pomierzysz mi Balbiniastą? Bo chyba umknęła moja prośba gdzieś w najwale zdjęć... Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Hihi coś tu knujecie, widzę... Renatko... pomierzysz mi Balbiniastą? Bo chyba umknęła moja prośba gdzieś w najwale zdjęć... Pomierzę,ale jeszcze poczekamy z tym,niech Balbiniasta schudnie jeszcze kilka kilo;) Dzisiejsza Balbinka:) Balbinka pewnie sobie myśli..."kobito ruszaj się szybciej,bo ja tu czekam na was i czekam":p Quote
majuska Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Poleciało 10 zł za czerwiec dla Balbinki z funduszu parówkowego. Edit: dopiero po tym wpisie poogladałam co tu sie działo, ile fot i filmików:crazyeye: i jakie piękne:-o:lol: Balbinko jesteś boska...i znowu Florentynka jest urabiana lub raczej wrabiana w parówę:evil_lol: Quote
majuska Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 no chyba lepiej mieć oryginalna Balbinę, niż tyć i nogi se malować w kropki :) Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No własnie Majusko,no własnie!Co oryginał,to oryginał!Ponadto nikt lepiej od Florentynki nie zna sie na parówach! Quote
mamanabank Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 majuska napisał(a):no chyba lepiej mieć oryginalna Balbinę, niż tyć i nogi se malować w kropki :) genialna konkluzja :-D Quote
Florentynka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ech, mnie w ogóle nie trzeba by urabiać - przecież gdybym mogła, to Balbina siedziałaby u mnie już dawno... Zamiast się zajmować urabianiem zorganizujcie jakieś zbiorowe modły, żebym wygrała w totolotka - jak mnie będzie stać na służbę do obsługi psów to biorę Balbinę natychmiast! Póki co wielbimy ją sobie zdalnie, życząc jej najlepszego domu na świecie i to jak najszybciej. A nóg w kropki malować nie muszę, ani tyć - pogryzły mnie komary i jestem spuchnięta i w kropki. Co prawda różowa bardziej, niż łaciata, ale zawsze to krok do przodu. Quote
Romka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 My też szukamy jej najlepszego domu na świecie! Quote
majuska Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ale tak jeszcze wracając do tych komarów to jest po prostu jakaś masakra, obsiadają całymi stadami, tak, że nie można się opędzić:shake: Nawet kleszcze sie tak jakos uspokoiły, bo pomimo zabezpieczenia kundle mi czasem przynosiły jakieś pojedyncze, a teraz jakoś nie.... Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Romka']My też szukamy jej najlepszego domu na świecie! I takiego,który nie ugnie się pod żebrzącym spojrzeniem Balbinki,bo co jak co,ale żebrać to Ona umie:cool3: Tu sępy,bo mój mąż coś jadł,a Balbi oczywiście pierwsza przydreptała,a Mania za nią:diabloti: a tu smutas,bo dostała tylko troszkę,tak na ząb...eh te oczy zawiedzione:shake: Quote
Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A Mamanabank dostała całkiem niedawno ,niegrzeczny mail po tym jak ktoś zobaczył ogłoszenia naszej Balbinki na portalach.Pewnie biedny nie doczytał dlaczego odchudzamy Balbinę tylko wysłał pełen jadu mail:"mniej żreć byście dały to zaraz by schudła". Quote
bahlsa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Z tego wniosek, że ludzie jednak czytają ogłoszenia ;) Mnie też się już kilka razy dostało za Laseczkę :D. ...że pies to nie maskotka i co ja sobie myślę! Na pierwszych kilka maili grzecznie odpisałam, że ma szansę wykazać się adoptując psa i pielęgnując szatę Laseczki (bez odpowiedzi), ale później dałam spokój. A niech piszą... Quote
Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 bahlsa napisał(a):Z tego wniosek, że ludzie jednak czytają ogłoszenia ;) Mnie też się już kilka razy dostało za Laseczkę :D. ...że pies to nie maskotka i co ja sobie myślę! Na pierwszych kilka maili grzecznie odpisałam, że ma szansę wykazać się adoptując psa i pielęgnując szatę Laseczki (bez odpowiedzi), ale później dałam spokój. A niech piszą... Słyszałam,ze tak się dzieje,rozmawiałam z Mamanabank. Quote
Recommended Posts