Figafiga Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 no widać widać różnicę, szczególnie dolna partia brzucha uległa odtłuszczeniu w porównaniu z moją ha ha ha z czego się bardzo cieszę ;-) Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nasza Balbinka naprawdę schudła!Na filmiku jest cudna !Dzięki Renatko! Quote
martik b Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dopiero trafiłam na wątek Dziewczynki ale mnie zauroczyła, świetna jest! Nie linczujcie mnie tylko Cioteczki...ja wiem że otyłość jest niezdrowa...bardzo dobrze, że schudła ale muszę ze wstydem przyznać że grubsza była chyba jeszcze bardziej urocza :lol: Quote
Florentynka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 martik b napisał(a):Dopiero trafiłam na wątek Dziewczynki ale mnie zauroczyła, świetna jest! Nie linczujcie mnie tylko Cioteczki...ja wiem że otyłość jest niezdrowa...bardzo dobrze, że schudła ale muszę ze wstydem przyznać że grubsza była chyba jeszcze bardziej urocza :lol: No, nie jesteś osamotniona w tych poglądach - mój TŻ jak mu pokazałam, jak ładnie Balbina schudła to powiedział "no trudno..." Quote
Lionees Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Florentynka']No, nie jesteś osamotniona w tych poglądach - mój TŻ jak mu pokazałam, jak ładnie Balbina schudła to powiedział "no trudno..." Dobre,dobre:-D A Balbi powolutku chudnie dalej;) I dzięki temu może turlać sie do woli:) Quote
mamanabank Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Florentynka napisał(a):No, nie jesteś osamotniona w tych poglądach - mój TŻ jak mu pokazałam, jak ładnie Balbina schudła to powiedział "no trudno..." genialne!!! Renata5 a jak tam z karmą u Balbinki? Ile jeszcze zostało? Quote
Lionees Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Zaraz sprawdzę na ile jeszcze dni zostało tej karmy. Fotki z soboty,bo wtedy było jeszcze względnie na dworze.Od wczoraj pada,pada,pada i przestać nie może i będzie przez najbliższe dni padać.Także spacery trwają 2 minuty,szybkie siku,kupka i psy są szybciej w domu niż rakieta:p A teraz fotki...no i kto pierwszy jest pod domem nawet jak nie pada?:cool3: W domu po schodach tez zasuwa nasza dziewczyna najpierwsza ze wszystkich psów:-D Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Na tym zdjęciu widac ,ze jest chudsza.Cudnie wygląda nasza malutka.Oj coś mi się wydaje,ze niedługo będziemy dostarczac karmę i zobaczymy się z Tobą i Balbinką! Quote
Jo37 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przepraszam za off - czy mogę poprosić o instrukcję odchudzenia suni. Moja "parówka" wygląda podobnie jak Balbina. Dodatkowo nie lubi biegać a jeść to i owszem. Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Sprobuj przeczytac cały watek.Poruszamy w nim problemy nie tylko otyłosci z łakomstwa(to dotyczy akurat naszej Balbinki)ale tez problem otyłosci hormonalnej .Zrobiłysmy badanie krwi Balbinie by wykluczyc to drugie.Teraz tylko ścisła dieta i odpowiednia karma i sa efekty.Balbina musi zrzucic az 10 kg.Ale potem bedzie robic piruety i podskakiwac nie tylko na podłodze.Zobacz filmik! Quote
Figafiga Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 no na pierwszym zdjęciu choć nie wyraźne i z daleka widać różnicę, ze nasza panna pod opieką Renatki pokazuje, że można schudnąć. Super Renata!!!!!!! Quote
kajkoowa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://img188.imageshack.us/img188/7082/pakamera301.jpg czy to ten sam pies?:-o Quote
Figafiga Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kaju tez się zastanawiałam...hmm Renata psy pozamieniała.... ;-) Quote
Florentynka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Hej, rzućcie okiem na moje "utopce" - potrzebuję wsparcia moralnego http://www.dogomania.pl/threads/185902-Utopce-tymczasowe-moje?p=14703620#post14703620 Quote
Romka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Byłam już ,i widzę,ze Mamanabank i Andzike także już są.Ubocze tez widziałam.Podziwiam Cię 8 psów w domu! Quote
Romka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wiemy,wiemy Florentynko!Utopce są teraz najważniejsze! Quote
Lionees Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Były u mnie dzisiaj dziewczyny przywiozły dwa psiaki na hotelik.Cyknęły Balbisi dwie fotki:) Quote
Romka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jak ten łobuz mógł ja oddac do schroniska po 5 latach.Sama słodycz! Quote
Lionees Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dziewczynki,kiedy przyjedziecie do mnie i balbisi ?karma jest juz na wykończeniu.starczy na jakiś tydzień,nie dłużej Quote
Recommended Posts