Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero trafiłam na wątek Dziewczynki ale mnie zauroczyła, świetna jest! Nie linczujcie mnie tylko Cioteczki...ja wiem że otyłość jest niezdrowa...bardzo dobrze, że schudła ale muszę ze wstydem przyznać że grubsza była chyba jeszcze bardziej urocza :lol:

Posted

martik b napisał(a):
Dopiero trafiłam na wątek Dziewczynki ale mnie zauroczyła, świetna jest! Nie linczujcie mnie tylko Cioteczki...ja wiem że otyłość jest niezdrowa...bardzo dobrze, że schudła ale muszę ze wstydem przyznać że grubsza była chyba jeszcze bardziej urocza :lol:

No, nie jesteś osamotniona w tych poglądach - mój TŻ jak mu pokazałam, jak ładnie Balbina schudła to powiedział "no trudno..."

Posted

[quote name='Florentynka']No, nie jesteś osamotniona w tych poglądach - mój TŻ jak mu pokazałam, jak ładnie Balbina schudła to powiedział "no trudno..."
Dobre,dobre:-D
A Balbi powolutku chudnie dalej;)

I dzięki temu może turlać sie do woli:)

Posted

Florentynka napisał(a):
No, nie jesteś osamotniona w tych poglądach - mój TŻ jak mu pokazałam, jak ładnie Balbina schudła to powiedział "no trudno..."

genialne!!!

Renata5 a jak tam z karmą u Balbinki? Ile jeszcze zostało?

Posted

Zaraz sprawdzę na ile jeszcze dni zostało tej karmy.
Fotki z soboty,bo wtedy było jeszcze względnie na dworze.Od wczoraj pada,pada,pada i przestać nie może i będzie przez najbliższe dni padać.Także spacery trwają 2 minuty,szybkie siku,kupka i psy są szybciej w domu niż rakieta:p
A teraz fotki...no i kto pierwszy jest pod domem nawet jak nie pada?:cool3:

W domu po schodach tez zasuwa nasza dziewczyna najpierwsza ze wszystkich psów:-D

Posted

Na tym zdjęciu widac ,ze jest chudsza.Cudnie wygląda nasza malutka.Oj coś mi się wydaje,ze niedługo będziemy dostarczac karmę i zobaczymy się z Tobą i Balbinką!

Posted

Przepraszam za off - czy mogę poprosić o instrukcję odchudzenia suni. Moja "parówka" wygląda podobnie jak Balbina.
Dodatkowo nie lubi biegać a jeść to i owszem.

Posted

Sprobuj przeczytac cały watek.Poruszamy w nim problemy nie tylko otyłosci z łakomstwa(to dotyczy akurat naszej Balbinki)ale tez problem otyłosci hormonalnej .Zrobiłysmy badanie krwi Balbinie by wykluczyc to drugie.Teraz tylko ścisła dieta i odpowiednia karma i sa efekty.Balbina musi zrzucic az 10 kg.Ale potem bedzie robic piruety i podskakiwac nie tylko na podłodze.Zobacz filmik!