Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
Będziemy coś dla Balbinki organizować, żeby jej nie zabrakło funduszy w tej skarbonce.

Błagamy o to błagamy...
W skarpecie łowickiej za mało jest funduszy, nie starczy dla wszystkich, żeby chociaż Balbinka dzięki naszej współpracy mogła się utrzymać. To dzięki bazarkowi SPA mogłam kupić jej karmę taką jakiej potrzebuje, inaczej jadłaby siano...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już nie mogę się doczekać tego spotkania :-)

Cały czas noszę w plecaku książeczkę Balbiny i tabletki an robale, które dostałyśmy w lecznicy w Sochaczewie, dzisiaj przekażę.

Posted

Ja też jadę...mam nadzieję, ze będę się dobrze czuła...bo wizyta dziś w schronie mnie lekko mówiąc - pisząc wykończyła....i cały czas leżę z laptopem w łóżku

Posted

Figafiga napisał(a):
ja tyż jestem ;-)eh pomyłka jestesmy, bo w dwupaku.

Czyli odpowiednia forma gramatyczna w tym przypadku to "ja też jesteśmy" ;)

A ja Wam zazdroszczę perspektywy spotkania z Balbiną - ucałujcie ją ode mnie!

Posted

Byłyśmy i już jesteśmy z powrotem. Balbina niezmiennie jest cudna, na potwierdzenia mamy zdjęcia a nawet filmiki :-)

Ze skarpety Balbiny ubyło 21zł (zostało 162zł) - Romka kupiła fiprex na kleszcze.

[video=youtube;xg6x038X0Lg]http://www.youtube.com/watch?v=xg6x038X0Lg[/video]

Posted

O to karma naszej Balbiniastej i jej domowe pielesze ;-) odżyła dziewczyna, jest żywiołem w bieganiu...wącha, patrzy, przewraca się i fika fikołki i co najważniejsze SCHUDŁA !!

Posted

No proszę, jaka śliczna dziewczynka!
Wygląda duuużo szczuplej! :loveu:
Renato, pomierz mi ją proszę w klacie i w szyjsku - obiecałam najpiękniejsze szeleczki, obróżkę i smyczkę świata, jak Balbinka schudnie... myślę, że już mozna o tym zacząc myśleć - zadbam, żeby się w klacie dało je regulować głównie w dół od obecnego obwodu ... :razz:

Co powiecie na róże? W różach jej chyba będzie do twarzy, co? Słodko i cukierkowo...

Posted

a teraz na dworze...wiele fotek jest rozmazanych i niewyraźnych, bo Balninka śmiga prawie jak nasza Dafne...hi hi

i Mamanabank wzięła się za obcinanie pazurków Balbinki