mamanabank Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Florentynka napisał(a):Będziemy coś dla Balbinki organizować, żeby jej nie zabrakło funduszy w tej skarbonce. Błagamy o to błagamy... W skarpecie łowickiej za mało jest funduszy, nie starczy dla wszystkich, żeby chociaż Balbinka dzięki naszej współpracy mogła się utrzymać. To dzięki bazarkowi SPA mogłam kupić jej karmę taką jakiej potrzebuje, inaczej jadłaby siano... Quote
Romka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Renatko,wybieramy się do Ciebie czy dzis wieczorem mogłybysmy przyjechać? Quote
Romka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Będziemy dziś u Ciebie tak jak ustaliłśmy!Zabieramy coś przeciwkleszczowego!Czekaj na nas! Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Już nie mogę się doczekać tego spotkania :-) Cały czas noszę w plecaku książeczkę Balbiny i tabletki an robale, które dostałyśmy w lecznicy w Sochaczewie, dzisiaj przekażę. Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja też jadę...mam nadzieję, ze będę się dobrze czuła...bo wizyta dziś w schronie mnie lekko mówiąc - pisząc wykończyła....i cały czas leżę z laptopem w łóżku Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ja tyż jestem ;-)eh pomyłka jestesmy, bo w dwupaku. Quote
Florentynka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Figafiga napisał(a):ja tyż jestem ;-)eh pomyłka jestesmy, bo w dwupaku. Czyli odpowiednia forma gramatyczna w tym przypadku to "ja też jesteśmy" ;) A ja Wam zazdroszczę perspektywy spotkania z Balbiną - ucałujcie ją ode mnie! Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Byłyśmy i już jesteśmy z powrotem. Balbina niezmiennie jest cudna, na potwierdzenia mamy zdjęcia a nawet filmiki :-) Ze skarpety Balbiny ubyło 21zł (zostało 162zł) - Romka kupiła fiprex na kleszcze. [video=youtube;xg6x038X0Lg]http://www.youtube.com/watch?v=xg6x038X0Lg[/video] Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 O to karma naszej Balbiniastej i jej domowe pielesze ;-) odżyła dziewczyna, jest żywiołem w bieganiu...wącha, patrzy, przewraca się i fika fikołki i co najważniejsze SCHUDŁA !! Quote
Dzika_Figa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No proszę, jaka śliczna dziewczynka! Wygląda duuużo szczuplej! :loveu: Renato, pomierz mi ją proszę w klacie i w szyjsku - obiecałam najpiękniejsze szeleczki, obróżkę i smyczkę świata, jak Balbinka schudnie... myślę, że już mozna o tym zacząc myśleć - zadbam, żeby się w klacie dało je regulować głównie w dół od obecnego obwodu ... :razz: Co powiecie na róże? W różach jej chyba będzie do twarzy, co? Słodko i cukierkowo... Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 a teraz na dworze...wiele fotek jest rozmazanych i niewyraźnych, bo Balninka śmiga prawie jak nasza Dafne...hi hi i Mamanabank wzięła się za obcinanie pazurków Balbinki Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Figa będziemy się teraz prześcigać w wstawianiu zdjęć :-) Figi zdjęcia są lepsze ale ja też wstawię te, które mam, póki filmiki się ładują :-) Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Zdjęć więcej nie mam [video=youtube;trnQ8ot3GLA]http://www.youtube.com/watch?v=trnQ8ot3GLA[/video] Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 No, oczyska ma teraz takie wielkie :-) Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Balbinka w dwóch obiektywach...Figa i Mamanabank :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Balbinka do nogi!!!! i dobiegła jak strzała Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 i ostatnie....i idziemy do domku spać...żegnam Was ciotki z Łowicza...i tyle mnie widziały..pognała Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 jeszcze deser :-) [video=youtube;FIttrH9PdgA]http://www.youtube.com/watch?v=FIttrH9PdgA[/video] [video=youtube;P6Dtb_FgCDc]http://www.youtube.com/watch?v=P6Dtb_FgCDc[/video] Quote
Florentynka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cudo! Te oczy! Ta sylwetka, ta gracja w ruchach! Bomba! Quote
Recommended Posts