Lionees Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Romka napisał(a):Wiesz jako kobieta odchudzająca się permanentnie,doszłam do wniosku,ze Balbinie nie zaszkodziłby gotowany kurczaczek i serek 0%...i tak sobie myslę ,ze jak przyjedziemy z wizytą to jej przywiozę tego kurczaczka.Co Ty na to? Może niech Balbi zje najpierw ten swój worek karmy,nie będziemy jej robiły smaka na kuraka;) A to wyniki krwi Balbisi,te co miała robione u mojej wetki na dzień dobry:) Quote
mamanabank Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 W samą porę mój komp się naprawił! Romka, ani się waż :-D Quote
Romka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A to 2 lokalne czarownice Balbinko zepsuły moje plany!:diabloti: Quote
majuska Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dużo, dużo buziaków od nas wszystkich jej zawieźcie Quote
leni356 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Gotowane jedzenie jest o wiele bardziej tuczące niż karma. Poza tym istnieje ryzyko że potem będzie grymasić z karmą - znam to cholera z autopsji z moją schroniskową sunią. Muszę być twardsza :) Quote
Romka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 leni356 napisał(a):Gotowane jedzenie jest o wiele bardziej tuczące niż karma. Poza tym istnieje ryzyko że potem będzie grymasić z karmą - znam to cholera z autopsji z moją schroniskową sunią. Muszę być twardsza :) Cos mi sie zdaje,ze ja też! Quote
Figafiga Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Renatko dzis przelałam na Twoje konto 230 zł za Balbinkę za miesiąc maj, daj znać jak pieniążki będą. OK. Dziękuję ;-) Quote
Romka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Balbinka pewnie była dzis na spacerku bardzo dłuuugim bo pogoda cudna! Quote
Lionees Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Figafiga napisał(a):Renatko dzis przelałam na Twoje konto 230 zł za Balbinkę za miesiąc maj, daj znać jak pieniążki będą. OK. Dziękuję ;-) Doszły-dziękuję:) Ale jaki wpis w tytule przelewu Figusia zrobiła:razz:... "Opłata za miesiąc maj z góry 230 zł za naszą kochaną łowicką Balbinkę":mdrmed: Romka napisał(a):Balbinka pewnie była dzis na spacerku bardzo dłuuugim bo pogoda cudna! Była,była i to na kilku spacerkach:)Wszystkie psiaki,a szczególnie Balbi wracały z jęzorkami do ziemi:cool3::evil_lol: Quote
mamanabank Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 DZIĘKUJEMY PARÓWKOWEMU FUNDUSZOWI ZA WSPARCIE :loveu: :loveu: :loveu: DEKLARACJE: STAŁE: marzec 10zł fundusz parówkowy kwiecień 10zł fundusz parówkowy JEDNORAZOWE: 30zł fundusz parówkowy W skarbonce Balbiny mamy [SIZE=5]50zł Quote
Romka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Bardzo dziekujemy funduszowi parówkowemu.Balbince przyda sie kazdy grosz! Quote
Lionees Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Romka']Co tak pusto u Balbinki? A no własnie?:mad: Ja juz sie usprawiedliwiam...miałam 18-stke syna i padłam na pysk:mdleje: Ale juz odetchnęłam i jestem:) A oto nasza Balbi:cool3:. Zdjęcie sprzed odchudzania... I w trakcie...:) Juz troszkę widać różnicę,co nie?;) A tu filmik,jak Balbi robi piruety na pupie i szczeka:mdrmed: [video=youtube;aiUjqFqjsdQ]http://www.youtube.com/watch?v=aiUjqFqjsdQ[/video] Quote
mamanabank Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Rewelacja! Kochana sunia... i Ty R5 też jesteś kochana! Quote
Florentynka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 O, jaka chuda!!! Brawo Renato! I brawo Balbino dzielna! Quote
mamanabank Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 wezmę to zdjęcie do allegro i jak mi się uda to filmik, może chociaż link. Quote
Lionees Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 mamanabank napisał(a):wezmę to zdjęcie do allegro i jak mi się uda to filmik, może chociaż link. Bierz wszystko co chcesz:grins: Quote
mamanabank Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Wezmę i dołożę :-) Do Balbinkowej skarpetki wpadła majowa dyszka z funduszu parówkowego, dziękujemy! W skarpecie Balbinki jest 60zł (oprócz bazarku, który czeka na ostateczne rozliczenie) Quote
majuska Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ależ aparatka na tym filmiku, słodycz niesamowita:) Quote
Recommended Posts