Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj dostałam książeczkę Balbiny ze schroniska, taką z którą oddał ją do schronu jej pan. Data urodzenia tam jest 05.2004 On ją brał ze schroniska gdy była szczeniakiem więc raczej to prawdziwa data

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Co to jest ?Juz zagladam!Renatko czy są wyniki badan naszej Balbiny?
Są:)
Nasza dziewczyna ma książkowe wyniki.Wszystkie w normie:multi:Brawo:)

Posted

IMIĘ: Balbina
ROK URODZENIA: 2004
WĄTEK: http://www.dogomania.pl/threads/1730...tujmy-BalbinAE
STERYLIZACJA: Tak
STAN ZDROWIA: dobry, wyniki badań krwi w normie, Balbina ma znaczną nadwagę, jest w trakcie odchudzania
CZIP: Tak
SZCZEPIENIA: tak
STOSUNEK DO LUDZI: ogromnie przyjazny
STOSUNEK DO DZIECI: przyjazny
STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: przyjazny
STOSUNEK DO KOTÓW: przyjazny
INNE WAŻNE INFORMACJE: wymaga podawania specjalistycznej karmy
KRÓTKI OPIS: Balbina została adoptowana ze schroniska jako szczenię, została oddana jako dorosły psiak za kopanie dołków w ogrodzie. Jest psem idealnie zsocjalizowanym, posłusznym, ma bardzo dobry kontakt z człowiekiem. Jest bardzo spragniona miłości,będzie oddaną,wierną i kochającą sunią. Balbinka to chodzące dobro.
KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: [email protected] ; tel.608 404 770

Posted

Florentynka napisał(a):
dziękujemy!
Słuchajcie - a może w tytule wątku przydałoby się zmienić coś - żeby była informacja o tym, że Balbinka zbiera deklaracje?

zmieniłam, tak czy jakoś inaczej napisać?

Posted

dobrze jest :) a może by tak Balbinie cegiełki na allegro wystawić? Tylko że to chyba musiałoby iśc przez jakąś fundację.
Widzialam, że takie cegiełki na allegro mają wzięcie...

Posted

Figafiga,pieniążki za marzec doszły-dziękuję:)
Balbiniasta kocha mojego męża i ze mną na spacerki nie bardzo chce wychodzić.Woli z nim;)Ze mną to idzie bo musi a z Nim,to leci jak baletnica:cool3:No ale to ja jestem ta gorsza,bo daję takie gówniane żarcie i jak karmię pozostałe psy,to Balbisie wyprowadzam na ten czas do pokoju syna,żeby jej serce nie pękło,że psy jedzą to co ona tez by chciała:roll:.No,ale niestety tak musi być.Ale Balbinka lubi mnie też,wywala brzuchol do głasków,przytula się,uśmiecha,ale jednak widzę,ze do mojego męża jakoś bardziej lgnie:razz:

Posted

Renata5 napisał(a):
Figafiga,pieniążki za marzec doszły-dziękuję:)
Balbiniasta kocha mojego męża i ze mną na spacerki nie bardzo chce wychodzić.Woli z nim;)Ze mną to idzie bo musi a z Nim,to leci jak baletnica:cool3:No ale to ja jestem ta gorsza,bo daję takie gówniane żarcie i jak karmię pozostałe psy,to Balbisie wyprowadzam na ten czas do pokoju syna,żeby jej serce nie pękło,że psy jedzą to co ona tez by chciała:roll:.No,ale niestety tak musi być.Ale Balbinka lubi mnie też,wywala brzuchol do głasków,przytula się,uśmiecha,ale jednak widzę,ze do mojego męża jakoś bardziej lgnie:razz:

Wyszło szydło z worka,Balbina poznała się na Tobie!A moze prawdziwą kobietą (chciałam powiedzieć suką) jest nasza Balbina!