Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, wysłałam do halbiny info o mixie doga.
Wstawiłam kudłaczka na yorki do adopcji: http://www.dogomania.pl/threads/197999-Yorki-do-adopcji-w%C4%85tek-zg%C5%82oszeniowy-i-dyskusyjny?p=16639652&posted=1#post16639652
Wysłałam sunie labradorowate na stronę labradory.info zajmującą się adopcjami labków.
Dobermana wstawiłam na dobki w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/8737-Dobermany-w-potrzebie?p=16639774#post16639774

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta wycofana labka jest cudna. Bawi się jak szczeniak, kocha dzieci. Natalkę wycałowała i za każdym razem merdała ogonem, na jej widok. Nazwałyśmy ją roboczo Nana, ale chyba już ma imię? Daje się wyczesać, nawet to lubi.

Doły też ładnie kopie ;]

Nawet nie myślała o ucieczce, smycz obok leżała.

Posted

Szczeniak drugiej labki

Szczylek ten, co wyje. W schronie zwany Pikusiem. Ma szorstki ryjek, może z niego taki sznaucer miniaturka wyrośnie ;]

Szczenior, którego wczoraj zawiozłam. Ma ok. pół roku i śliczne karbowane uszka. Nazywa się Puszek.

Posted

To cudo jest od 1 kwietnia w schronisku, jest bardzo grzeczna i spokojna. Nie awanturuje się, nie gryzie, kocha ludzi. Weterynarz jeszcze wieku nie sprawdził. Jutro sie dopytam. Suczka

Posted

malawaszka napisał(a):
jakiej to cudo ostatnie jest wielkości? wygląda jak mix yorka ze sznupkiem

a ten szczeniaczek sznupkowaty jakiej wielkości?

Mix sznupka jest taki mniej niż do kolan, ale jutro go lepiej obejrzę, wyjec jest mały i drobny.

Posted

ocelot napisał(a):
Mix sznupka jest taki mniej niż do kolan, ale jutro go lepiej obejrzę, wyjec jest mały i drobny.

Bardzo ładna ta kudłata panienka :) w jakim jest wieku?

Posted

leni356 napisał(a):
Wiecie coś więcej o tym haszczaku? niedawno był dom dla huskiego w Wwie, zapytam czy nadal szukają

HS młode i piekne. Dogaduje się z psami. Heszcze na kwarantannie. Ma około roku. I Wyje:)

Posted

malagos napisał(a):
Bardzo ładna ta kudłata panienka :) w jakim jest wieku?

Nie moge się dowiedzieć, bedę dalej weta gnębić, żeby w pyszczek zajrzał. Jest bardzo spokojna.

Posted

zerduszko napisał(a):
Potrzebujecie używanych smyczy i obroży? Jeśli tak proszę o adres do wysyłki.

Tak. Poprosimy:)
Kępy 3
97-200 Tomaszów Maz.

Posted

My chcemy jak już ruszy strona rozpropagować akcję adopcji wirtualnej.
Tu ukłon w strone mojej dyrekcji, która jako pierwsza przed akcją już kazała wybrać psa, którym Biblioteka sie zaopiekuje:)
I tak Hektora przemianuję na Bibliosa.
Wydrukujemy jego zdjęcie, umieścimy na naszej stronie, pozbieramy kasę, ale... to jeden pies na razie.

Posted

furciaczek napisał(a):
Szukam kogos z Rawy Mazowieckiej! Lub kogos kto jest w stanie dojechac do Jerzowa...znacie kogos z tamtych okolic??

Nie znam furciaczku nikogo niestety

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...