Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uaktualniłam psy na boksach ogólnych.
Na razie kwarantanny i szpitalika brak.

Bardzo proszę wolontariuszy jutro róbcie zdjęcia na spacerze tych psów co nie mają zdjęc. Mają wyjść boksy od 10 w górę.
Może boks 2.

Jeśli ktoś jest w tyg. niech robi zdjęcia psiaków nawet zza krat, są wypisane boksami te których nie mamy zdjęć.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Kochani:):)Od 1 kwietnia 14 psiaków znalazło domy:)
W tym: Figo, Figa, Czarnulka, DeLux, Astra Dulu, Tarzan:)

to rewelacja! Oby tak dalej! Zdjęcia, zdjecia potrzebne! Tych kudłaczków oraz info dokładniejsze o nich!

Posted

malagos napisał(a):
to rewelacja! Oby tak dalej! Zdjęcia, zdjecia potrzebne! Tych kudłaczków oraz info dokładniejsze o nich!

Pomalutku się uporamy ze zdjęciami.
Musi mi ktoś pomóc i przychodzić w tyg. Sama nie daję rady, albo dużej mi zejdzie.

Posted

ocelot napisał(a):
Pomalutku się uporamy ze zdjęciami.
Musi mi ktoś pomóc i przychodzić w tyg. Sama nie daję rady, albo dużej mi zejdzie.

Aniu ja mogę w Poniedziałek podjechać do schronu , tylko powiedz którym boksom zdjęcia robić ??

Posted

Anja2201 napisał(a):
Aniu ja mogę w Poniedziałek podjechać do schronu , tylko powiedz którym boksom zdjęcia robić ??

Aneczko masz na pierwszej stronie napisane które psiaki nie maja zdjęć. Na pewno boks 1 i 2.

Posted

ARES - ogromne psie dziecko, usmiechniete i szczęśliwe mimo pobytu w schronisku. Uwielbia zabawę i szaleństwo. Bieganie to jego pasja, jednak nie ciągnie na smyczy. To psiak do ułożenia. Świetnie dogaduje sie z innymi psami mimo, ze od wszystkich jest większy. Dzieciaki do niego lgną, bo to ogromna, psia przytulanka. A jemu sie strasznie to podoba. Ma około roku.

Posted

BAZYL - cudo nie pies, około 5-letni Podhalan, który trafił do schroniska zimową porą. Bał się strasznie wyjść na spacer, ale... szybko przełamał strach:)Widać, że uwielbia spacery i że smycz nie jest mu obca. Bazyl nadaje się do domu z innymi psami. Jest grzecznym psem, pozwala się prowadzić na smyczy dziewczynce mikrych rozmiarów, w wieku 12 lat. Co prawda chciał ją zalizać, ale to tylko dobrze o nim świadczy.

Posted

Nusia - Bardzo przerażona suczka... macha ogonkiem, ale na skulonych łapkach, ogonek pod brzuszkiem... Pilnie potrzebny ktoś, kto jej pokaże, ze człowiek nie jest ucieleśnieniem zła. Możemy tylko przypuszczać, ze spotkało ją w życiu wszystko co najgorsze. Jest młodziutka, ma około 1,5 roku. Jak sie patrzy na ten jeden wielki strach to łzy same się cisną do oczu.

Posted

Wczorajszy nabytek schroniska. Labradorka, przyprowadzona z PL. Kościuszki. Liczymy, ze odnajdzie ją właściciel. Wczoraj machała ogonem, dzisiaj płakała.

Posted

PIXEL - to około dwuletni pies o niesamowitym umaszczeniu. I ogromnej psiej radości. Pixel za kratami jest smutnym psiakiem, nie wszczyna ani burd z towarzyszami niedoli, ani nie inicjuje zabaw. Natomiast na spacerze widać niesamowita metamorfozę. Tryska radością i energią. Uwielbieniem dla osoby opiekuna. Jest po kastracji, przebywa w boksie 9 i czeka na swojego nowego Pana. Pixela przywieziono do schroniska w pewną mroźną, zimowa noc. Byłby zamarzł gdyby został na ulicy kilka godz. dłużej.

Posted

PIXI - to roczna sunia, która jest kłębkiem strachu. Tylko prosi wielkimi oczyma o głaskanie. Na spacerze przywarła do ziemi bojąc się zrobić nawet krok do przodu. Jednak po długim głaskaniu i czułym mówieniu ośmieliła się i zaczęła przełamywać strach. Pixi bardzo chce przestać się bać i bardzo pragnie zaufać człowiekowi. Jest malutka i niewiele zajmie miejsca w Twoim sercu i domu.

Posted

PSOTKA - Psotka jst wesołą suczką. Bardzo małych rozmiarów, wygląda jak rasowa modelka, długie, szczupłe łapki i wysmukła figura. Psocia nieco boi się ludzi. Ciężko ja wypatrzeć w boksie, bo jak widzi zbliżających się ludzi to pędem czmycha się ukryć. Jednak na spacerze pokazała, ze umie ślicznie chodzić na smyczy i jest cudownym psiakiem. Ma dwa lata.

Posted

DIEGO - Diego, bo ma potencje do biegania, Diego bo jeszcze będzie śmigał i będzie szybszy niż wiatr. Na razie bardzo boi się smyczy i spacerów. Jednak jest młody i piękny. I niedługo zrozumie, ze smycz to spacer, a spacer to sama radość dla psa i jego Pana. Musi mu tylko ktoś pokazać, że warto zaufać jeszcze raz.
Diego jest bardzo odważnym psem w boksie. Pokazuje co to nie on, szczeka najgłośniej, dobiega najprędzej do krat... jednak na spacerze wyszło z niego przerażone psie dziecko. Ma około roku, przebywa w boksie 16.

Posted

[quote name='tanitka']dziewczyny , Ati dała mi znac o tym psie. Czy on nadal jest? Jak możnaby go zabrać ?
jesli nie na watku, to piszcie do mnie na maila:
[email protected]

URL=http://img855.imageshack.us/i/1tommaz.jpg/]
Uploaded with ImageShack.us
Napisałam na maila.
Psiak jest już po kastracji, w środę będzie miał zdjęte szwy, w czwartek można go zabierać jeśli jest chętny dom

Posted

Anja2201 napisał(a):
Aniu , a skąd jest Diego ?? Identyczny jest jak moja Sonia ( w podpisie wątek) ,ona też ma ponad rok , może to przypadek , ale są identyczne .

Nie wiem, trzeba by sie dopytać.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...