Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Cudowna Lisa :loveu:
Dla niej potrzebne DT a nie schronisko :-(

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
Wrzuccie koniecznie PIXI na mikropsiaki, ile ona wazy?

Wrzucę, ale później. Ja myślę, że między 5-6 kg.
Waga psiaków na oko, bo wagi w schronisku brak

Posted

[quote name='ocelot']I ociupinka mniejsza od kota - Lisek

A... a tu był jeszcze od rana tekst opisujący małego, a teraz już nie ma, a chciałam coś jeszcze sobie do ogłoszeń zaczerpnąć i już nie mam skąd....:shake:

Posted

Treść ogłoszenia dla Liska:

Jestem psim maleństwem, mam na imię Lisek i wydawało by się, że moje życie powinno być bajką. Jednak tak nie jest. Miałem domek, czy dobry nie wiem,ale mówią że nie, bo zostałem z niego wyrzucony, potraktowany jak rzecz. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje, dlaczego mnie wyrzucili i bardzo, bardzo się bałem gdy trafiłem do schroniska. Teraz tu mieszkam, póki co jestem jeszcze na kwarantannie,bo takie są przepisy,ale niedługo trafię do schroniskowego boksu- jeśli znajdą taki, przez którego kraty się nie przecisnę. W boksie ogólnym mówią,że sobie nie poradzę,bo jestem mikroskopijnych rozmiarów i większe psy mnie zdominują.
Zastanawiam się,czy podzielę los innych psów i codziennie będę patrzeć przez kraty, czekać czy przyjdzie ktoś po mnie, a ludzie... będą przychodzić i odchodzić i nikt mnie nie zauważy...?

Mam ok. 2 lata i ważę zaledwie 1 kg, jestem wielkości małego kota. Jestem spokojny, grzeczny i nieco wystraszony nową sytuacją.
Przed wydaniem do adopcji zostanę jeszcze wykastrowany.
Mówią,że jestem przeuroczą kruszynką, chętnie nadstawiam główkę do głaskania.
Nie wiem,jakby się zachował w stosunku do dzieci i do kotów, ale z psami nie mam żadnego problemu.

Mam jedno marzenie, chcę się stąd wyrwać i być kochanym.
Proszę, otwórz swoje serce dla mnie i przyjedź po mnie do Tomaszowa Mazowieckiego – ja tam jestem i czekam na Ciebie...

Warunkiem adopcji będzie wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Jeśli jesteś zainteresowany adopcją, skontaktuj się ze mną:
tel. 604 416 873
mail: [email protected]

Posted

Malwi napisał(a):
ocelot - czy możecie założyć temu benkowi osobny wątek ?

Możemy. Nie obiecuję, że dzisiaj, bo obiecałam już dla dwóch naszych amstafów... ale jutro koniecznie. Zresztą zobaczę jak się wyrobię

Posted

Basia1968 napisał(a):
w tekście jest, że lisek waży 1 kg - chyba około 5 kg. Moj kot waży 6 kg a do grubych nie nalezy.

basiu my nie mamy wagi, na ręce go nie brałam, ale on jest szczuplejszy niż kicia co miała 4 miesiące.

Posted

Beka dziękuję:)
I lecę z dalszymi psiakami
SARA - młoda suczka, od niedawna w schronisku. Jest już wysterylizowana i zaczipowana. Z niecierpliwością czeka na swojego człowieka. Sara jest bardzo pogodnym psem, bardzo żywiołowo reagującym na ludzi. Z suczkami dogaduje się świetnie

Posted

TICO - psiak po kastracji. Niewiele jeszcze można powiedzieć na jego temat, gdyż jest bardzo, ale to bardzo przestraszony. Boi się schroniska, zimnego boksu, ludzi i psich kolegów. Nie chciał wołany wyjść z budy. Miejmy nadzieję, że na spacerze lepiej go poznamy. Tico nie ma ogona.

Posted

MIKA - młodziutka, bardzo grzeczna suczka. W jej ślepkach widać cąły ból wszechświata... Jest bardzo smutna. Mamy nadzieję, że znajdzie się ktoś kto wzbudzi uśmiech w tych ślepkach i pokaże Mikuni, że życie może być piękne, a człowiek dobry.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...