Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NEGRA - czarne maleństwo. Właściwie niewielkich rozmiarów. Trudno ocenić ze zdjęcia, bo tylko główkę wystawiła. Na razie jest jeszcze mocno przestraszona schroniskiem i warunkami w jakich musi mieszkać. Ciężko jest się przyzwyczaić kiedy się miało zapewne kiedyś dom, posłanko i własną miseczkę.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i1028460.jpg
Benek jest z Białobrzeg.
Przez kilka tygodni był dokarmiany m.in przez moja babcie i sąsiadów, jednak po interwencji któregoś z sąsiadów, że pies chodzi po podwórku a brama otwarta został zabrany, było to dość niebezpieczne, bo to ruchliwa ulica.
A wiadomo coś na jego temat? Tzn, jak się zachowuje, bo swego czasu byl BARDZO bojaźliwy, jak sie wychodziło do niego to chował się za komórkami, jednak z biegiem czasu coraz bliżej podchodził i szedl za człowiekiem.

Posted

Pestka ale to był porzucony psiak? Czy czyjś?
Bojaźliwy to on nadal jest bardzo. Wyszedł na wybieg do zdjęć, bo pracownik poszedł go z drugiej strony wypłoszyć. I nie podszedł do nas niestety.

Posted

ocelot napisał(a):
Pestka ale to był porzucony psiak? Czy czyjś?
Bojaźliwy to on nadal jest bardzo. Wyszedł na wybieg do zdjęć, bo pracownik poszedł go z drugiej strony wypłoszyć. I nie podszedł do nas niestety.

Powiem szczerze, że nie mam pojęcia, tzn tak, z tego co ludzie mówili to on się błąkał na Białobrzegach jakiś czas, potem ludziom zrobiło się go szkoda i zaczeli go dokarmiać. Miał nawet szanse na dom i w sumie już w nim był, ale ... uciekł! Gdzie? Tam gdzie byl przez kilka tygodni i go dokarmiano..

Posted

Basia1968 napisał(a):
jajkuuu jaka pyciopcia pysia
Nusia ja będę w Tomaszowie od czwartku to umówimy się na odbiór telefonu.

jestem do dyspozycji

Posted

Na dzisiaj mam dosyć wrzucania zdjęć i aktualizowania strony schroniska....
ale jeszcze jeden piękny, bardzo duży dzieciak....
Tak jak rano pisałam dla beki, choć wolałabym, żeby do schronu nie trafił.
nie ma imienia.

Posted

ocelot, ale dziś odwaliłaś kawał dobrej roboty, tyle psiaków tu umieściłaś i dzięki temu, że Sisi i Lisek dołaczyli do mikropsiaków, mają już zapewnione dt... możesz uznać dzień za dobrze zakończony.

Guest monia3a
Posted

O rannyyyy ONeczek maleńki :(
Trzymam mocno zacisnięte kciukasy za szybki domek.

Posted

beka napisał(a):
Ocelot daj mi telefon

Już wiem. Oneczek do kastracji pójdzie, ale nie w przyszłym tyg. Ma około ponoć roku. Jednak bym się tym nie sugerowała bo... nasi specjaliści wiek co najmniej o połowę zawyżają. Patrz Atos i Kokos.

Posted

a matko, ile tych psiaków do Was przybywa... masakra.
Chciałabym, żeby choć jeden człowiek, który nie sterylizuje i nie kastruje swoich pupilków, bo "lepiej jakby miał choć raz małe,bo to dla zdrowia, bo nie będziemy tak krzywdzić naszego maleństwa, itp..." żeby zobaczył choć jedno schronisko, żeby zobaczył ile psiaków czeka na dom... smutne to wszystko :(

Posted

O owczarek. Hotelikowany. Ale... też sukamy domu, bo to psiak z gminy, a dla nas nie ma znaczenia skąd

ARIA - czarna duża suczka. Według pracowników agresywna, ja tego nie zauważyłam.

[CENTER]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...