Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Dobra: )
z wieści pozytywnych:)Właśnie jamniczka jedzie do Warszawy, Shanti adoptowana, a na dzieciak Onek zarezerwowany.
Beka dzięki:):):)

dobre wieści choć dla dwóch psiaczków :)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko czyżby ta sąsiadka z domku obok co się kiedyś awanturowała? paranoja, nie dosyć że kierownik ciągle się stawia to jeszcze jakaś baba upierdliwa doszła. Przecież my z psami nie spacerujemy pod jej płotem! zresztą dużo ludzi tam wychodzi ze swoimi psiakami. Kobieta bez serca...powinna się cieszyć, że ludzie coś dobrego robią, a nie jeszcze kłody rzucać.
Super że psiaczki znalazły domki :)

Posted

beka napisał(a):
To się cieszę :)
a jeszcze podsyłam Ci pana na onka chłopaka, moze POrtos??

a Beka jesteś czarodziejką:)
właśnie Pan z Opoczna buszuje na naszej stronie:)
Ma pół godziny do nas. zachęcałam go do przyjazdu.

Posted

No to pakujcie Sisi, ma domek :) Domek super, rodzina kocha psy, mieli 2 psy z Palucha , ktore żyły z nimi do póżnej starości. Ostatnio na wakacjach został im ukradziony cocker spaniel, też adoptowany. Psy śpią w łóżku, gotuje się im jedzonko.Rodzina wielopokoleniowa, zawsze ktoś jest w domu. Na Sisi bardzo czeka słodka, 6 letnia dziewczynka :)

Posted

beka napisał(a):
No właśnie o nim myślłam :).

dzwoniłprzed chwilą.... no może jakiegoś wybierze?
No kochana nasyłaj nam na te On-ki cały czas: )

Posted

mshume napisał(a):
No to pakujcie Sisi, ma domek :) Domek super, rodzina kocha psy, mieli 2 psy z Palucha , ktore żyły z nimi do póżnej starości. Ostatnio na wakacjach został im ukradziony cocker spaniel, też adoptowany. Psy śpią w łóżku, gotuje się im jedzonko.Rodzina wielopokoleniowa, zawsze ktoś jest w domu. Na Sisi bardzo czeka słodka, 6 letnia dziewczynka :)

wspaniałe wieści!!!!:multi:
ona jest taka kochana, kładzie się na pleckach i daje brzuszek do głaskania. mnie od samego początku chciała tylko po policzkach i po brodzie całować (lizać swoim jęzorkiem) no i całowała :oops: :loveu: :oops: :lol:

Posted

I zdjęcia ze spaceru wczorajszego:)
Buli z GrubbąRybbą, która w końcu odwiedziła swoich podopiecznych:)

Bulemy cały czas się dziób cieszy:)na spacerze tylko niestety.

Posted

I Chojrak, który spacerował z Rafałem:)Moja Ola nie mogła się oprzeć i go pogłaskała:)

Chłopcy sami...:)

I Pako w tle, jak się dorwał do konara:)

Posted

I Berta. Berta, która spędza sen z oczu Oli... Taka zwyczajna, grubiutka, czarna. Jest bardzo długo w schronisku... i chyba z niego nie wyjdzie? Taka zwyczajna?
Moja Ola bardzo chce ją zabrać do domu, ale nie możemy.
Berta tak bardzo się zapierała, tak bardzo nie chciała wracać do schroniska.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...