Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rafał juz wrzucił fotki Śmieszka, ale mam jeszcze jedno:

Nie mam w ogóle zdjęć psa z którym szedł Maciek. Nie wiem, czy nikt mu fotek nie zrobił:crazyeye: czy Rafał mi jeszcze nie dosłał.

Posted

[quote name='NusiaiJa']Ja się zaraz zastanowię jakie by tu imię do "mojego" niedzielnego łobuza i zaczepy pasowało ;)[/QUOTE]
I jeszcze o tym młodym myśl:)

Posted

[quote name='patija']

Nie mam w ogóle zdjęć psa z którym szedł Maciek. Nie wiem, czy nikt mu fotek nie zrobił:crazyeye: czy Rafał mi jeszcze nie dosłał.[/QUOTE]

A szkoda, bo on nigdy nie miał robionych zdjęć.
Rafał robiłeś zdjęcia psiakowi Maćka?

Posted

[COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Oczka miała telefon w sprawie Lazura. Państwo zgadzają się na wizytę przedadopcyjną.Są w 100% zdecydowani na Lazura.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]PILNIE SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ W ŁODZI[/B][/COLOR]

Posted

zaraz podzwonię tylko poczekam na adres tych Państwa aby zorientować się z której części Łodzi oni są.

---------

"ewatonieja" - zgodziła się przerowadzić wizytę przedadopcyjną u Pani M. w Łodzi

dziękujemy Natalko!!!!!!!! bardzo, bardzo, bardzo:oops:

Posted

Wow, no to super:multi: W tym miesiącu mamy dobrą passe, jeśli chodzi o nowe domki :cool3:
Wreszcie się wbiłam na dogo i wrzucam resztę zdjęć :)
Rudzik

Posted

Jeszcze wszystkich zdjęć nie wrzuciłam, ale się dziś postaram, jak dzieciaki pousypiam. I o ile dogo będzie działać, bo gdyby działało to bym już dawno powrzucała:) a co do imion, jakoś nic fajnego mi nie przychodzi do głowy na razie :(

Posted

patija napisał(a):
Jeszcze wszystkich zdjęć nie wrzuciłam, ale się dziś postaram, jak dzieciaki pousypiam. I o ile dogo będzie działać, bo gdyby działało to bym już dawno powrzucała:) a co do imion, jakoś nic fajnego mi nie przychodzi do głowy na razie :(

Pati odezwała się do mnie Pani z allegro -sms. Zajrzyj na pocztę. Chodzi jej o Śliniaka.

Posted

Ja chodziłam z takim białym kosmatym z brązowymi oczętami i dla niego proponuję imię... LIDER!
LIDER swojego boksu... ;)
Na spacerze musiał być zawsze pierwszy :-)
ochoczo podchodził do swoich psich spacerowiczów - podwąchiwał i zachęcał do krótkiej zabawy po czym wracał na miejsce psa przewodnika!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...