NusiaiJa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Z sunią ze zdjęć wcześniej przed czakiem byłam na spacerze... Ona jest jeszcze bardziej wystraszona niż bojus i jego druga wersja. Pół godzinki raptem spacerowałyśmy...jeśli można to nazwać spacerem... :(
ocelot Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 NusiaiJa napisał(a):Z sunią ze zdjęć wcześniej przed czakiem byłam na spacerze... Ona jest jeszcze bardziej wystraszona niż bojus i jego druga wersja. Pół godzinki raptem spacerowałyśmy...jeśli można to nazwać spacerem... :( To trzeba może by ją wyciągnąć gdzieś?
ocelot Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Powolę sobie nadać kudłaczowi z 1 boksu na imię Mop.
leni356 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ten kudłacz jest boski, gdyby nie Nelly to już byłby u mnie..
mamanabank Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='leni356']Ten kudłacz jest boski, gdyby nie Nelly to już byłby u mnie.. Właśnie, że u mnie :eviltong: Zapraszam Was na bazarek SPA dla Balbinki, której chcemy uratować zdrowie i życie
leni356 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 mamanabank napisał(a):Właśnie, że u mnie :eviltong: Masz już 3 kudłacze, pogonić Cię stąd? :) Lece do Balbinki
mamanabank Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A myślałam, ze mam tylko jednego, dopiero się po chałupie rozejrzałam i faktycznie trzy widzę, jak to się stało, ze one u mnie są? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
ocelot Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Oj fantastyczny jest:) ale jest jeszcze jeden mniejszy, zdjęć na razie brak.... Postaramy się coś na wiosnę z tą sierścią robić....
patija Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dziś na pierwszym wiosennym spacerku :multi: były pieski z boksu 9 i 10. Wrzucam najpierw boks 9: Migotka :) jeśli pokręcę imiona, to proszę wołać ;) Migotka z początku była strasznie przerażona, w ogóle nie chciała spacerować i musiałam ja nieść. Ale po pół godzinie zaczęła się rozkręcać, a potem jak wzięła ją moja córka to już biegała na całego :) Całkiem inny pies się zrobił ;):lol: Troszkę się jeszcze lękała jak ktoś się do niej zbliżył, ale merdała ogonkiem szczęśliwa że może pobiegać. Pomału zaczęła się metamorfoza ;) Jeszcze się trochę boję, ale już się nie rozpłaszczam ze strachu ;)
patija Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Uff... no to teraz boks 10 :):lol: Biały (a może żółty heheh) pies niezwykle przyjacielsko nastawiony do innych psów i oczywiście do ludzi też :) Wesoły.... Zamyślony...
patija Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 I Faraon :) :) Straszny z niego pieszczoch i rzucił się na plecy aby go wysmyrac po brzuszku, a tu się zrywa ;) Jeszcze foteczki z marzanną :)
patija Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wiosna przyszła, frekwencja u wolontariuszy wzrosła ;) Testowanie Śliniaka :) i topienie-palenie Marzanny :) i poszła... KONIEC FOTEK (w każdym razie, tych które ja zrobiłam ;) )
ocelot Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 zdjęcia fantastyczne:) Imiona trafnie odgadnięte: ) czyli dla dwóch sunieczek imienia brak? To pomóżcie kochani, bo pomysłów brak. I bardo proszę zajrzeć na wątek Rysia, jest szansa na hotelik dla niego. Brak nam 100 zł. deklaracji tylko.
NusiaiJa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='patija']Suńka z niesamowitymi oczkami :) myślę, że tej suni pasuje imię Oczka :-) ;-) bardzo!!!!!!
patija Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 żadne inne imię lepiej jej pasować nie może :D i w ogóle co za zbieg okoliczności, bo dziś Oczka spacerowała z Oczką :D :D :D
NusiaiJa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Patrycja nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia!!!! są super!!!! idę spać! niech się wszystkim spełni dzisiejszy sen.... ;) kciuki zaciskam! ;)
patija Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Przesadzasz Nusia!! Ja tam nie widzę dużej różnicy od np. Twoich :) :fadein: To psy takie ładne dzisiaj były wiesz i dlatego:razz: Dobranoc :) jeszcze Rafał mi dosłał kilka fotek z topienia Marzanny, ale to już jutro wstawię.
Basia1968 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 jak ja Wam zazdroszczę!!! cudowną macie ekipę!!! a która to moja synowa??
Recommended Posts