Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Nusia:):):)
Próbuję ogarnąć psiaki schroniskowe w boksach..... rany ile ich przybyło....

Mamy pięknego bernardyna i kilka ładnych owczarków.
No i malizn sporo.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NusiaiJa']Komisarz Rex został przeniesiony do budy po Lady, a buda Lady została zamieniona na nową z zagranicznych darów.... w końcu!!!!!
Tak zauważyłam.
Nareszcie. wizyta Holenderek 31.03

Posted

Czasami to łatwo wymyślić imię dla psa, ale co do tego z którym ja spacerowała z boksu 5 nic ciekawego mi nie przychodzi do głowy, ale jak z nim szłam to się pośliznął na lodzie i tak mi się jakoś skojarzył z gapowatym psem Pluto, miał jeszcze taka szczenięcą nieporadność w sobie...;)i jeśli nie ma sprzeciwów i lepszego imienia to ja proponuje Pluto. Jeszcze został pies z którym szedł Maciek bez imienia.
Już napisałam Ci Ocelot mail w sprawie Śliniaka :)
A teraz zdjęcia Cekinka

Posted

I jeszcze fotki Jaskierka

Niestety nie mam zdjęć Hienka, zrobiłam mu dwa na których bardziej go nie widać niż widać, a potem z nami nie spacerował i nie było kiedy mu zrobić fotek.:shake:

To już koniec zdjęć z spaceru.

Posted

[quote name='leni356']Kudłata pozdrawia

Leni dziękujemy:)
A ja mam dwa kudłacze dla Ciebie....
ale czekam na zdjęcia jednego... piękny pies... tylko sierść skołtuniona i brudna.....

Posted

[quote name='ocelot']Cyli Lider i Pluto. No a Maćkowy?

Imię wybrane: Czaki :)
Czakiego nie ma w schronisku.

Co Wy na to? Chyba możemy zaakceptować.. :)
Prosiłam o DOBRĄ propozycję i wydaje mi się, że taką otrzymałam :)

Posted

NusiaiJa napisał(a):
i ani jeden więcej.........

Nie wiem Nusia. Często jakiś inny psiak, albo kilka się załapuje. Dla tej piątki są tymczasy w Holandii po prostu.

Posted

Ania zrobiła w niedzielę około 700 zdjęć naszych psiaków. rok mi zejdzie ich wrzucenie. Na początek powrzucam zdjęcia tych psiaków, których nie ma na stronie schroniska i na tym wątku, ale nie wiem kiedy.
Teraz na początek psiak z kwarantanny... BojusekII

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...