Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olalolaa napisał(a):
No tez mi sie tak wydaje ;) Będziesz mogła ją wysłać pocztą jak dam Ci adres, czy odebrać ją jakos od Ciebie?

wyślę :) nie musisz odbierać :)

oluś napisał(a):
oluśś wspaniale sie zachowuje:)
bardzo grzeczny w nocy był
gdy przyjechał był zdezorientowany i wystraszony... ale wieczorem juz chodził za nami po mieszkaniu
na pierwszych spacerach troche sie bał ogonek był podkulony ale był grzeczny
dzis rano gdy wstalismy cieszył sie i pierwszy raz od przyjazdu zamerdał ogonkiem :)
nic nie zniszczył i zachowuje sie wspaniale: ]
daje sie juz pogłaskac, straszny łakomczuch z niego heh
na spacerkach ogonek nie jest juz podkulony, lubi lezec na tapczanie:)
siostrzyczki cały czas go rozpieszczaja i ja zreszta tez hehe:> teraz własnie sobie lezy kołomnie i spi^^

po tylu perypetiach wreszcie znalazł bezpieczną przystań , dobrze że jesteście na dogomanii , że będziemy śledzić dalsze losy Olka :) oj tam, powtórzę po wszystkich :) dziękujemy :loveu:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja usmiecham sie i łezki mi lecą od jakiejś godziny, rozmawiamy sobie na gg z.. oluś, jak masz na imię? :) hehe i jestem strasznie szczęśliwa, Olek ma dom.. po prostu nie wierze!
Dziękuję jezszce raz , za wasze wsparcie, co było dla mnie najwazniejsze, sama nie dałabym Olkowi domu.

Jak z zabawkami Olka to nic mi nie wiadomo, pojechała z nim na pewno karma i jakies miseczki.
lilk_a przesle Ci adres PW. ;)

Posted

Zapomniałyśmy zupełnie o zabawkach..... Kong czarny jest cały, a zjadł to właśnie pomarańczowe z jednej strony. I miseczki dostał tez inne bo tej jego jednej nie mogłyśmy znaleźć ......
Najwyżej doślemy Konga, tylko adres by się przydał :)

Posted

olalolaa napisał(a):
Olus Ty przystojniaku ale Ci sie trzy laski trafiły! Będą Cie myziac az będziesz miał dosyc! :loveu::loveu::loveu:

Ciesze sie ze dałas radę w dodaniu zdjęć, fotosik jest łatwy i szybko mozna to zrobić ;)

Dokładnie. Super, że Oluś ma NOWY i KOCHAJĄCY domek! :loveu:

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Zapomniałyśmy zupełnie o zabawkach..... Kong czarny jest cały, a zjadł to właśnie pomarańczowe z jednej strony. I miseczki dostał tez inne bo tej jego jednej nie mogłyśmy znaleźć ......
Najwyżej doślemy Konga, tylko adres by się przydał :)

Nie wysyłaj - nie pojechał z Olkiem, to trudno. W hoteliku przecież zostało mnóstwo psiaków i na pewno komuś się kong przyda.
Ile jesteśmy winni za szelki i kaganiec?