lilk_a Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 olalolaa napisał(a):No tez mi sie tak wydaje ;) Będziesz mogła ją wysłać pocztą jak dam Ci adres, czy odebrać ją jakos od Ciebie? wyślę :) nie musisz odbierać :) oluś napisał(a):oluśś wspaniale sie zachowuje:) bardzo grzeczny w nocy był gdy przyjechał był zdezorientowany i wystraszony... ale wieczorem juz chodził za nami po mieszkaniu na pierwszych spacerach troche sie bał ogonek był podkulony ale był grzeczny dzis rano gdy wstalismy cieszył sie i pierwszy raz od przyjazdu zamerdał ogonkiem :) nic nie zniszczył i zachowuje sie wspaniale: ] daje sie juz pogłaskac, straszny łakomczuch z niego heh na spacerkach ogonek nie jest juz podkulony, lubi lezec na tapczanie:) siostrzyczki cały czas go rozpieszczaja i ja zreszta tez hehe:> teraz własnie sobie lezy kołomnie i spi^^ po tylu perypetiach wreszcie znalazł bezpieczną przystań , dobrze że jesteście na dogomanii , że będziemy śledzić dalsze losy Olka :) oj tam, powtórzę po wszystkich :) dziękujemy :loveu: Quote
olalolaa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Ja usmiecham sie i łezki mi lecą od jakiejś godziny, rozmawiamy sobie na gg z.. oluś, jak masz na imię? :) hehe i jestem strasznie szczęśliwa, Olek ma dom.. po prostu nie wierze! Dziękuję jezszce raz , za wasze wsparcie, co było dla mnie najwazniejsze, sama nie dałabym Olkowi domu. Jak z zabawkami Olka to nic mi nie wiadomo, pojechała z nim na pewno karma i jakies miseczki. lilk_a przesle Ci adres PW. ;) Quote
kaskadaffik Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zapomniałyśmy zupełnie o zabawkach..... Kong czarny jest cały, a zjadł to właśnie pomarańczowe z jednej strony. I miseczki dostał tez inne bo tej jego jednej nie mogłyśmy znaleźć ...... Najwyżej doślemy Konga, tylko adres by się przydał :) Quote
olalolaa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Mysle ze za te zniszczenia co Olek narobił, nie ma potrzeby wysyłania mu zabawki, oluś napisała mi ze kupili mu gryzaki i wszystko co potrzebne :) Quote
Ciapkowa. Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 olalolaa napisał(a):Olus Ty przystojniaku ale Ci sie trzy laski trafiły! Będą Cie myziac az będziesz miał dosyc! :loveu::loveu::loveu: Ciesze sie ze dałas radę w dodaniu zdjęć, fotosik jest łatwy i szybko mozna to zrobić ;) Dokładnie. Super, że Oluś ma NOWY i KOCHAJĄCY domek! :loveu: Quote
olalolaa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 GaBi12 ---> autorka banerkow dla Olusia i banerkow bazarkowych dla Olusia :) Ciesze sie, ze cieszysz się z nami :D Quote
Dzika_Figa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 kaskadaffik napisał(a):Zapomniałyśmy zupełnie o zabawkach..... Kong czarny jest cały, a zjadł to właśnie pomarańczowe z jednej strony. I miseczki dostał tez inne bo tej jego jednej nie mogłyśmy znaleźć ...... Najwyżej doślemy Konga, tylko adres by się przydał :) Nie wysyłaj - nie pojechał z Olkiem, to trudno. W hoteliku przecież zostało mnóstwo psiaków i na pewno komuś się kong przyda. Ile jesteśmy winni za szelki i kaganiec? Quote
kaskadaffik Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Oj to ja nie wiem, Asia kupowała, więc zapytam jutro :) Quote
Cajus JB Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Znów mnie ominął taki moment. Cieszę, że Olkowi się udało. Pamiętam Jego trudne początki. To już rok. Gratuluję Wam i oluś. Quote
kakaicezar Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Olusiu gratulacje, bardzo sie cieszę, że masz domek....doczekałeś się. POWODZENIA?!!! Quote
Nikus Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Bałem się trochę tych pierwszych chwil w nowym domku jak widać-niepotrzebnie:) Powodzenia Olek:) Quote
olalolaa Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ja tez sie bałam bardzo, ale Olek ejst bardzo grzeczny :) Jestesmy z Ciebie dumni psiaku! Quote
Dada M Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Super :) Trzymam kciuki, żeby w dalszym ciągu wszystko było ok :) Quote
oluś Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 bardzo grzeczny jest, sadze ze dobrze sie u nas czuje:) Quote
olalolaa Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 śliczniutki Oluś, juz w pościeli.. Ale mu dobrze :):):) Quote
magenka1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 A kiedy Oluś zostanie sam w domu? Czy była już taka sytuacja? A zdjęcia to jak miód na serce :) Quote
oluś Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 jeszcze takiej sytuacji ze sam został nie było. ale juz od przyszłego tygodnia bedzie musiał sam zostawac. :) Quote
ania z poznania Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nawet jak Oluś będzie musiał zostać sam, to ma w domu takie miejsce gdzie nie będzie miał czego zniszczyć. No chyba, że zapomną butów schować :evil_lol::diabloti: Quote
olalolaa Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dadza sobie rade ;) olus- śliczny avatarek z Oluskiem! :) Quote
oluś Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 buty juz pochowane i pilnuje dziewczyn zeby chowały:) a dziekuje bardzo:] Quote
Ciencienia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cieszę się razem z Wami Cioteczki Olusiowe, powodzenia na nowej drodze życia - nowym opiekunom i Olusiowi :D Quote
lilk_a Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 jeżeli ktoś z Was miałby jakieś wolne pieniądze na deklaracje miesięczne to zapraszam na bazarek deklaracyjny w moim podpisie ;) Quote
magenka1 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jak tam Oluś się miewa? grzeczny jest ? Quote
oluś Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 dobrze juz sie zadomowił, tylko jeszcze boi sie piesków jak idziemy na spacer jest grzeczny tylko w nocy troche piszczy:) Quote
Recommended Posts