Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oluś']
powiem szczerze ze dzis zaryzykowałam i zostawiłam mu drzwi od pokoju otwarte...
przyszłam do domu myslałam ze cos obgryzie ale nic nie zostało pożarte:):)
sukces:]
zauwazyłam ze kiedy zostawi sie mu pokój otwarty to wogóle nie niszczy:)[/QUOTE]
Tak samo było z moją Łacią: zostawiona w przedpokoju urządzała pokazową demolkę, natomiast kiedy ma dostęp do pokoju, jest idealna (chyba że jest burza, ale to całkiem inna historia).

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Pania Joasia przez telefon, wszystko dobrze, Oluś zostaje przy otwartych wszystkich pokojach i nic nie niszczy. Bierze sobie jakiegos pluszowego pieska i z nim spi słodziak :)
Upodobał sobie najstarszą core, łazi podobno za nią, tęskni z wszystkimi, ogólnie wszystko jest w porządku :)

Myśle ze najwyzszy czas zrobić cos z kasą Olka, Szarotka chyba zgłaszała tutaj jakieś psiaki ale nie pamiętam jakie.

Posted

Oluś bardzo się cieszę, tym bardziej, że uchodziłeś za tak mało adopcyjnego psiaka :)

Prosze podnoście czasem Olkowego kolegę, bo tam cieniutko z kasą i cichutko, nikt Preguskiem nie jest zainteresowany :( a może ktoś by chciał mu po Olku deklarację podarować to wogóle byłby rarytas :) :)

http://www.dogomania.pl/threads/171790-Pr%C4%99gu%C5%9B-w-powa%C5%BCnych-k%C5%82opotach-finansowych!-Zaczyna-brakowa%C4%87-mu-na-czynsz-w-hoteliku!

Posted

właśnie , zapraszmy wszystkich do Pręgusia , maleńkie zainteresowanie jest , mało deklaracji , przez rok ogłaszania tylko jeden telefon był :( a to przyjaciel Olusia najlepszy...

Posted

Proponuję, żeby połowę spadku po Olku przekazać Pręguskowi. Był w hoteliku jego najlepszym przyjacielem - Olek z pewnością by tego chciał, gdyby wiedział co to są pieniądze i co Pręusek może za nie mieć

Posted

Oczywiscie jestem za :)
Trzeba to jakos podzielic, ja osobiscie prosze o jakis grosz dla Chanel ( dosłownie grosz, zeby bylo troche wiecej nja wszelki wypadek) i jakas kaske dla Vanilka z mojego podpisu.
http://www.dogomania.pl/threads/192954
Psiak juz chyba 3 tygodnie siedzi w piwnicy .. Ma szanse teraz na dt ale oczywiscie płatny :( Kasy brakuje, jednorazowa na pewno sie przyda..

Posted

No i zostało podzielone, wspólnie z Figą, mamy nadzieje ze sprawiedliwie, oczywiscie jesli ktos czuje ze jednak nie, prosze pisać śmiało.
Kundelkowa Skarbonka 80zł
Pręguś 180zł (gdzie chce podkreślić, ze pieniążki maja byc rowniez wykorzystane na jakieś super ogłoszenia, wyroznione allegro gazety itp! Niech idzie do domku w końcu! )
Chanelka 60zł
Wanilek 100zł
Murzynek od Szarotki 100zł

Posted

A my dziekujemy w imieniu Pręgutka :* Oluś jesteś super przyjacielem , myślę że Pręgutek go nigdy nie zapomni ale cieszy się że jego koledze jest już dobrze :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
To ja teraz Proszę wszystkie Pręguski, Wanilki i Murzynki o numery kont na priv - i poprzelewam co się należy.

Figa juz do mnie wysyłali, pozbieram wszystkie i Ci za jednym zamachem wysle :)

Posted

olalolaa napisał(a):
Figa juz do mnie wysyłali, pozbieram wszystkie i Ci za jednym zamachem wysle :)

Ola, kochana jesteś ;-) Albo rozsądna - bo jakbym dostawała na raty, to bym pogubiła ;-)