Dzika_Figa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ach... więc to o kredyt zaufania chodziło... Olek, nie zawiedź! Quote
olalolaa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 No ładnie :) Olus moze chciał spać sobie na łożeczku,mam nadzieje ze dalej tak będzie, i tak jestem zniego bardzo bardzo dumna! Quote
J_ulia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zaglądam do Olusia i bardzo się ciesze z tak dobrych wieści :) Jak ja bym chciała ,żeby Pręgusiowy się tak udało. Quote
magenka1 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Oluś jestem z Ciebie bardzo dumna kochany !!! Quote
Wiedźma Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='oluś'] powiem szczerze ze dzis zaryzykowałam i zostawiłam mu drzwi od pokoju otwarte... przyszłam do domu myslałam ze cos obgryzie ale nic nie zostało pożarte:):) sukces:] zauwazyłam ze kiedy zostawi sie mu pokój otwarty to wogóle nie niszczy:)[/QUOTE] Tak samo było z moją Łacią: zostawiona w przedpokoju urządzała pokazową demolkę, natomiast kiedy ma dostęp do pokoju, jest idealna (chyba że jest burza, ale to całkiem inna historia). Quote
olalolaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Pania Joasia przez telefon, wszystko dobrze, Oluś zostaje przy otwartych wszystkich pokojach i nic nie niszczy. Bierze sobie jakiegos pluszowego pieska i z nim spi słodziak :) Upodobał sobie najstarszą core, łazi podobno za nią, tęskni z wszystkimi, ogólnie wszystko jest w porządku :) Myśle ze najwyzszy czas zrobić cos z kasą Olka, Szarotka chyba zgłaszała tutaj jakieś psiaki ale nie pamiętam jakie. Quote
kaskadaffik Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Oluś bardzo się cieszę, tym bardziej, że uchodziłeś za tak mało adopcyjnego psiaka :) Prosze podnoście czasem Olkowego kolegę, bo tam cieniutko z kasą i cichutko, nikt Preguskiem nie jest zainteresowany :( a może ktoś by chciał mu po Olku deklarację podarować to wogóle byłby rarytas :) :) http://www.dogomania.pl/threads/171790-Pr%C4%99gu%C5%9B-w-powa%C5%BCnych-k%C5%82opotach-finansowych!-Zaczyna-brakowa%C4%87-mu-na-czynsz-w-hoteliku! Quote
lilo Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 właśnie , zapraszmy wszystkich do Pręgusia , maleńkie zainteresowanie jest , mało deklaracji , przez rok ogłaszania tylko jeden telefon był :( a to przyjaciel Olusia najlepszy... Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Proponuję, żeby połowę spadku po Olku przekazać Pręguskowi. Był w hoteliku jego najlepszym przyjacielem - Olek z pewnością by tego chciał, gdyby wiedział co to są pieniądze i co Pręusek może za nie mieć Quote
magenka1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ja się zgadzam z Wami ale chcialabym abyśmy trochę przekazali skarbonce kundelkowej która też Olka wspomogła Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 magenka1 napisał(a):ja się zgadzam z Wami ale chcialabym abyśmy trochę przekazali skarbonce kundelkowej która też Olka wspomogła Bardzo słusznie. Popieram Twój postulat. Quote
olalolaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Oczywiscie jestem za :) Trzeba to jakos podzielic, ja osobiscie prosze o jakis grosz dla Chanel ( dosłownie grosz, zeby bylo troche wiecej nja wszelki wypadek) i jakas kaske dla Vanilka z mojego podpisu. http://www.dogomania.pl/threads/192954 Psiak juz chyba 3 tygodnie siedzi w piwnicy .. Ma szanse teraz na dt ale oczywiscie płatny :( Kasy brakuje, jednorazowa na pewno sie przyda.. Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A ile w ogóle mamy tych pieniędzy do dzielenia? Quote
olalolaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):A ile w ogóle mamy tych pieniędzy do dzielenia? 521zł z moich obliczeń :P, a przyszło cos jeszcze? :) Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 przyszło 10 zł od Ciencienia ale mnie prosiła o przekazanie na Biafrę co zrobiłam. Więcej chyba nic. Quote
Szarotka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jak byscie mogly cos dac na jamnika na lancuchu, siedzi przy budzie na jakims parkingu i nie ma pieniedzy narazie, zeby go zdjac...... maly, czarny i krotkowlosy a zima sie zbliza ............:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/194381-Zerwij-jamnika-z-%C5%82a%C5%84cucha!-Poszukiwany-DT-deklaracje.-Niedlugo-zima...-%28 ciesze sie, ze Okowi tak dobrze :):) Quote
olalolaa Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 No i zostało podzielone, wspólnie z Figą, mamy nadzieje ze sprawiedliwie, oczywiscie jesli ktos czuje ze jednak nie, prosze pisać śmiało. Kundelkowa Skarbonka 80zł Pręguś 180zł (gdzie chce podkreślić, ze pieniążki maja byc rowniez wykorzystane na jakieś super ogłoszenia, wyroznione allegro gazety itp! Niech idzie do domku w końcu! ) Chanelka 60zł Wanilek 100zł Murzynek od Szarotki 100zł Quote
Szarotka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bardzo dziekuje w imieniu Murzynka :):) Quote
lilo Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A my dziekujemy w imieniu Pręgutka :* Oluś jesteś super przyjacielem , myślę że Pręgutek go nigdy nie zapomni ale cieszy się że jego koledze jest już dobrze :) Quote
magenka1 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 uważam, że pieniądzę super zostaly rozdzielone Olek na pewno by się zgodził z tym :) pozdrawiam ze słonecznych mazur Quote
J_ulia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bardzo serdecznie w imieniu Pręguska dziękuje :) Quote
Ingrid44 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bardzo Pieknie Dziekujemy w imieniu Murzynka:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Dzika_Figa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 To ja teraz proszę wszystkie Pręguski, Wanilki i Murzynki o numery kont na priv - i poprzelewam co się należy. Konto Chanel mam siłą rzeczy a z kundelkową skarbonką sobie poradzę. Quote
olalolaa Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Dzika_Figa napisał(a):To ja teraz Proszę wszystkie Pręguski, Wanilki i Murzynki o numery kont na priv - i poprzelewam co się należy. Figa juz do mnie wysyłali, pozbieram wszystkie i Ci za jednym zamachem wysle :) Quote
Dzika_Figa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 olalolaa napisał(a):Figa juz do mnie wysyłali, pozbieram wszystkie i Ci za jednym zamachem wysle :) Ola, kochana jesteś ;-) Albo rozsądna - bo jakbym dostawała na raty, to bym pogubiła ;-) Quote
Recommended Posts