Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie dogomaniaczki z Krakowa zapsione :( Zostaje nam chyba tylko opcja hotel, dostalam od Amigi namiary na dobry pod Wieliczka, musze sie tylko dowiedziec czy Ania z poznania odbierze go stamtąd.. Jejku, juz chce zeby Olek byl w DS, ta jego podroz będzie niezle skomplikowana :(

Posted

Ulaa napisał(a):
Dostałam pw. Mogę przetrzymać Olusia, nieszkodzi, że ma swój charakterek.
Jednak ja jestem 30km od Krakowa...

No ładnie :) Dzieki Ulaa! Czyli na 100% mogłabys go przetrzymać? On wymaga po prostu odpowiedzialności, mus byc w drodze w kagancu, przy wsiadaniu do auta i wysiadaniu, na spacerze tez. Musi miec obroze i szeleczki, i diwe smycze.. dmuchamy na zimno bo Olek na prwde jest 'wyjatkowy.'. A gdzie dokładnie mieszkasz? Czy to jest na trase z Mielca do Krakowa? jesli nie, gdyby Pan ktory będzie wiozl Olka nie miał czasu dowiezc go do ciebie, jestes w stanie wyjechac na droge na balice-lotnisko? Zwrocimy wszelkie koszty paliwa, jedzonko olek powinien miec ze sobą bo troche mu zostało Dog Chow'a.

Posted

Aha, dostałam niedawno sms'a od Ani z poznania, ze popsul im sie samochod, jutro da mi znac kiedy to będzie naprawione, co mechanik powiedzial, i czy termin powrotu nie ulegnie zmianie.. Olek, tyle przeszkod, ale musisz dotrzec do swojego wspaniałego domku!

Ulaa, a tak na zapas sie zapytam, jelsi oni by wracali np w czawartek w zaleznosci kiedy im auto naprawią, mozesz wtedy Olusia przetrzymac dluzej u siebie?

Posted

O widzę, że jednak sie pojawiły jakieś opcje, Chrzanów jest za Krakowem w stronę tam gdzie będzie Krzysiek jechał, więc myślę, że problem żaden, ale to juz od Asi zależy na końcu.
Ja mogę być opcją ostateczną, gdy juz nic nie wypali, to Olka zawiozę w dzień kidy będzie ta Ania wracała, a gdzie ona wogóle jest wiecie, może to gdzieś bliżej niż Krakow np.Bieszczady, to na drodze gdzieś by sie dało Olka podwieźć?

Olusiowi dzisiaj spakowałam karmę, me jeszcze około 7 kg Dog Chow, wsadziłam połowę do mniejszej torby i zakleiłam, drugie pół spakuje w dniu wyjazdu :)

Posted

Ulaa napisał(a):
Olalolaa, a dłużej tzn ile? Jak on zachowuje się w domu i wobec innych psów?
Z dowozem do Krk myślę, że nie ma problemu :)

Pytałam na zapas, bo nie wiem czy dokłądnie na środe Ani naprawia auto, jutro ma mi dac znac. Wszystko pokręcone niezle, Olek mógłoby sie wyłączyc z mysleniem na czas drogi do DS ale niestety tak sie nie da.. będzie sie chłopak niezle stresował, troche mi go szkoda, ale wiemy ze jak juz dotrze będzie miał dobrze.

Posted

kosu32 mamy juz sprawdzony domek dla Olusia :)
Niestety w Poznaniu, teraz szykujemy transport.. skomplikowane to wszystko, bo będzie łączony, jeszcze w między czasie Olek bedzie siedział dobe u kogoś w Krakowie. Pozostaje trzymać kciuki..

Posted

olalolaa napisał(a):
kosu32 mamy juz sprawdzony domek dla Olusia :)
Niestety w Poznaniu, teraz szykujemy transport.. skomplikowane to wszystko, bo będzie łączony, jeszcze w między czasie Olek bedzie siedział dobe u kogoś w Krakowie. Pozostaje trzymać kciuki..

Super wieści :)
A jak ma wyglądać trasa Olusia?
Gdzie jest start, bo meta rozumiem w Poznaniu, no i kiedy Oluś ma wyruszyć?

Posted

Hm start to w hoteliku w Brzysciu koło Mielca. Prawdopodobnie przywiezie go do Krakowa mąż włascicielki hotelu w ten wtorek rano. Potem Olek musi dobe u kogos siedziec, a w srode zabiera go Ania z poznania, wracając z gór, z tym ze dzisiaj zepsul jej sie samochod, jutro bedzie wiadomo czy ta data powrotu nie ulegnie zmianie..

Posted

olalolaa napisał(a):
Hm start to w hoteliku w Brzysciu koło Mielca. Prawdopodobnie przywiezie go do Krakowa mąż włascicielki hotelu w ten wtorek rano. Potem Olek musi dobe u kogos siedziec, a w srode zabiera go Ania z poznania, wracając z gór, z tym ze dzisiaj zepsul jej sie samochod, jutro bedzie wiadomo czy ta data powrotu nie ulegnie zmianie..

Nie pozostaje nic innego jak mocno trzymać kciuki. Oby wszystko się udało :)

Posted

Ania napisała ze da mi znac jak tylko się dowie co z autem, niestety istnieje opcja ze będą wracac pociagiem, bo TZ musi byc w firmie na czwartek.. Co robic? Jakis transport z Krakowa do Poznania awaryjny potrzebny , bo jak Olus juz wyjedzie z Mielca do Krakowa to niewiadomo ile tam nie moze siedziec!:shake::shake: