sacred PIRANHA Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):poprosze o pw z nr konta ...przepraszam ze zawracam gitare ale wywaliłam przy czyszczeniu krzynki a chcialabym uzupelnic swoje zalegle deklaracje zanim sie wycofałam z powodow osobistych...30zl malo tego ale trzeba uzupelnic jak nalezy i prosze sie jeszcze upewnic czy napewno zalegam jedynie 30zl? ja się chciałam przypomnieć i widzę że akurat sie przydadzą :-) Quote
Dzika_Figa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):ja się chciałam przypomnieć i widzę że akurat sie przydadzą :-) Czyli mamy 10 zł od magenki, 40 ode mnie, 15 od Nikusa i 30 od Pirani = 95 - brakuje 5 zł! Quote
magenka1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 tylko, ze ja zapłacę tak ok 10 i poprosze o nr konta bo już wykasowałam :) Quote
olalolaa Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Boze ludzie jesteście super :) neta u siebie nie mam, wchodze nagle a tu kasa zebrana! ja oczywiście daje te 5 złotych skoro mi więcej nie pozwalacie ;) Gdzie zbieramy? U Figi czy u mnie, mi to obojętne. Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Szarotka napisał(a):Ale Wam to szybko poszlo :):) ;-) no błyskawicznie. Bez awantur, drak i rozbojów. Olek to ma jednak szczeście. Super dom a u niego na wątku zawsze był spokój. (tu Dzika Figa odpukuje w niemalowane, spluwa przez lewe ramię i dla pewności wyciera usta czarnym kotem) Dobija mnie ten sezon na psie ucieczki, co jest grane???? Quote
olalolaa Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Dzika_Figa napisał(a):U Figi, Pirania juz mi wpłaciła ;-) ok :) to ja też wyślę. Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 olalolaa napisał(a):ok :) to ja też wyślę. Ola, nie rób cyrków. ;-) Quote
Szarotka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dzika_Figa napisał(a):;-) no błyskawicznie. Bez awantur, drak i rozbojów. Olek to ma jednak szczeście. Super dom a u niego na wątku zawsze był spokój. (tu Dzika Figa odpukuje w niemalowane, spluwa przez lewe ramię i dla pewności wyciera usta czarnym kotem) Wcale nie zartuje, podobno wycieranie czola uzywanymi majtkami tez pomaga :):) Slyszalam lata temu na wsi :):) Wycieranie ust czarnym kotem moze byc chyba bardziej problematyczne :):) Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Szarotko czym sie rózni podhalan od maremanno,,,tylko tak praktycznie wizualnie mi prosze powiedziec please.... Quote
Szarotka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):Szarotko czym sie rózni podhalan od maremanno,,,tylko tak praktycznie wizualnie mi prosze powiedziec please.... Postaram sie poszukac. Moment. Wydaje mi sie, ze maremma ma mniejsze uszy od podhalana, ale musialabym sie zapytac na forum hodowcow, oni napewno lepiej wiedza. Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Szarotka napisał(a):Wcale nie zartuje, podobno wycieranie czola uzywanymi majtkami tez pomaga :):) Slyszalam lata temu na wsi :):) Wycieranie ust czarnym kotem moze byc chyba bardziej problematyczne :):) Jakoś jednak wolę usta kotem.... Quote
magenka1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 a ja grzecznie czekam na obiecane fotki Olusia :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 przepraszam ze zasmiecam tutaj watek ale jest to dla mnie niezwykle istotne a ja kompletnie nie umiem na zywo odroznic tych dwoch ras... byłam we włoszech gdzie miałam takich 7 białąsów dorosłych, kazdy zupełnie inny i już sama nie wiem co to za rasa była bo niby wszystkie to rodzenstwo a jeden mi pasował bardziej pod podhalana drugi pod maremanno.... Quote
oluś Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 jeszcze tutaj ze spaceru:) a tutaj zdjecie zrobione przed chwilka:) Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ojej, jaki słodki!!! Ciesze się strasznie, że Olek przełamał różne swoje lęki i robi się z niego normalny pies. Bez Was (jego wspaniałej rodziny) byłoby to niemozliwe! Bardzo dziekuję za relacje i zdjęcia i czekam na więcej w niedalekiej przyszłości! Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Olek jaki kawał psa no no no, a te uszyska to ma przekomiczne! Quote
magenka1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 kurcze wzruszyłam sie hlip :) ale to niesamowita przemiana naszego Olka , jak on sobie hasa po parku a ten jego uszka są cudne ja to bym się bała go tak spuszczać na otwartym terenie uważajcie na nie go tyle przypadków jest ostatnio gdzie pieski uciekają wystraszone dziękuje za zdjęcia są cudne bardzo Wam zazdroszczę Olusia myślałam, że Olej jest mniejszy a na tych zdjęciach wygląda na dużego psiaka Quote
oluś Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 z kazdym dniem jest coraz lepiej:) robi naprawde duuuze postepy:) jak zostaje sam to juz nic nie niszczy grzecznie czeka az wrócimy do domu:) ostatnio bez problemu wskoczył do samochodu:):) jest naprawde wieelkim pieszczochem!!! uwielbia głaskanie ,gdy wracam do domu to cieszy sie jak wariat skacze i merda ogonkiem jak szalony:) nie ma za co dziekowac ,tylko czasem prosze sie przypomniec zebym cos napisała i fotki dodała bo niestety nawał obowiązków sprawia ze o tym zapominam:) Quote
magenka1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 z tym przypominaniem to masz to zagwarantowane tylko jak za często będziemy się upominać to napisz to :) Quote
olalolaa Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 No nie moge ! :):) Wspaniałe zdjęcia- Olek po prostu nie do poznania. Tylko bardzo Was proszę jak go spuszczacie zeby miał adresówkę, obojetnie jaką na razie, najtańszą najzwyklajszą ale zeby mial ;) Jesteście cudowną rodzina, bez Was olek po prostu by nie znormalniał, daliście mu życie! Płakać mi sie chce ze wzruszenia, nie moge sie na niego napatrzeć! mam nadzieje ze kiedyś go odwiedzę :):) A jak zmężniał, popatrzcie na jego łapy, to była kiedys taka sarenka, teraz co najmniej 3 kg przybrał :D:D Quote
Recommended Posts