Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a bardzo dobrze spedza weekend:)
dzis sie rozbrykał:]
poznał kolege narazie sa na etapie obwąchiwania sie, Olus jest jeszcze niepewny ale sadze ze jeszcze kilka razy sie spotkaja i bedzie okey:)

dodaje zdjecia z dzisiejszego spacerku:)

Posted

znowu się wzruszyłam , o takim domku marzyłam dla Olusia dzięki Wam dziewczyny:loveu::loveu::loveu:
ps. dobrze, ze macie podwójne zabezpieczenie Olka, zazdroszczę Wam spacerów z Nim

Posted

Jestem pod wrażeniem Waszej odpowiedzialności za Olka...::) To nie jest "łatwy"psiak...a Wy pokazujecie ,że warto i że "się da" Dziewczyny wielki Szacun dla Was:Rose:
Fotki są przecudne:lol:

Posted

Fantastyczne zdjęcia!
Przede wszystkim wielkie dzięki Wam za pełne zrozumienie "problemu" i wyprowadzanie Olka na podwójnej uprzęży. Tyle już było historii z psiakami, co się wycofały z obroży i przepadły... Dzięki, że dbacie, żeby Olek był bezpieczny na spacerach!
Wygląda wspaniale!
Ogonek jeszcze odrobinkę przylepiony do doopy, ale widać, że chłopak dobrze się czuje.
I będzie już tylko coraz lepiej!
Kurcze... Olek ma DOM! :loveu::multi:

Posted

Olek wygląda przecudnie ::D:D:D Nie moge sie napatrzeć.. Psiak nareszcie ma dom, w końcu.. I to taki wspaniały.
I chyba jeszcze do mnie nie dotarło że on jest w domku. Juz tydzień :) Dziekuję Wam rowniez ja, całej Waszej rodzinie, że daliście mu szansę, na pewno nie pożałujecie, Oluś odwdzięczy się całym swoim malutkim, ale wielkim serduchem!!!

Posted

szybko minoł ten tydzien, my tez sie czujemy jakby był u nas od zawsze :)
jest taki kochany:]
to my dziekujemy tobie i wszystkim którzy pomagali Olkowi ze trafił do nas tak wspaniały piesek:)

Posted

A ja mam takie pytanie, czy ktoś wie jak zarejestrować czip olka do bazy petbase? Chyba trzeba zapłacic 10zł,ta baza jest chyba dosyc popularna, a olkowego czipa w niej nie ma. Ja nie wiem kompletnie jak to sie robi :( Z tego co się dowiedziałam, wyczytałam, mozliwe sa tez jakies kody aktywacyjne za darmo, ale jak je zdobyć?

Posted

Oluś z pewnością dobrze. Ja jestem o niego spokojna.
Skoro jego rodzina jednym tchem pisze, ze Oluś kochany i grzeczny i że obgryzł framugę, to nie ma się co martwić.
Wszystkie drobne psie psoty zostaną mu wybaczone z pewnością.

Ale też bym chętnie poczytała coś o naszym chłopaku...

Posted

u Olka wszystko wporzadku:)
hm troche nabroił
obgryzł wycieraczke, rozerwał szelki i smycz no i obgryzł blat w kuchni...ale cóz jakos to przezyjemy:)
oczywiscie ze mu wszystko wybaczymy:)
ale chyba wie ze nabroił bo gdy mu cos mówimy to patrzy sie tymi słodkimi oczkami i merda ogonkiem udaje niewiniątko:) i jak tu mu nie wybaczac?heh
kochany psiak mam nadzieje ze wkoncu przyzwyczai sie do zostawania sam i nie bedzie broił.
ma kolege:) psiak ze schroniska bardzo spokojny Olus dobrze sie z nim bawi:)

Posted

oj... trzeba mu czymś paszczę zająć, jak wychodzicie... Kość ogromną można spróbować albo do butelki po jogurcie pitnym napchać pasztetu i chrupek i dać zamkniętą - trochę zajęcia będzie miał, zanim wszystko wydłubie....
Cieszę się, że Olek trafił do tak wyrozumiałego domu.
Blat kuchenny.... inwencję ma, trzeba przyznać...
Dobrze, że ma kolegę ;-)

Posted

oluś napisał(a):
ma kosc ale ona go wogóle nie interesuje...
oj ma hehe:)

a to na pewno pies jest?
królewicz, psia jego mać... kość się nie podoba...
A niby biedny psiak ze schronu...
Oj, macie z tym Olkiem...

Posted

Kurcze Olek wstydził byś sie! zaakceptowałbys blat ktory jest a nie..
Chłopie nie szkodz więcej bo sie w końcu wkurzą i słodkie oczka nie pomoga.. ;)
Niech docenia to co ma, bo na prawde ma super! Inne psy moga tylko marzyc o takim domku..

Posted

kurczę co by tu wymyśleć , żeby Olek nie zjadł Waszego Swojego mieszkania bo to może źle się skończyć dla wszystkich trzeba czymś zajać chłopaka
a na długo będzie On zostawał sam ?

Posted

dobre wiescie :D
hmm troche wczoraj pogadałam z Olkiem hehe:)
chyba zrozumiał ze nie ma broić
powiem szczerze ze dzis zaryzykowałam i zostawiłam mu drzwi od pokoju otwarte...
przyszłam do domu myslałam ze cos obgryzie ale nic nie zostało pożarte:):)
sukces:]
Oluśś zajoł sie koscią która go nie interesowała pytałam sąsiadke czy piszczał, sasiadka powiedziała ze nie było go wogóle słychac:)
zauwazyłam ze kiedy zostawi sie mu pokój otwarty to wogóle nie niszczy:)