Dzika_Figa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Melduję, że przed chwilą przelałam nastepujące kwoty naspępującym psom: Kundelkowa Skarbonka - 80 zł Pręgusek - 180 zł Vanilek - 100 zł na konto Ulki, u której jest w DT Murzynek - 100 zł 60 zł dla Chanel na razie nigdzie nie przelewam. Dziewczyn a w środę lub w weekend jedzie do kochającego domu i wtedy zadecydujemy, co z jej pieniędzmi zrobić. Została złotówka - Pomimo wielkiej pokusy, zdecydowałam się jednak nie przywłaszczać jej sobie. :evil_lol: Umówmy się zatem, że w chwili obecnej na moim koncie jest 61 zł spadku po Olku i że na wątku Chanel zdecydujemy, co z tym fantem zrobić :diabloti: Jakieś protesty, ktoś chce mnie udusić, przekląć albo oskrażyć o potężne malwersacje finansowe? Jesli tak, proszę to zrobić teraz, bo potem będzie za późno :evil_lol::razz: Quote
olalolaa Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Figo jak to było:.. jak ja tych strasznych koncowek nie lubie, wez coś z nia zrob, zaniechaj.. :D.. i tak zrób ;) Quote
Dzika_Figa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 olalolaa napisał(a):Figo jak to było:.. jak ja tych strasznych koncowek nie lubie, wez coś z nia zrob, zaniechaj.. :D.. i tak zrób ;) Pełne złotówki toleruję, kwoty poniżej mnie załamują ;-) Quote
Dzika_Figa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Szarotka napisał(a):Kup sobie loda :):) za 30 centów? Ja w USA mieszkam.... ;-) Samowolnie "defrauduję" te pieniądze na Chanel, która przekaże je innej bidzie i już Quote
kaskadaffik Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 To ja u Olusia zaproszę po smakołyki :) http://www.dogomania.pl/threads/194829-Karma-Bosch-Josera-Royal-smako%C5%82yki-hill-s-i-inne-dla-pieska-i-kotka-ROBI-SI%C4%98-!!!?p=15570785#post15570785 Quote
Szarotka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dzika_Figa napisał(a):za 30 centów? Ja w USA mieszkam.... ;-) Samowolnie "defrauduję" te pieniądze na Chanel, która przekaże je innej bidzie i już Doloze Ci 70 centow kanadyjskich ;);) Quote
Dzika_Figa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Szarotka napisał(a):Doloze Ci 70 centow kanadyjskich ;);) a idź Ty! już tą złotówkę zdefraudowałam. A lodów się staram nie jeść. I całkiem ładnie mi szło, dopóki jakaś Szarotka o nich nie wspomniała i nie pognałam sprintem do zamrażalnika... Quote
Szarotka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ja wogole takich rzeczy w domu nie trzymam i zaczelam chodzic na hot yoga:):) Quote
olalolaa Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Dzwoniłam wczoraj do rodzinki Olusia, wszystko dobrze, miał jeden dzień jakiegoś zatrucia pokarmowego ale minęło, nie gryzie, i coraz bardziej wyluzowany :) Dzika_Figo przelejesz to co zostało tez na Wanilka? Quote
Dzika_Figa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Znaczy masz na mysli 61 złotych dla Chanel? Jasne, przeleję Vanilkowi Super, że u Olka ok i że się chłopak przyzwyczaja do życia Quote
magenka1 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 To ja nieśmiało się spytam co u Olusia? Jak zachowuje sie zostając sam w domu? Może jakieś foty? bo strasznie się stęskniłam Quote
kaskadaffik Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Dziewczyny proszę zadzwońcie do Asi, dzisiaj mi powiedziała, że za jakies rzeczy jeszcze za Olka 70 zł jest niezapłacone, nie pytajcie mnie, ja z kasa nie mam nic wspólnego. Ja dostała pieniążki za zieloną smyczkę I ok, a ona ma zepsuty telefon, że tylko odbierac może, bo nie ma numerów żadnych... Quote
oluś Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 u olusia wszystko wporzadku:) nic nie niszczy ani nie piszczy gdy zostaje sam:) musze sie przyznac ze spuscilismy go ze smyczy... olus pieknie przychodzi na zawołnie chodzi przy nodze bawi sie z innymi psiakami:) fotki dodam w niedziele:) Quote
Szarotka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 To naprawde wspaniale biorac pod uwage co sie dzialo wczesniej :):) Quote
Dzika_Figa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Super! Widać właśnie tego Olusiowi trzeba było do "znormalnienia"- prawdziwego, kochającego domu! Ogromnie się cieszę, że chłopak tak dobrze trafił i tak dobrze sobie radzi! Quote
oluś Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ja tez sie ciesze:) ze sie tak przyzwyczaił szybko nic juz nie gryzie :) ale najbardziej sie ciesze z tego ze gdy sie go spusci ze smyczy to wraca na zawołanie i nie ucieka bo troche ryzykowałam z tym spuszczeniem ze smyczy Quote
Szarotka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No coz to nastepny cud na dogo :):) A takie rozne rzeczy o Olku mowili, ze gryzie, ze taki i owaki, a to wszystko nie prawda :):) Quote
kaskadaffik Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A no to była prawda, nic nie wyssane z palca.... ale teraz to po prostu nie moge uwierzyć, że jest tak bez problemowym psiakiem, spania w łóżeczku i przytulania mu było trzeba po prostu !!!! Quote
magenka1 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 kurczę jestem pod wrażeniem tego co Olek robi ale uważajcie na nie go z tym ze spuszczaniem ze smyczy bo on może np czegoś sie wystraszyć i zwiać oczywiście odpukać olaaola wiem, że masz strasznie dużo teraz na głowie ale dowiesz się za co jesteśmy winne Pani Joasi 70 zł? Quote
olalolaa Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Wczoraj p. Asia dodzwoniła sie do mnie, ja akurat wczoraj nie miała internetu :( 70zł to wpłyneło za szczepienie i czipa, a jestesmy winni 50zł za 5 dni za które nie było zapłacone (bo zapłacilismy do 20 września a Olek siedział do 25) i 50 zł za smyczke, szelki i kaganiec.. I kurcze nie wiem teraz co zrobic, kasa juz rozdysponowana, Kaskadaffik miała tutaj nam napisac czy cos jestesmy winne z tego co pamiętam a mnie to z głowy wypadło po prostu.. Super że Oluś ok, ale z tym spuszczaniem to lepiej nie ryzykujcie :) Z tego co wiem jak rozmawiałam z właścicielka olka to oni mają tam taki ogrodzony teren dla psiaków, myśle ze tam go spuszczacie na razie? :) Adresatka miała być ode mnie ale list nie doszedł.. jest złozona reklamacja, jesli mi oddadza to kupie następną. Na razie przyczepcie mu cos z numerem telefonu ;) Ale odpukać, Oluś sie nie zgubi! On juz Was kocha nad zycie - jestem pewna :):) Quote
magenka1 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ja 10 zł mogę dorzucić ale tak ok 10 bym wysalała Quote
Dzika_Figa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 kurcze, no faktycznie zupełnie nam to wylecialo z głowy, że mogą być jeszcze jakieś zaległości w hoteliku.... Trudno, będziemy musiały sobie jakoś dać z tym radę. Ja daję 40. Quote
ania z poznania Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dziewczyny, Julia z Gliwic potrzebuje pomocy dla czterech pięknych szczeniaków, macie może jakiś pomysł?: http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-N%C4%99dzna-szopa-za-dom...Pilnie-potrzebne-tymczasy-dla-4-szczeniak%C3%B3w Quote
Recommended Posts