Evelka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='savahna']Soema, Ciebie z tymi zdjeciami i opisami to na depresje powinni przepisywac.:evil_lol: Mam Evelka pytanie, no i co z Iskierka zostaje u Was?:roll:[/QUOTE] [quote name='Soema']Ojj tam ;) Evelka wyjechana na miesiąc TŻ został ze stadem. Pewnie zostanie................. bo kto ją tak będzie wyciskał jak oni?:eviltong:[/QUOTE] Pani od Lilu na razie i tak nie podjęła rozmów w kwestii ewentualnej adopcji, więc temat umarł śmiercią naturalną;) Ale tak serio to skłoniło to nas do poważnego zastanowienia się nad tą sytuacją... Potrzebujemy jeszcze kilka dni (ostatnio nie było mnie przez miesiąc), żeby ostateczna decyzja była w pełni przemyślana. Ale wiemy już na pewno, że niewyobrażalnie ciężko byłoby się nam rozstawać z Iskierką... Jej zresztą chyba też... Zwłaszcza z Jej charakterkiem;) A w razie czego to jest Ktoś chętny na wizytę przedadopcyjną?:wink: [quote name='krakowianka.fr']Boziu ale zdjecie! Az sobie jako tapete wrzuce ;-)[/QUOTE] Zdjęcia faktycznie genialne:diabloti: Cudownie pokazują charakterki tych małych Bestii:evil_lol: Dziękuję Ci za nie Soema!:loveu: Quote
Evelka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Soema']Czyżbyś do nas już wróciła??:)[/QUOTE] Tak, tak, już wróciłam!:lol: Przepracowałam week-endy i szanowna Pani Zootechnik zgodziła się puścić nas wcześniej:evil_lol: Swoją drogą to nie wiedziałam jak się dotaszczę do Krakowa (dziwnym trafem przybyło mi bagaży, a już jadąc tam wyglądałam i czułam się jak obładowana przekupka z placu:diabloti:), ale na szczęście mój wspaniały TŻ jechał całą noc i przybył pod bramkę w czasie, gdy miałam się już wybierać z tymi tobołami na całodzienną tułaczkę w podróży:loveu: A Ty nadal w Krk? Bo jak tak to mam nadzieję na jakieś spotkanie niebawem!?! Quote
Soema Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Zadzwonię ;) a TŻ zazdroszczę...........:):) bo jest kogo. Quote
Evelka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Soema']Zadzwonię ;) a TŻ zazdroszczę...........:):) bo jest kogo.[/QUOTE] Bardzo dziękuję...!:oops::lol: Będę Mu musiała pokazać Twojego posta:wink: Quote
Soema Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Hihi, może lepiej nie ;) bo Ci będzie go przypominał jak coś przeskrobię :) czego Twój orange mnie nie lubi?:( Quote
Evelka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Soema']Hihi, może lepiej nie ;) bo Ci będzie go przypominał jak coś przeskrobię :) czego Twój orange mnie nie lubi?:([/QUOTE] Heheh, to może faktycznie lepiej nie:evil_lol:;) A, orange Cię nie lubi, bo Piotrek podkradł mi rano telefon!:mad: I karta sim leży samotna na stole;) Puszczę Ci sygnał po południu jak już go włączę, to jak będziesz miała chwilkę to zadzwoń proszę - dobrze?:) Quote
Evelka Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 -pollacca napisał(a):piekne zdjecie naprawde!!!!!!!!! Dziękujemy i zapraszamy do częstszych odwiedzin:) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Hej ho wróciliście z tych praktyk Cioteczko ;) ? Quote
Evelka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Hej ho wróciliście z tych praktyk Cioteczko ;) ? Tak, tak, już jestem z powrotem:) Tylko od razu rzuciliśmy się w wir remontowania, a teraz leczę zapalenie gardła i ucha... Aha, TŻ naprawił transporterek:) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Evelka napisał(a):Tak, tak, już jestem z powrotem:) Tylko od razu rzuciliśmy się w wir remontowania, a teraz leczę zapalenie gardła i ucha... Aha, TŻ naprawił transporterek:) Ja też walczę z jakimś przeziębieniem, dziś w nocy z psami wychodziłam prosto z łóżka no i mnie zawiało :( Masz jakieś wieści od Łaciatki ? A TZ ucałuj ode mnie z wielkimi podziękowaniami :) Quote
Evelka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Ja też walczę z jakimś przeziębieniem, dziś w nocy z psami wychodziłam prosto z łóżka no i mnie zawiało :( Masz jakieś wieści od Łaciatki ? A TZ ucałuj ode mnie z wielkimi podziękowaniami :) Już od jakiegoś czasu miałam się z Nimi skontaktować, ale ciągle coś mi wypadło albo zapominałam i było już za późno...:oops: Ale w tej sytuacji obiecuję, że jutro na pewno się do Nich odezwę i zapytam jak im mija wspólne życie z naszą małą Księżniczką:) A TŻ bardzo dziękuje za ucałowanie:wink: Quote
Basia1968 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Evelka to ja tutaj napiszę Sunia ma niedowład tylnych łapek - widać na filmiku. Poprosiłam o pomoc lekarza weterynarii - punia otrzymała serię - tzn. W odstępach dwudniowych steryd /trzykrotnie/ zaczęła machać ogonkiem i troszke próbuje nóżkami poruszać. Gdy byłam ponad tydzień temu sunia kompletnie nie reagowała. Teraz przynajmniej są jakieś oznaki. Teraz ma mieć podane jakieś leki - trwa ta kuracja 10 - 14 dni. Nazw leków nie pamiętam - wiem że to ma być dwa ukłucia dziennie. Nie kontroluje czynności fizjologicznych. http://www.youtube.com/watch?v=A0EM8eDbuq4 Quote
Evelka Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Odpisałam już u Opala;) Ale w razie czego to dalej będę pisała tutaj:) Quote
Basia1968 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 bardzo dziekuję - dowiem sie jakie leki dostanie teraz od soboty i napiszę. Quote
Evelka Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Basia1968 napisał(a):bardzo dziekuję - dowiem sie jakie leki dostanie teraz od soboty i napiszę. Nie ma za co:) Będę czekała na wieści i postaram się jakoś pomóc. Tylko dopytaj jeszcze proszę koniecznie o te czynności fizjologiczne! I czy w razie czego Ktoś będzie Jej mógł poświęcić choćby ok.15 min. dziennie na ćwiczenia? Jeśli tak, to wytłumaczyłabym o co chodzi. Quote
ona03 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Vlk Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 jak tam Iskierka? :) te ostatnie zdjęcia śliczne. Agresorki jedne :D Quote
Soema Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Vlk napisał(a):jak tam Iskierka? :) te ostatnie zdjęcia śliczne. Agresorki jedne :D Widziałam tą Wariatkę ostatnio, bo Molly była u nich na urlopie ;) Wariatki i tyle. Znajoma nie mogła uwierzyć, że kiedyś Iskra była w takim stanie... Quote
krakowianka.fr Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 strasznie dawno tu nikogo nie bylo, jak sie ma stadko? Quote
Recommended Posts