Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejho! Porwałam się z motyką na słońce i stworzyłam dla Iskierki bazarek z obrazkami :) zapraszam. Jeszcze dokańczam tworzenie :) jakby coś było nie tak, to dajcie znać. Myślę, że ze względu na koszty wysyłki najlepiej będzie, jeśli pieniądze pozbieram na swoje konto, po odliczeniu kosztów wpłacę na konto Iskierki. Mogłoby tak być? Niestety nie bardzo mam zazwyczaj jak założyć za wiele przesyłek, zafundować też ich niestety nie mogę

oto link:

http://www.dogomania.pl/threads/195032-Bazarek-dla-Iskierki-obrazki-bajkowe-na-%C5%9Bcian%C4%99!-%29-do-14-listopada-godz.-20.00?p=15595791#post15595791

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vlk']hejho! Porwałam się z motyką na słońce i stworzyłam dla Iskierki bazarek z obrazkami :) zapraszam. Jeszcze dokańczam tworzenie :) jakby coś było nie tak, to dajcie znać. Myślę, że ze względu na koszty wysyłki najlepiej będzie, jeśli pieniądze pozbieram na swoje konto, po odliczeniu kosztów wpłacę na konto Iskierki. Mogłoby tak być? Niestety nie bardzo mam zazwyczaj jak założyć za wiele przesyłek, zafundować też ich niestety nie mogę

oto link:

http://www.dogomania.pl/threads/195032-Bazarek-dla-Iskierki-obrazki-bajkowe-na-%C5%9Bcian%C4%99!-%29-do-14-listopada-godz.-20.00?p=15595791#post15595791

Vlk jesteś WSPANIAŁA!:loveu:
Obrazki są przepiękne, a bazarek po prostu rewelacyjny!
Ogromnie dziękujemy!!!!!!!:calus:

Posted

tyle tu stron a teraz na bazarek nikt nie zajrzy, nie podniesie? :( niestety nie mogę za dużo na dogo siedzieć, mam pełne ręce roboty ;) proszę o pomoc w podnoszeniu :)

Posted

cudo Iskierka, zaglądam i ja . Szacunek i podziw dla Ciebie i Twoich starań Evelko.
Z innej beczki , gdzie się kupuje pieluchy dla suń i jak sprawdzic jaki muszę kupić rozmiar??
a i 5 teczki mi nie donoś , kup Iskierce smaczka

Posted

Evelko mam nadzieję, że mi wybaczysz , że Cie wykorzystuje do uzyskania informacji.Z racji jednak, że zostałaś chrzestna Lady pozwolę sobie na to;).
Potrzebuje pampersy dla mojej Szantusi śaredniej sznaucerki , waży 16 kg ma 10 lat i ma kłopoty z utrzymaniem, jeszcze ma tego jakiegoś couchinga (nie wiem czy sie tak pisze), że pije litrami a potem w 15 min wysikuje wszystko no i oczywiście nie utrzymuje. Tak, że chciałabym jej na noc chociaz zakładać pieluche i jak jestem w pracy.
bede wdzięczna za odpowiedź:hand:

Posted

DoPi napisał(a):
Evelko mam nadzieję, że mi wybaczysz , że Cie wykorzystuje do uzyskania informacji.Z racji jednak, że zostałaś chrzestna Lady pozwolę sobie na to;).
Potrzebuje pampersy dla mojej Szantusi śaredniej sznaucerki , waży 16 kg ma 10 lat i ma kłopoty z utrzymaniem, jeszcze ma tego jakiegoś couchinga (nie wiem czy sie tak pisze), że pije litrami a potem w 15 min wysikuje wszystko no i oczywiście nie utrzymuje. Tak, że chciałabym jej na noc chociaz zakładać pieluche i jak jestem w pracy.

nie jestem Evelka, ale poniewaz pytanie jest na forum publicznym ksiezniczki Isiekierki (lol), to pozwole sobie zapytac: czy cos nie tak z mpja odp i propozycja na poprzedniej stronie w sprawie pieluszek????
chyba ze nie widzialas postu.... daj znac w kazdym badz razie bo inzcej bede szukala kogos innego.
pozdr,

Posted

[quote name='DoPi']cudo Iskierka, zaglądam i ja . Szacunek i podziw dla Ciebie i Twoich starań Evelko.
Z innej beczki , gdzie się kupuje pieluchy dla suń i jak sprawdzic jaki muszę kupić rozmiar??
a i 5 teczki mi nie donoś , kup Iskierce smaczka

[quote name='DoPi']Evelko mam nadzieję, że mi wybaczysz , że Cie wykorzystuje do uzyskania informacji.Z racji jednak, że zostałaś chrzestna Lady pozwolę sobie na to;).

Po pierwsze to oczywiście bardzo współczuję Szantusi...
Co do pieluszek to tak jak napisała krakowianka_fr kupuje się zazwyczaj ludzkie dziecięce, dobierając tylko odpowiedni rozmiar. Co do firmy to niestety najlepsze wybiera się metodą prób i błędów, bo każda psinka jest nieco inna.
Ale myślę, że propozycja krakowianki_fr jest idealna!:multi: Te pieluszki powinny pasować na Szantę!
Co Ty na to?
A wykorzystywać możesz mnie oczywiście zawsze;) W końcu bycie chrzestną zobowiązuje:evil_lol:
I oczywiście bardzo dziękujemy za odwiedziny u Iskierki! I za prezent na smaczka! Mała Księżniczka na pewno ogromnie się ucieszy, bo jest niesamowitym łasuchem!;)

Posted

Funky napisał(a):
No, piękna jest Iskierka! I taka dzielna, że aż podnosi morale :)
Będę zaglądać :)

Bardzo nam miło! Dziękujemy za wizytę i oczywiście zapraszamy jak najczęściej!:)

Posted

Banerek prześliczny! Ja niestety kompletnie nie znam się na ich robieniu, ani podlinkowaniu... Zatem bardzo proszę Kogoś o pomoc!
Wtedy od razu wrzucę go sobie do sygnatury:) Mam nadzieję, że to sprowokuje większy ruch na bazarku!

Posted

Asior: wklepałabyś tutaj kod, jak podlinkowywać bannerki? Wezmę go sobie i gdzieś w końcu zapiszę ;)

Evelka: czyli zbierałabym kasę z bazarku na konto i potem całość, po zrobieniu wysyłek do Iskierki? :)

Posted

[quote name='Vlk']Asior: wklepałabyś tutaj kod, jak podlinkowywać bannerki? Wezmę go sobie i gdzieś w końcu zapiszę ;)

Evelka: czyli zbierałabym kasę z bazarku na konto i potem całość, po zrobieniu wysyłek do Iskierki? :)

Tak myślę, że tak będzie najwygodniej z tą zbiórką:)

A kod od Asi wygląda tak:
[url = "]http://www.dogomania.pl/threads/195032-Bazarek-dla-Iskierki-obrazki-bajkowe-na-ścianę!-)-do-14-listopada-godz.-20.00?p=15595791] http://img808.imageshack.us/img808/7696/miniki.jpg " class="ipsImage" alt=""> [/ur l]

Tylko oczywiście powinien być bez spacji;)

Posted

[quote name='Vlk']Asior: wklepałabyś tutaj kod, jak podlinkowywać bannerki? Wezmę go sobie i gdzieś w końcu zapiszę ;)

wygląda to tak (tylko muszę wstawić spacje w pierwszym url bo inaczej nie zobaczycie tekstu tylko już podlinkowane coś...)

[u rl=ADRES STRONY]

Posted

krakowianka.fr napisał(a):
a jak duzy piesek, bo mam u siostry w krakowie pieluszki na pieska do 12-15 kg.... nie odebrala kolezanka z DGM a tak chyba zcekac nie ma co (juz pol roku)

Krakowianko bardzo przepraszam, ja juz tak mam , ale pierwszej młodości nie jestem i z koncentracją juz nie kolorowo. Evelka może zaświadczyćhihi

Posted

[quote name='Asior']wygląda to tak (tylko muszę wstawić spacje w pierwszym url bo inaczej nie zobaczycie tekstu tylko już podlinkowane coś...)

[u rl=ADRES STRONY]

dziękuję Ci bardzo :)

Posted

Prosze mi wyjasnic jakie sa motywy postepowania uzytkowniczki belka123? Jak osoba z dogo zaangazowana w pomoc bezdomnym psom moze postepowac w ten sposob?
Jak moze handlowac psami wydawac je bez kastracji i wizyty (bo chce sie szybko pozbyc problemu...) a do tego inkasowac za to 100zl tlumaczac, ze w schronisku ludzie tez by mieli zaplacic.
A wszystko w sytuacji, gdzie dostaje info, ze wlasciciel psa jest odnaleziony, a sam pies zaczipowany, bo widze, ze wazniejsze bylo za psa zgarnac kase (za co sie pytam? Za pare dni opieki? Czy pies zostal chociaz zaszczepiony, odrobaczony, sprawdzony czip? Nie!). I to ma byc pomoc zwierzetom?? Takie dzialanie jest na szkode wszystkim ludziom, zajmujacym sie adopcjami psow, pozniej kraza plotki, ze fundacje handluja psami. Takie postepowanie jest niedopuszczone wsrod osob zajmujacych sie ponoc pomoca bezdomnym zwierzeta. Przestrzegam wszystkich przed ta osoba, ktora wedle wlasnego widzimisie handluje psami i wydaje je do adopcji ze zlamaniem wszelkich obowiazujacych regul.
Nazwijmy sprawe po imieniu belka ukradla psa i go shandlowala!!!!!

Odsylam do watku: http://www.dogomania.pl/threads/195615-znaleziony-husky-w-Starowej-G%C3%B3rze-k-Rzgowa-PILNE