Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Dziewuszki, ja mam kaganiec duży, dla owczarka. Mogę pożyczyć. Prawie nowy, bo nie używam, ale w domu lepiej mieć, bo nigdy nic nie wiadomo gdzie i czym się trzeba będzie z psiurem wybrać...
W razie co, dajcie znać. Gusia zna do mnie numer. Możemy dostarczyć do Wwy w poniedziałek.

dziękuję :)
kaganiec a nawet dwa :crazyeye: pożyczyłam dzisiaj od morisowej :loveu::loveu:
ale bardzo bardzo dziękuję za chęci :)

a teraz z innej beczki : jak tam siusiak malreja? ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że pytam tutaj, ale dużo ludziów tu wchodzi. Od czego zalezy kolor kału u psa? Padłam dzisiaj rano trupem. Frotka ma rozwolnienie niesamowite. Kał jest czarny jak smoła i przeraźliwie śmierdzi. Żeby było "śmieszniej", wczoraj w ogóle nie mogła się załatwić. Zatwardzenie jak jasny piorun.

Posted

andzia69 napisał(a):
kolor kupy powiadasz....pewnie zależy od tego co pies zjadł...a ze śmierdzi? pewnie coś popsutego było na tej "stołówce"

Ona wczoraj zjadła to co dotychczas. Ryż + warzywa + mięso (mieszany indyk i kurczak). Poza tym wszystko z nia jest ok. Pewnie znowu coś na spacerze skubnęła :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
a jak z apetytem?

Nie narzekam. Frocia gdyby tylko mogła zjadłaby nawet kalosze.
Być może niepotrzebne larum podnoszę, ale ten smród zaniepokoił mnie bardziej niz kolor kupala. Mało rzeczy jest mnie w stanie wzruszyć, a rano mało sama pawia nie puściłam.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ona wczoraj zjadła to co dotychczas. Ryż + warzywa + mięso (mieszany indyk i kurczak). Poza tym wszystko z nia jest ok. Pewnie znowu coś na spacerze skubnęła :roll:

no właśnie ja pisałam o "stołówce" - czyli to, czy sie pies może przypadkowo nakarmic:p u nas takie stołówki są najczęściej pod blokiem - ludzie wyrzucają co sie da z okien mysląc, ze dobrze robią dla zwierzaków:angryy:

Posted

Historię Marleja poznałem jeszcze przy okazji szczęśliwie krótkiego szukania go na Ursynowie...

Miło czytać, jak chłopak - dzięki cierpliwości, uporowi i konsekwencji opiekunki - robi postępy. Jest dobrze, a wierzę, nawet wiem, że będzie jeszcze lepiej... :lol: :lol: ;)

Posted

Sprostuję tylko, że transport dla Serduszka już nieaktualny, szczenior zasypia w ramionach nowej, wspaniałej rodziny.
Tymczasem Marlej up :multi: i grzecznie żeby behawiorysta nie kazał przywiązać Cię do kaloryfera :diabloti:
Poważnie, jak tam mój ulubiony dzikus ;)

Posted

clo napisał(a):
gusiu czy jutro transport z twoim przyjacielem nadal aktualny?czy znajdzie sie miejsce dla serduszka w nim jutro?

Clo, pisałam Ci kilkakrtonie, że tym transportem jedzie Lilu. Jest odpłatny i było miejsce dla serduszka. Kilka razy proponowałam, żeby serduszko jechał. Nie wiem, czy czytasz nieuwaznie czy udajesz ale zaczynam tracic cierpliwość.
Gusia nie ma glowy do pisania na wątku ale jak znajdzie czas to potwierdzi, skoro ja jestem mało wiarygodna.

Max45 bardzo się cieszę, że maluch ma już dom:multi:

Posted

Czy gdzieś w wątku podawany był numer konta Gusi? Jeśli nie, to czy ktoś mógłby mi go przesłać na pw razem z danymi potrzebnymi do zrobienia przelewu? Muszę "dać wytyczne" osobom, które wygrały mój bazarek :cool3:.

Posted

MonikaP napisał(a):
Czy gdzieś w wątku podawany był numer konta Gusi? Jeśli nie, to czy ktoś mógłby mi go przesłać na pw razem z danymi potrzebnymi do zrobienia przelewu? Muszę "dać wytyczne" osobom, które wygrały mój bazarek :cool3:.

Zaraz Ci prześlę, mam nadzieję, że Gusia się nie pogniewa.