Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
Swoją drogą, niezły z niego sprzedawczyk, nie? ;) :evil_lol:

No przyznam się z lekkim wstydem, że jak zobaczyłam, że on u nich od pierwszego razu robi to, na co ja pracowałam miesiącami, to mi się zrobiło trochę przykro :oops:

Posted

gusia0106 napisał(a):
No przyznam się z lekkim wstydem, że jak zobaczyłam, że on u nich od pierwszego razu robi to, na co ja pracowałam miesiącami, to mi się zrobiło trochę przykro :oops:

Tylko weź Gusia pod uwagę, że gdyby nie te miesiące pracy jaką włożyłaś w jego wychowanie, to Marlej nigdy by się tak teraz nie zachowywał ;)

Posted

Mam zdjęcie Marleja śpiącego w wannie bo tej burzy...ale chyba Wam nie wstawię bo sama się poryczałam jak je zobaczyłam, a jak wszystkie mi tu ryczeć zaczniecie to będzie trzecia fala powodziowa ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Mam zdjęcie Marleja śpiącego w wannie bo tej burzy...ale chyba Wam nie wstawię bo sama się poryczałam jak je zobaczyłam, a jak wszystkie mi tu ryczeć zaczniecie to będzie trzecia fala powodziowa ;)

Wcale nie jesteśmy histeryczkami ;)

A obecne zachowanie Marleja jest takie właśnie dzięki Twojej pracy, jak Ty go brałaś było całkiem inaczej.

Posted

Jest mi tak cholernie gorąco, że chętnie spocę oczy :grins:

Gusia obraź się na niego i o! Bezczelny jest, nie? To pewnie przez tą..... Glizdę :):):)

Posted

gusia0106 napisał(a):

Dawaj, dawaj..... twarde jesteśmy, nie będziemy ryczeć!!!

Posted

gusia0106 napisał(a):
Tak, Ewa :):) Ty zwłaszcza!

Ale dobra, chcecie - to macie

Wanna akurat bardzo przytulna jest, kszałt ma dobry, nic dziwnego, ze się tak wpasował. Nie ma co ryczeć;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wanna akurat bardzo przytulna jest, kszałt ma dobry, nic dziwnego, ze się tak wpasował. Nie ma co ryczeć;)

Poza tym, leżał sobie na boczku, a nie "przyklejony i wtopiony" w dno... Wanna jako schron jest superowa. Jeszcze tylko dach i byłby istny schron przeciwburzowy :)

Posted

Dostałam sms od Piotrka

Hej, wszystko ok, ładnie wychodzi na spacery (bez zębów, cieszy się), zjada bez problemów, wołany niechętnie przychodzi, gdy wracam to się cieszy.
Pozdrowienia

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dostałam sms od Piotrka

Hej, wszystko ok, ładnie wychodzi na spacery (bez zębów, cieszy się), zjada bez problemów, wołany niechętnie przychodzi, gdy wracam to się cieszy.
Pozdrowienia

REWELACJA! Chyba się mogę już przyznać... Nie wierzyłam, że się uda... Przepraszam, Marlej! Przepraszam, Gusia!

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dostałam sms od Piotrka

Pozdrowienia

Dla mnie to, że Marlej trafił na Gusię, a potem - w trybie natychmiastowym - na Piotra mieści się w kategoriach cudu.

I niech tak zostanie :-)!

Posted

[quote name='gusia0106']Tak, Ewa :):) Ty zwłaszcza!

Ale dobra, chcecie - to macie

Mam jedno skojarzenie..... ten kanal w warsztacie samochodowym, w którym sie schował przed burzą i z którego trafił na pół roku do piwnicy..... Na szczęście dla Marleja on już wie, że po burzy jest spokój i dlatego przeczekał i znowu wyszedł do ludzi.
Jola ma rację - wszystko co spotkało Marleja od 1 listopada to cud!!!!!!!

Posted

Nutusia napisał(a):
REWELACJA! Chyba się mogę już przyznać... Nie wierzyłam, że się uda... Przepraszam, Marlej! Przepraszam, Gusia!

Jesli mozna to tylko jedno pytanie, czy Piotr ma rodzine tzn.zone, dzieci?

Posted

Ellig napisał(a):
Jesli mozna to tylko jedno pytanie, czy Piotr ma rodzine tzn.zone, dzieci?

Piotr jest chyba synem?
w sensie ze tam jest rodzina

widać Marlejowi był Piotr pisany od poczatku pobytu u Gusi :)
dobra robota dziewczyno :)

a wanna - ma kształ idealny dla Marleja :)

wiecie co, przy mało którym psie mi się łza w oku kręci jak znajduje dom
ale przy Marleju się kreci
ech
i radośc ze ma chłopina dom i trochę żalu ze juz go nei odwiedzę
b kurcze fajny chłopak jest pomimo niektórych wyskoków swoich

no i ten dywan ;)

Posted

Tak sobie Was czytam i myślę.....
Że jednak macie nawalone:-)
Jak tylko psu znalazły rodzinę.....to zaczęły od razu Gusi też jej szukać:-). Jakaś mania normalnie...

Jak takie ście mądre to moze byście znalazły rodzinę dla dwóch rudych kotów mocno młodocianych ( tak z 5 tyg. mają). Jeden warunek żeby rozmowa z tą rodziną nie zaczynała sie od słow "gdzie mogę odebrać kotka"? Ostatnio zaczęłam odpowiadać, ze dopiero po wydaniu kwitu na odbiór. Nie nadaję się do tymczasowania, nie nadaję się do przedadopcyjnych. Dlatego tylko ostatnio czytam:-)

A wpisuję się, zeby zapytać - "kiedy mozna zdjąć Marleja z podpisu?"