Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

Ja tam jakoś nie obawiam się tego domu, bardziej tęsknoty Marleja za Gusią i ewentualnych problemów z tym związanych.

Bardzo mocno trzymam kciuki i podziwiam ;), ja tam tymczasów nie umiem oddawać.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Ja tam jakoś nie obawiam się tego domu, bardziej tęsknoty Marleja za Gusią i ewentualnych problemów z tym związanych.[/QUOTE]

A Gusiowej tęsknoty za Marlejem nie?... Historia Marleja to jeden wielki CUD mniemany!
Najważniejsze, że w nowym domku dywan jest. Co prawda nie pomarańczowy, ale zawsze dywan! :)
Szczerze podziwiam Gusię i Nowych Państwa, a najbardziej... Marleja!
Powodzenia, Szczęściarzu!

Posted

[quote name='Wisełka']Już widzę w poniedziałek Gusię cała zapuchnięta po nieprzespanych nocach i wylanym morzu łeż: GDZIE JEST MÓJ MARLEJ??[/QUOTE]

Od poniedziałku jestem na urlopie ;) Się nie dam oglądać;)

Posted

[quote name='gusia0106']Od poniedziałku jestem na urlopie ;) Się nie dam oglądać;)[/QUOTE]
Aaaa to nie chcesz po prostu żebyśmy Cie tu widzieli w takim stanie - rozumiem ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wyjeżdzasz?[/QUOTE]

No wyjeżdzam. Ale cały weekend jestem na posterunku.
A nawet jak wyjadę, to w każdej chwili w ciągu 3, 4 godzin moge wrócić.

No i Piotr jest na miejscu.

Posted

[quote name='gusia0106']No wyjeżdzam. Ale cały weekend jestem na posterunku.
A nawet jak wyjadę, to w każdej chwili w ciągu 3, 4 godzin moge wrócić.

No i Piotr jest na miejscu.[/QUOTE]

Naprawdę mam nadzieję że nie będzie takiej sytuacji żebyś musiała wracać na gwałt...

a to że wyjeżdżasz to dobrze Kochana, nie bedziesz się koncentrować tylko i wyłącznie na tym co robi Marlej...chociaż telefonicznie to będzie na bank gorąca linia;)

Posted

[quote name='mysza 1']Ja :p:p:p:eviltong:[/QUOTE]

Ale się zdjęcie załadować nie chce :(

Ciotki, zaraz jadę do domu i na 20:30 do domu Marlejowego...

Jak mi się któraś ucieszy albo kciuki puści to własnoręcznie zamorduję!

Kciuki zaciśnięte być mają aż do odwołania!

;)

Posted

[quote name='Nutusia']Kurczaki, ciężko będzie ziemniaki obierać z zaciśniętymi kciukami... A co tam - wrzucę makaron na wrzątek, byle Marlej i domek spisali się na medal! :)[/QUOTE]

a ja sie zastanowię z tymi kcikami
bo kurna szczerze to jakas (i to całkiem nie mała część mnie) wolałaby aby Marlejucha został u gusi :loveu:
on tak ładnie na tym pomarańczowym dywanie wygląda ;)

Posted

[quote name='3 x']a ja sie zastanowię z tymi kcikami
bo kurna szczerze to jakas (i to całkiem nie mała część mnie) wolałaby aby Marlejucha został u gusi :loveu:
on tak ładnie na tym pomarańczowym dywanie wygląda ;)[/QUOTE]
Gusia zawieź Marleja razem z dywanem :evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']a ja sie zastanowię z tymi kcikami
[/QUOTE]

Ja Ci mówię, grób sobie kopiesz. Nawet marcepan nie pomoże w ilościach hurtowych :evil_lol:

Posted

[quote name='Wisełka']Już widzę w poniedziałek Gusię cała zapuchnięta po nieprzespanych nocach i wylanym morzu łeż: GDZIE JEST MÓJ MARLEJ??[/QUOTE]

to trzeba szybko dać jej nowego Marleja:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a moze tym razem Marlejkę? mam taką na oku:eviltong:

boskie dziewczynki pani Grazynki:):):)

no i trzymam kciuki:p