Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łajzucha weekendowa :

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/1531/dsc01861q.jpg[/IMG]

[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/8454/dsc01866z.jpg[/IMG]

Resztę dodam jak się imageshack odbrazi ;)

Posted

W biegu ;)

[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/7044/dsc01867u.jpg[/IMG]

I z profilu ucha stojącego

[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/4981/dsc01868h.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mysza 1']Fajne, superowo się ogląda. A jak dojazd w plener- denerwował się?[/QUOTE]

Jak jedzie obok mnie na przednim siedzeniu to jest oki, jak z tyłu jako pasażer to już nie jest różowo ;)

W piątek wyjeżdżamy nad morze, kawał trasy przed nim, zobaczymy ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Jak jedzie obok mnie na przednim siedzeniu to jest oki, jak z tyłu jako pasażer to już nie jest różowo ;)

W piątek wyjeżdżamy nad morze, kawał trasy przed nim, zobaczymy ;)[/QUOTE]

O proszę, morze chłopak zobaczy ;) Trzymam kciuki za spokojną podróż, zwłaszcza, że w piątek będzie tłoczno na drogach...

Posted

[quote name='mala_czarna']Ale Wam zazdraszam :(
Muszelkęjakąś przywieź, bo po świętach Cię nawiedzę :cool3:[/QUOTE]

Huuuuraaaaa! :multi:

Filmik jeszcze mam, ale się póki co załadować nie chce, więc pewnie dopiero z domu.

Posted

Jak mi tośkowe sapanie spać nie dawało, a potem udało mi się zasnąć wreszcie na 2 godziny, śniło mi się, że się Gusia za mąż wydawała i przyszła do mnie, co bym jej weselisko wyprawiła! :diabloti:
Tak więc jakby co do czego... to już wiesz do kogo walić jak w dym?... :evil_lol:

Posted

Oooo Kochana, ja i ślub to jak ogień i woda :evil_lol:
Zaraz to pewnie moja siostra przylezie i zacznie jęczeć ślubowo - weselnie ;)

Ale dziękuję za chęci :loveu:

Nad morze na święta jedziemy. Bo ja słabo znoszę świąteczny czas.
I na Wigilię mi siostra uciekać nie pozwala, ale Wielkanoc jest już w stanie znieść ;)

Posted

Zabierz mnie ze sobą:-) Pojadę w bagażniku nawet;-) Tegoroczne święta, to u mnie najazd rodziny mojego TZ-a. Do tego u mnie w domu dojdzie do pierwszego w życiu spotkania Mamy TZ-a z jej przyrodnią siostrą z Argentyny. Do tego wszystkiego siostra mówi po hiszpańsku i troszę po angielsku, Mama TZ-a po polsku i szwedzku, po angielsku ni w ząb. No i ja mam przy kiepskiej angielszczyśnie siostry tłumaczyć ten ich potok słów. Kombinuję jak tu się urwać;-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Zabierz mnie ze sobą:-) Pojadę w bagażniku nawet;-) Tegoroczne święta, to u mnie najazd rodziny mojego TZ-a. Do tego u mnie w domu dojdzie do pierwszego w życiu spotkania Mamy TZ-a z jej przyrodnią siostrą z Argentyny. Do tego wszystkiego siostra mówi po hiszpańsku i troszę po angielsku, Mama TZ-a po polsku i szwedzku, po angielsku ni w ząb. No i ja mam przy kiepskiej angielszczyśnie siostry tłumaczyć ten ich potok słów. Kombinuję jak tu się urwać;-)[/QUOTE]

Przyjeżdżaj do nas! U nas święta pod znakiem integracji psio-kociej u Przyjaciół Sąsiadów i każda doświadczona dusza się przyda. Goście zostali odwołani, żeby Tosia się mogla ze stadem spokojnie zintegrować i my żebyśmy wszyscy mogli skupić uwagę tylko na tej właśnie integracji. A ja się cieszę, bo nawet okien nie muszę myć :)

Posted

A ja jak tego słucham to tylko smętnie kiwam głową i nawet mi się nie chce tłumaczyć dlaczego....

Poza tym mam znowu czerwony koci alarm........ wiecie co? Dobrze ze nie mam pozwolenia na broń........baaaaaaaaaaardzo dobrze.

Wczoraj jedna pani mnie przekonywała ze jest odpowiedzialna osobą.....i wypuszczanie kota wprost na ulicę niczym nie grozi. " bo człowiek proszę pani też moze pod samochód wpaść"

Noooo to klasycznie odpowiedziałam......"czy jada pani myszy na surowo? bo jeśli nie to jest pierwsza różnica pomiędzy człowiekiem i kotem. Mam wymieniać dalej?".

KUŻWA nienawidzę tych ludzi. Zrobiłam wczoraj 200 km z kotem, który od wczoraj nic nie je i się nie załatwia, żeby odbyć konwersację jak powyżej.........

Posted

A mi się dzisiaj Anioł zmaterializował. A nawet dwa Anioły!!

Pani Grażynka i Pani Grażynkowy Pan Mąż są C U D O W N I !! :loveu:

3x - nie pobrałam materiału DNA ale zaaranżowałam sytuację, aby w przyszłości go pobrać.
To ciepli, bardzo pro zwierzęcy ludzie, z dużym wyczuciem, jeszcze większym taktem i sercem na dłoni.
Ależ Marlej ma farta, że po drodze, gdzieś w życiu, trafili na jego historię.

Sam co prawda nie zaprezentował się zbyt elegancko bo panikował i się trząsł, ale następnym razem umówiliśmy się, że Państwo Grażynkowi przyjdą do nas na kawę w domu i wtedy go nie poznają. Bo w domu, to nawet momentami można uznać, że on jest normalny ;)

Dostaliśmy pieniądze. Dużo pieniędzy. One pochodzą z kieszeni spodni Pana Grażynkowego, które są przed snem opróżniane codziennie do psiego słoiczka :evil_lol:

Mamy 304,75 zł.

Proponuję podział:

100 zł Maja
100 zł Amigo
50 zł Kosta od Małej Czarnej co dzisiaj do hotelu pojechała
54,75 zł Marlej

Czy się zgadzacie na taki układ? Czy ktoś ma jakieś sugestie i chciałby coś zmienić?

Posted

gusia
przepraszam, ale to co mi się nasuneło pierwsze na myśl to ze ty jakis dom schadzem prowadzisz
nie tak dawno czytałam ze Tora ma byc u ciebie
mała czarna zdaje się, że się też wybiera
zaproszeń co niemiara na wątku
i olaboga, sama w tym procederze uczestnicze :evil_lol:

super że się Państwo Grażynkowie zmaterializowali :)
i dobrze ze Pan Grazynek nosi pieniązki w spodniach ;)

mam nadzieję ze pozdrowiłas ich od nas?

Posted

Dom schadzek na Was czeka :cool3:
Bo i Gremlin do niego chadza :cool3:

Nie pozdrowiłam bo tak się cieszyłam, że Ich widzę, że w ogóle coś bredziłam od rzeczy :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Dom schadzek na Was czeka :cool3:
Bo i Gremlin do niego chadza :cool3:

Nie pozdrowiłam bo tak się cieszyłam, że Ich widzę, że w ogóle coś bredziłam od rzeczy :evil_lol:[/QUOTE]

fizio ;)
jak nic fizio :sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Jest i filmik ;) z tym, że najczęściej widać na nim Marlejową.....pupę :oops:

[video=youtube;ViKbBbkt894]http://www.youtube.com/watch?v=ViKbBbkt894&feature=player_embedded[/video]

Posted

[quote name='gusia0106']Oooo Kochana, ja i ślub to jak ogień i woda :evil_lol:
Zaraz to pewnie moja siostra przylezie i zacznie jęczeć ślubowo - weselnie ;)

Ale dziękuję za chęci :loveu:

Nad morze na święta jedziemy. Bo ja słabo znoszę świąteczny czas.
I na Wigilię mi siostra uciekać nie pozwala, ale Wielkanoc jest już w stanie znieść ;)[/QUOTE]

Siostra to nie jest w stanie znieść Twojego świątecznego olewactwa :shake::angryy::shake:, żeby tak zostawić rodzinkę i ukochanych siostrzeńców na święta :mad::mad::mad: w samotności:placz::placz::placz: