mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']Jak to zastrzelił?? Gdzie?? Tak kurna po prostu?? A jak będzie wątek suni i szczeniaków - dawaj od razu.[/QUOTE] Ona mieszka pod Warszawą, wyprowadziła się, okolice Radzymina. No i on nauczył się wychodzić górą przez siatkę. Cięzko było zrobić drewniane czy jakieś wzmocnione bo duża działka, ale to porządne ogrodzenie na podmurówce. (czy tak to się pisze?) No i sąsiad usłyszał strzał, wyszedł a tam ten biedak :( Na wewnętrznej drodze prowadzącej do 2 domów, w okolicy lasów, cisza, spokój. Fakt, wyszedł ale co z tego? To jest jakiś koszmar. Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106'] A jak będzie wątek suni i szczeniaków - dawaj od razu.[/QUOTE] a jak będą nienazwane tzn bezimienne jeszcze a pieniazki potrzebne zrbimy imienny bazark Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='3 x']a jak będą nienazwane tzn bezimienne jeszcze a pieniazki potrzebne zrbimy imienny bazark Dzięki, jeszcze nie mają imion ale mają wątek http://www.dogomania.pl/threads/182949-Wielka-A-roda-A-miecie-do-rowu Zapraszam Quote
gusia0106 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Która to się nie mogła doczekać jak się Marlej zacznie pakować do łóżeczka?? :angryy: Bezczelny on jest! Się naczytał co tu wypisujecie i się rozbestwia! :mad: Ale są również powody do dumy ;) Wczoraj pierwszy raz Marlej poszedł na spacer z kimś innym niż ja :multi: Przywiązanie linki - najmniejszy problem! Wyjście z domu i z klatki - łatwizna!! Potem, po odejściu już kilku metrów od bloku, zauważył, że nie idzie ze mną i trzeba się bać;) więc pędem wrócił pod klatkę. Za chwilę ten numer powtórzył jeszcze raz, ale potem grzecznie poszedł swoją trasą spacerową :multi: I nawet zrobił siku. Dwa razy :) Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dziewczyny, pomocy!! http://www.dogomania.pl/threads/182983-Ratunku?p=14410119#post14410119 Quote
Tora&Faro Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No zuch chłopak:) idzie do przodu....:) ciekawe jak mu się morze spodoba;) Quote
3 x Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 kurcze sama bym sobie poszła z Marlejem na spacer :) ale w świetle tego co wczoraj pisałam istnieje uzasadniona obawa ze z Marlejem mogłabym wrócić ale do mnie bo gusi mieszkanie stałoby sie nagle niedostępne i marcepan by pewnie nie pomógł :evil_lol: Quote
Nutusia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='3 x']kurcze sama bym sobie poszła z Marlejem na spacer :) ale w świetle tego co wczoraj pisałam istnieje uzasadniona obawa ze z Marlejem mogłabym wrócić ale do mnie bo gusi mieszkanie stałoby sie nagle niedostępne i marcepan by pewnie nie pomógł :evil_lol:[/QUOTE] Też bym nie ryzykowała... I jeszcze ten pomysł chipa na Ciebie...:diabloti: Quote
gusia0106 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ostentacyjnie I G N O R U J Ę :obrazic: :evil_lol: Quote
Greven Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Gusia, nie pochwaliłaś się jeszcze na wątku, że po Świętach zamieszka u Ciebie nowy lokator? :diabloti: Quote
gusia0106 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Greven']Gusia, nie pochwaliłaś się jeszcze na wątku, że po Świętach zamieszka u Ciebie nowy lokator? :diabloti:[/QUOTE] :):):) To nie u mnie, ale jest to prawdopodobne ;) Quote
Tora&Faro Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Będzie szczenior...będzie szczenior:multi: a tak poważnie to biedne te maluchy....a ich mama.....:shake: Quote
Greven Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dzięki, że zaglądacie do "rodzinki", piszcie coś czasem, żeby nam wątek nie spadł ;) Gusia, Ty Marleya zabierasz ze sobą do Ś-cia? Quote
gusia0106 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Greven']Dzięki, że zaglądacie do "rodzinki", piszcie coś czasem, żeby nam wątek nie spadł ;) Gusia, Ty Marleya zabierasz ze sobą do Ś-cia?[/QUOTE] Oczywiście :) Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Gusia zdradź sekret jak zrobiłaś, że Marlej bierze smaki od obcych, że daje się głaskać, ze wyszedł na spacer z kimś innym??!! :klacz: Quote
gusia0106 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']Gusia zdradź sekret jak zrobiłaś, że Marlej bierze smaki od obcych, że daje się głaskać, ze wyszedł na spacer z kimś innym??!! :klacz:[/QUOTE] Bo to po prostu mądry pies jest :) Quote
Nutusia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='gusia0106']Bo to po prostu mądry pies jest :)[/QUOTE] Ma to po Pańci!:loveu: Niestety, upór też...:diabloti: Quote
3 x Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Nutusia']Ma to po Pańci!:loveu: Niestety, upór też...:diabloti: dokładnie potwierdzam, gusia brała marcepana od "obcych" :diabloti: (i tak juz mam przechlapane ;)) Quote
mysza 1 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jestem dumna z Marleja. Ciekawe jak nad morzem będzie sobie radził. Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='gusia0106']Bo to po prostu mądry pies jest :)[/QUOTE] to pozostaje mi wierzyć, że kiedyś może też trafię na takiego mądrego psa :lol: Quote
Tora&Faro Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='mysza 1']Jestem dumna z Marleja. Ciekawe jak nad morzem będzie sobie radził.[/QUOTE] Gusia mi rano napisała że Marlej dobrze zniósł podróż:), a przecież to szmat drogi..... zuch chłopak...:loveu: Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 jakie cudne wieści! i zdjątka!:) i jeszcze nad morze się wybieraja!:):) czy Marlejek juz nie szuka domu?:diabloti: Quote
Recommended Posts