mala_czarna Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Neigh napisał(a):Zobowiązuje Was do obejrzenia Dakoty ( kotka u Ronji ode mnie). Jeśli Ruda jest nadal tak spasiona.......to jej powiedzcie, ze przyjadę na poadopcyjną i odbiorę!!!!!!! Widziałam 3 razy. Chuda, zamorzona, bida z nędzą :razz: Quote
Neigh Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mala_czarna napisał(a):Widziałam 3 razy. Chuda, zamorzona, bida z nędzą :razz: Tiaaaaa weź bo Ci uwierzę:-) Afroamerykanie nikłego wzrostu to kłamliwe som;-). Dooobra jadę do domu stąd. Quote
mala_czarna Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Neigh napisał(a):Tiaaaaa weź bo Ci uwierzę:-) Afroamerykanie nikłego wzrostu to kłamliwe som;-). Dooobra jadę do domu stąd. Ta no jasne. Zrób ze mnie charłaka!! :D Quote
mysza 1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Neigh napisał(a):Tak czułam.......... Nieeeeeeee nooo klamka zapadła muszę się osobiście tam wybrać i opindolić kogo trzeba........dodała złowieszczo. I bardzo proszę wszystkich oglądajacych Dakocię o dokonywanie nacisków... A swoją drogą fakt, że nie WSZYSCY na tym wątku mają kota ode mnie uważam za hmm jak to określić, no takie co mnie totalnie uraża?:-) na dodatek osobiście.....? Ależ ja mogę mieć, moje pieski z ogromną wdzięcznością by się kotkiem bawiły. Quote
Nutusia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Też Dakocię widziałam - nie żeby od raz zapasiona - po prostu dostojna kocica jest! :) W dodatku bezgraniczna miłość jej Pańcia oraz sama zainteresowana wychowali Antochę i jest spora szansa, że Pershing (czyli postrzelone kocię mojej Przyjaciółki) przeżyje i Tośka nie zrobi zwrotki do Ronji... Tak więc nie dość, że dostojna, piękna i mądra, to jeszcze na wskroś użyteczna! :) Na marginesie dodam, że jeśli mi się zrobi w domu koci wakat i żadne miauczące nie spadnie z jabłonki jako rzeczony Pershing, zgłoszę się do Ciebie w pierwszej kolejności! :) I wcale nie dlatego, że się Ciebie boję :) Quote
Neigh Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Tiaaaaaa boisz się.......Ale to nawet słusznie. Ostatnio mi po raz kolejny spiłowywali zębory..... Ale nie bój nic ....odrosną:-) Mysza - bo psy to se trzeba umieć wychować. Moje koty mordują ptaszki, a Maksia nie ruszą....moje psy ganiają koty.....ale cudze:-) W stadzie musi być zachowana hierarchia i mores. Oni się też mnie wszyscy boją......jak Nutusia:-) Cholera jasna w życiu se jabłonki nie posadzę........ Quote
ronja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 muszę bronić Dakoci - nie jest zapasiona, tylko z lekką nadwagą;) ona tak się przymila i gada, że nawet ja pękam i muszę jej dać jeść... Quote
mysza 1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Neigh napisał(a): Mysza - bo psy to se trzeba umieć wychować. Moje koty mordują ptaszki, a Maksia nie ruszą....moje psy ganiają koty.....ale cudze:-) W stadzie musi być zachowana hierarchia i mores. Oni się też mnie wszyscy boją......jak Nutusia:-) Fakt, nie umiem, robią co chcą. Quote
Neigh Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mysza 1 napisał(a):Fakt, nie umiem, robią co chcą. To też ma swój urok:-) A ja sie przyznaję, ze jestem apodyktyczna.....na tyle na ile mi materiał pozwala. No bo weź wymagaj coś od Toli...... Quote
Neigh Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ronja napisał(a):muszę bronić Dakoci - nie jest zapasiona, tylko z lekką nadwagą;) ona tak się przymila i gada, że nawet ja pękam i muszę jej dać jeść... Tiia a jak jej zacznie nawalać serducho i stawy - to wiesz co z Wami zrobię.......postraszyła...! A jak chcesz potrenować odmawianie, to Wam przywiozę Brombę....ona nawet ukatrupione myszy zżera......i ziarenka wywalone przez Maksia... Czy jest za gruba okaże sie wkrótce jak ją ostrzygę...Wagowo to na bank z 5 kg mniej....... Quote
gusia0106 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Dom schadzek jest znów otwarty, co oznacza, że Marlej będzie miał dzisiaj gości;) Quote
Tora&Faro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ...to jest bardzo popularny dom schadzek i osobiście bardzo lubię go odwiedzać...:):):) Gusiu Ty normalnie grafik odwiedzin rób;) Quote
3 x Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tora&Faro napisał(a):...to jest bardzo popularny dom schadzek i osobiście bardzo lubię go odwiedzać...:):):) Gusiu Ty normalnie grafik odwiedzin rób;) tja, niektórzy to bez wkupnego nie mają się co pokazywac ;) Quote
Tora&Faro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 I jak tam odwiedziny? Marlej pewnie zachwycony...:):):) Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 No jak dla mnie to super :) Głaskanie było, i robienie zdjęć było, i Marlej się nawet bawił z Gremlinem w "której ręce jest smakołyk" i na początku, to nawet było fajnie, ale potem wujek Gremlin to już oszukiwał :mad: A 3x bardzo się domaga, żeby zaczipować Marleja.Oczywiście na nią :evil_lol: Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']No jak dla mnie to super :) Głaskanie było, i robienie zdjęć było, i Marlej się nawet bawił z Gremlinem w "której ręce jest smakołyk" i na początku, to nawet było fajnie, ale potem wujek Gremlin to już oszukiwał :mad: A 3x bardzo się domaga, żeby zaczipować Marleja.Oczywiście na nią :evil_lol: skoro DS juz ma (moim zdaniem :evil_lol:) to czip może być i na mnie bo DS sprawdzony w 150% ;) zdjęcia zaraz będą Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='3 x']skoro DS juz ma (moim zdaniem :evil_lol:) [/QUOTE] Ale Ci się zaraz od Gusi dostanie za ten ds :lol: Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='3 x']skoro DS juz ma (moim zdaniem :evil_lol:) to czip może być i na mnie bo DS sprawdzony w 150% ;)[/QUOTE] Chyba u Ciebie ! :angryy::angryy: ;) Wszem i wobec - MARLEJ SZUKA DOMU! Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='mala_czarna']A nie mówiłam??:laugh2_2:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Ale Ci się zaraz od Gusi dostanie za ten ds :lol:[/QUOTE] luzik :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Widzę że wizyta się udała:):):) fotki...fotki...fotki..... Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [didaskalia] 3 x tarza się po dywanie, Gremlin siedzi i ma ciasteczka Marleja Marlej słyszać swoje imię niepewnie zbliza sie do wyciągniętej dłoni Kurde on ma moje ciacha: czy aby na pewno to są te co lubię?? Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 oo znów mają moje ciasteczka nie ma bata nie wstanę może dośięgjnę językiem oddwawj! Quote
Recommended Posts