Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani w imieniu forumowej evelinki powiadamiam,że ma jakiś piekelny problem z kontem i nie może nic pisac. Prosiła bym przekazała,że ma masę foteczek ze spacerku,ale dopóki awaria nie zostanie zniesiona fotasek nie będzie. Trzymajmy kciuki by szybko wszystko się skończyło !! :)

Posted

Jakby ktoś nie zauważył to Nick Evelynkaa czyli nowy nick który pewnie zostanie usunięty jak naprawią mi moje konto, bo nie wolno mieć dwóch. Więc potem by mi zniknęły te posty...musicie być cierpliwi :) bo mnie się już cierpliwość kończy ...:/

Posted

[quote name='Evelynkaa']Jakby ktoś nie zauważył to Nick Evelynkaa czyli nowy nick który pewnie zostanie usunięty jak naprawią mi moje konto, bo nie wolno mieć dwóch. Więc potem by mi zniknęły te posty...musicie być cierpliwi :) bo mnie się już cierpliwość kończy ...:/

nie muszą znikać te posty, bo można połączyć konta ;) tyle że to muszą zrobić admini, a ostatnio coś nie zaglądają tu. Więc w najbliższym czasie pewnie nie ma co liczyć na połączenie konta, ani na usunięcie