Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mieliście super spacer, a ile psich przyjaciół było! Żeby Foxi tak umiał się bawić z innymi. No i Alex jest świetnie zrobiony! :* A jakiego masz przystojnego siostrzeńca.

Posted

[quote name='Mada:)']Jej, jak co dzień spotykam zakudłacone, przeżółkłe, upasione westy, to takie cudo, jak Alexik jest super widokiem dla oka! Brawo! :D[/QUOTE]
Łojojoj cóż za pochwały, dzięki. Ale nie miałabym nic przeciwko gdyby jeszcze kilogram przytył...:)
[quote name='Pieseczkowo']Ewelino kawał dobrej roboty:cool3:
Śmiesznie on teraz wygląda bo ma głowinę większą nic cała jego reszta :eviltong:
Alex biały jak śnieg :eviltong:
Całuję :loveu:[/QUOTE]
Tak jak już pisałam jak tapir opadł to głowa już nie wygląda na taką dużą :D Dzięki

[quote name='Bzikowa']Noo, ładnie!!! :)
Tylko rzeczywiście ten łebek się teraz wydaje taki wielki ;) Ale i tak doceniam Twoją ciężką pracę:)[/QUOTE]
Dziękujemy :D
[quote name='Connected']Witam , my u was pierwszy raz .

Alex bardzo ładnie obcięty jest :)[/QUOTE]

Witamy u Nas i dziękujemy

Posted

Dziękujemy Dominiczko i Border_collie&westie. Tak dla sprostowania, niektóre z tych zdjęć są autorstwa Baski_kropki np. te na którym jestem ja :D i te ze spacerku wspólnego robione z aparatu też Moniczki. Niestety ja mam tylko Kit obiektyw :evil_lol:

Posted

Evelynkaa masz ślicznego psa i zatłukę każdego co napisałby tu inaczej ;) zresztą to mój ulubieniec to mogę trochę pocukrzyć :evil_lol:
a jak tam kózka...koźlątko już jest...;)

Posted

Kózka ma się dobrze a koźlątka jeszcze nie ma. Ale mamy inną dobrą nowinę, udało nam się wyleczyć łapki Alexika, skórka juz jest rózowiutka, taka jak powinna być, zostały tylko zabarwione końcówki włosków, które są do wycięcia :D Niestety nie tą maścią co Pani polecała...bo musiałam przerwać jej stosowanie bo po trzech dniach miałam wrażenie że się mu wszystko nasila.... Ale szamponem hexodermem, przeciwgrzybicznym otrzymaliśmy taki efekt...
Dzięki Daga i Ppx :D