kaskaSz Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ale mieliście super spacer, a ile psich przyjaciół było! Żeby Foxi tak umiał się bawić z innymi. No i Alex jest świetnie zrobiony! :* A jakiego masz przystojnego siostrzeńca. Quote
Evelynkaa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 To tak na szybko fociki z telefonu abyście zobaczyli moje dzieło :-D Quote
Mada:) Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jej, jak co dzień spotykam zakudłacone, przeżółkłe, upasione westy, to takie cudo, jak Alexik jest super widokiem dla oka! Brawo! :D Quote
Pieseczkowo Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ewelino kawał dobrej roboty:cool3: Śmiesznie on teraz wygląda bo ma głowinę większą nic cała jego reszta :eviltong: Alex biały jak śnieg :eviltong: Całuję :loveu: Quote
Bzikowa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Noo, ładnie!!! :) Tylko rzeczywiście ten łebek się teraz wydaje taki wielki ;) Ale i tak doceniam Twoją ciężką pracę:) Quote
Connected Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Witam , my u was pierwszy raz . Alex bardzo ładnie obcięty jest :) Quote
Evelynkaa Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Mada:)']Jej, jak co dzień spotykam zakudłacone, przeżółkłe, upasione westy, to takie cudo, jak Alexik jest super widokiem dla oka! Brawo! :D[/QUOTE] Łojojoj cóż za pochwały, dzięki. Ale nie miałabym nic przeciwko gdyby jeszcze kilogram przytył...:) [quote name='Pieseczkowo']Ewelino kawał dobrej roboty:cool3: Śmiesznie on teraz wygląda bo ma głowinę większą nic cała jego reszta :eviltong: Alex biały jak śnieg :eviltong: Całuję :loveu:[/QUOTE] Tak jak już pisałam jak tapir opadł to głowa już nie wygląda na taką dużą :D Dzięki [quote name='Bzikowa']Noo, ładnie!!! :) Tylko rzeczywiście ten łebek się teraz wydaje taki wielki ;) Ale i tak doceniam Twoją ciężką pracę:)[/QUOTE] Dziękujemy :D [quote name='Connected']Witam , my u was pierwszy raz . Alex bardzo ładnie obcięty jest :)[/QUOTE] Witamy u Nas i dziękujemy Quote
niunka04 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 http://img13.imageshack.us/img13/7189/zdjcie0161a.jpg co mu się stało z głową???:) Ale ma wielką;) śliczny Beza bielutka Quote
Evelynkaa Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Nic mu się nie stało z głową po prostu jest na pierwszym planie i taka wielka się wydaje :D Quote
Evelynkaa Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 ************************** Razem :loveu: Quote
Evelynkaa Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 ********************** czołówka :evil_lol: Quote
Evelynkaa Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Alex w obcych rękach... POCZĄTEK FOTEK NA POPRZEDNIEJ STRONIE Quote
Pieseczkowo Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Evelynkaa']************************** Razem :loveu: Przesliczne zdjęcie :loveu: cudownie razem wyglądacie :D Quote
Shaunell Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witamy się po raz pierwszy :D Cudne fotki robisz. A Alex prześliczy westik ^^ Quote
Evelynkaa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Dziękujemy Dominiczko i Border_collie&westie. Tak dla sprostowania, niektóre z tych zdjęć są autorstwa Baski_kropki np. te na którym jestem ja :D i te ze spacerku wspólnego robione z aparatu też Moniczki. Niestety ja mam tylko Kit obiektyw :evil_lol: Quote
Ppx Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 http://img189.imageshack.us/img189/6686/2516c.jpg :loveu: Quote
Daga&Maks Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 http://img245.imageshack.us/img245/2659/2426g.jpg świetnie razem wyglądacie :) http://img171.imageshack.us/img171/769/2306b.jpg jakie stado :D Quote
jolek68 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Evelynkaa masz ślicznego psa i zatłukę każdego co napisałby tu inaczej ;) zresztą to mój ulubieniec to mogę trochę pocukrzyć :evil_lol: a jak tam kózka...koźlątko już jest...;) Quote
Evelynkaa Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Kózka ma się dobrze a koźlątka jeszcze nie ma. Ale mamy inną dobrą nowinę, udało nam się wyleczyć łapki Alexika, skórka juz jest rózowiutka, taka jak powinna być, zostały tylko zabarwione końcówki włosków, które są do wycięcia :D Niestety nie tą maścią co Pani polecała...bo musiałam przerwać jej stosowanie bo po trzech dniach miałam wrażenie że się mu wszystko nasila.... Ale szamponem hexodermem, przeciwgrzybicznym otrzymaliśmy taki efekt... Dzięki Daga i Ppx :D Quote
Recommended Posts