Basia&Safi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 http://img714.imageshack.us/img714/2488/34f7a4d07f.jpg ja mam po prawej stronie za tymi stawami działke w połowie pod woda ;( Quote
Evelynkaa Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Basia&Safi']http://img714.imageshack.us/img714/2488/34f7a4d07f.jpg ja mam po prawej stronie za tymi stawami działke w połowie pod woda ;( No to muszę Cię zmartwić bo dla nas nie było nic szokującego że tą ulicę zalało, bo tam zawsze był teren podmokły... Quote
Basia&Safi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 wietmm te stawy tam to jedna wielka pomyłka :/ w bieruniu mam rodzine ta okolice znam na pamiec tak jak pisałam mam tam nie opodal działke hehe :) a i ps. http://img81.imageshack.us/img81/6952/zdjcie012m.jpg poprosze o malutkie jak sie urodza czy wykluja heheeh Quote
chi23 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Evelynkaa napisał(a): Oj dawno dawno Was nie było, a ja korzystam z innego konta bo poprzednie mi szlak trafiło i muszę najpierw poszukać Twoją galerię :D My mamy teraz banerek to nie musisz szukać;)nareszcie się zebrałam zeby zamówić Jakby się link nie otwierał to jesteśmy w dziale foto blogi Quote
niunka04 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Co tam u was słychać??? Cicho tu jakoś...;) Ja wciąż czekam na foteczki białaska Quote
Evelynkaa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='Basia&Safi']wietmm te stawy tam to jedna wielka pomyłka :/ w bieruniu mam rodzine ta okolice znam na pamiec tak jak pisałam mam tam nie opodal działke hehe :) a i ps. http://img81.imageshack.us/img81/6952/zdjcie012m.jpg poprosze o malutkie jak sie urodza czy wykluja heheeh Hehe no niestety gadzinek już nie mam bo mój TZ powiedział kategoryczne nie...:( [quote name='chi23']My mamy teraz banerek to nie musisz szukać;)nareszcie się zebrałam zeby zamówić Jakby się link nie otwierał to jesteśmy w dziale foto blogi Zaraz idę zerknąć na naszą Gabi :D a no i żebyś wiedziała że się nie otwiera link :P [quote name='niunka04']Co tam u was słychać??? Cicho tu jakoś...;) Ja wciąż czekam na foteczki białaska No dobrze kochana już coś wrzucę... trochę świeżutkich z wczorajszego trymowanka i z nowiuśką obróżką Taksową :D No i niestety nie będzie więcej bo image se w kulki leci... tylko jedno się załadowało: Quote
ageralion Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Przepiekna ta nowa obrozka :) Alex do fotek pozuje jak zawodowy model :cool3: Quote
Daga&Maks Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 świetna ta obroża :) niebieski idealnie pasuje do Alexa Quote
niunka04 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 napatrzyłam się u was na obróżkę i też musiałam zamówic;) śliczna jest;) Alex jak zawsze super się prezentuje Quote
chi23 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cudny Alex;), taki.. czyściutki:) Jak ty to robisz? A, link juz jest ok. Quote
Pieseczkowo Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A ja będę miec super niespodziankę od Eweliny w lipcu.Razem z moim bobsaem sobie gdzieś pojedziemy :D Quote
Evelynkaa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 jolek68 napisał(a):to ostatnie z mleczykami, rewelacja;) No a mnie to zdjęcie się pokazuje do połowy :angryy: ageralion napisał(a):Przepiekna ta nowa obrozka :) Alex do fotek pozuje jak zawodowy model :cool3: Oj to aż nie mozliwe że Alex pozuje do fotek bo zazwyczaj jest zupełnie odwrotnie :diabloti: Daga & Maks napisał(a):świetna ta obroża :) niebieski idealnie pasuje do Alexa No nasza pierwsza niebieska obroża :D Ppx napisał(a):Mi również się podoba ta obroża. :) No to polecam te obróżki Taks bo są naprawdę świetnie wykonane i tanie!! podobno gdzieś za dwa lub trzy tygodnie znów będzie bazarek niunka04 napisał(a):napatrzyłam się u was na obróżkę i też musiałam zamówic;) śliczna jest;) Alex jak zawsze super się prezentuje No to pokaż nam Nikolke w nowej obroży bo jeszcze nie widzieliśmy :eviltong: chi23 napisał(a):Cudny Alex;), taki.. czyściutki:) Jak ty to robisz? A, link juz jest ok. Wcale nie jest czyściutki zobacz zdjęcia poniżej :D Pieseczkowo napisał(a):A ja będę miec super niespodziankę od Eweliny w lipcu.Razem z moim bobsaem sobie gdzieś pojedziemy :D No a więc jeśli wszysko pójdzie dobrym tropem to nasza kochana Dominiczka odwiedzi nas z Kleksikiem na parę dni :multi: No a teraz troszeczkę o weterynarzu i Alexiku. Bo zrobiliśmy taki ogólny przegląd czyli badanie krwi + biochemia wyszły ok (tabletki ibuprom nie uszkodziły nam wątroby ani nerek). Mieliśmy wziętą zeskrobine z tych łapeczek i wyszło że ma średnią ilość drożdży rodzaju Malessezja. Leczyć mamy jak dotychczas czyli kąpać w hexodermie i wysuszać. Wszystko by było ok gdyby nie to że w niedzielę Alex zaczął kuleć a potem już w ogóle chodził na trzech łapach, w dodatku w nocy dostał strasznej biegunki. Dziś znów bylismy u weterynarza i okazało się że łapka poprostu jest spuchnięta i w stanie zapalnym dlatego kuleje.....i to aż niemożliwe żeby z tych drożdzy :crazyeye: dostał środek przeciwbólowy i żeby tego było mało to ma zapalenie napletka, z badania moczu wyszły podwyższone leukocyty i wałeczki :shake: Narazie robimy płukanki a w piątek powtarzamy badanie moczu. Także kochani nie lekceważcie tych dorożdży....bo to pieruństwo jest :-( a wiem że Wasze psiaki też mają czerwone łapki. Quote
Evelynkaa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 No a teraz zaległe foteczki ze spacerku: Quote
Evelynkaa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 "Chłopie co ty robisz??" :evil_lol: Niewyraźne ale fajne :D Quote
Evelynkaa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 "No nie wygłupiaj się, bawimy się....nie udawaj " :evil_lol: Quote
Evelynkaa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Nawet Kropka zmoczyła łapeczki więc Kleksik pewnie też się schłodzi zobaczysz Dominika :diabloti: Koniec. Fotki zaczynają się na poprzedniej stronie. Quote
Pieseczkowo Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Przekonamy się czy łobuziak wejdzie :D Zdjęcia kapitalne juz nie moge się doczekac kiedy tego białego diabełka będę mogła wytarmosić :) Quote
Kapsel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A gdzie boksia???? Evelynkaa, widac inne psiaki, czy nie chodzisz na spacery z narzeczonym?:lol::cool3: Quote
Ania :) Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 http://img443.imageshack.us/img443/9979/dsc1494.jpg piękna mordeczka :loveu: :D Quote
Evelynkaa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Pieseczkowo']Przekonamy się czy łobuziak wejdzie :D Zdjęcia kapitalne juz nie moge się doczekac kiedy tego białego diabełka będę mogła wytarmosić :) Oj tak jego tarmosić można na wszystkie strony :D Teraz trzeba omijać jedynie lapkę [quote name='Kapsel']A gdzie boksia???? Evelynkaa, widac inne psiaki, czy nie chodzisz na spacery z narzeczonym?:lol::cool3: No chyba żartujesz, spacer i mój narzeczony :diabloti: Poza tym on mieszka 10 km ode mnie a na spacerki chodzę z forumową Baski_Kropka [quote name='Ania :)']http://img443.imageshack.us/img443/9979/dsc1494.jpg piękna mordeczka :loveu: :D Dzięki :) Quote
Kapsel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Evelynkaa napisał(a): No chyba żartujesz, spacer i mój narzeczony :diabloti: Poza tym on mieszka 10 km ode mnie a na spacerki chodzę z forumową Baski_Kropka Zapomniałam, że z narzeczonym to na spacery sie nie chodzi :grin::grin::grin: Quote
Recommended Posts