Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelynkaa napisał(a):

Oj dawno dawno Was nie było, a ja korzystam z innego konta bo poprzednie mi szlak trafiło i muszę najpierw poszukać Twoją galerię :D

My mamy teraz banerek to nie musisz szukać;)nareszcie się zebrałam zeby zamówić

Jakby się link nie otwierał to jesteśmy w dziale foto blogi

Posted

[quote name='Basia&Safi']wietmm te stawy tam to jedna wielka pomyłka :/ w bieruniu mam rodzine ta okolice znam na pamiec tak jak pisałam mam tam nie opodal działke hehe :)
a i ps.
http://img81.imageshack.us/img81/6952/zdjcie012m.jpg
poprosze o malutkie jak sie urodza czy wykluja heheeh
Hehe no niestety gadzinek już nie mam bo mój TZ powiedział kategoryczne nie...:(
[quote name='chi23']My mamy teraz banerek to nie musisz szukać;)nareszcie się zebrałam zeby zamówić

Jakby się link nie otwierał to jesteśmy w dziale foto blogi
Zaraz idę zerknąć na naszą Gabi :D a no i żebyś wiedziała że się nie otwiera link :P
[quote name='niunka04']Co tam u was słychać??? Cicho tu jakoś...;) Ja wciąż czekam na foteczki białaska

No dobrze kochana już coś wrzucę... trochę świeżutkich z wczorajszego trymowanka i z nowiuśką obróżką Taksową :D

No i niestety nie będzie więcej bo image se w kulki leci... tylko jedno się załadowało:

Posted

jolek68 napisał(a):
to ostatnie z mleczykami, rewelacja;)

No a mnie to zdjęcie się pokazuje do połowy :angryy:
ageralion napisał(a):
Przepiekna ta nowa obrozka :) Alex do fotek pozuje jak zawodowy model :cool3:

Oj to aż nie mozliwe że Alex pozuje do fotek bo zazwyczaj jest zupełnie odwrotnie :diabloti:
Daga & Maks napisał(a):
świetna ta obroża :)
niebieski idealnie pasuje do Alexa

No nasza pierwsza niebieska obroża :D
Ppx napisał(a):
Mi również się podoba ta obroża. :)

No to polecam te obróżki Taks bo są naprawdę świetnie wykonane i tanie!! podobno gdzieś za dwa lub trzy tygodnie znów będzie bazarek
niunka04 napisał(a):
napatrzyłam się u was na obróżkę i też musiałam zamówic;) śliczna jest;) Alex jak zawsze super się prezentuje

No to pokaż nam Nikolke w nowej obroży bo jeszcze nie widzieliśmy :eviltong:
chi23 napisał(a):
Cudny Alex;), taki.. czyściutki:) Jak ty to robisz?

A, link juz jest ok.

Wcale nie jest czyściutki zobacz zdjęcia poniżej :D
Pieseczkowo napisał(a):
A ja będę miec super niespodziankę od Eweliny w lipcu.Razem z moim bobsaem sobie gdzieś pojedziemy :D

No a więc jeśli wszysko pójdzie dobrym tropem to nasza kochana Dominiczka odwiedzi nas z Kleksikiem na parę dni :multi:

No a teraz troszeczkę o weterynarzu i Alexiku. Bo zrobiliśmy taki ogólny przegląd czyli badanie krwi + biochemia wyszły ok (tabletki ibuprom nie uszkodziły nam wątroby ani nerek). Mieliśmy wziętą zeskrobine z tych łapeczek i wyszło że ma średnią ilość drożdży rodzaju Malessezja. Leczyć mamy jak dotychczas czyli kąpać w hexodermie i wysuszać.
Wszystko by było ok gdyby nie to że w niedzielę Alex zaczął kuleć a potem już w ogóle chodził na trzech łapach, w dodatku w nocy dostał strasznej biegunki. Dziś znów bylismy u weterynarza i okazało się że łapka poprostu jest spuchnięta i w stanie zapalnym dlatego kuleje.....i to aż niemożliwe żeby z tych drożdzy :crazyeye: dostał środek przeciwbólowy i żeby tego było mało to ma zapalenie napletka, z badania moczu wyszły podwyższone leukocyty i wałeczki :shake: Narazie robimy płukanki a w piątek powtarzamy badanie moczu.
Także kochani nie lekceważcie tych dorożdży....bo to pieruństwo jest :-( a wiem że Wasze psiaki też mają czerwone łapki.

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Przekonamy się czy łobuziak wejdzie :D Zdjęcia kapitalne juz nie moge się doczekac kiedy tego białego diabełka będę mogła wytarmosić :)
Oj tak jego tarmosić można na wszystkie strony :D Teraz trzeba omijać jedynie lapkę
[quote name='Kapsel']A gdzie boksia???? Evelynkaa, widac inne psiaki, czy nie chodzisz na spacery z narzeczonym?:lol::cool3:
No chyba żartujesz, spacer i mój narzeczony :diabloti: Poza tym on mieszka 10 km ode mnie a na spacerki chodzę z forumową Baski_Kropka
[quote name='Ania :)']http://img443.imageshack.us/img443/9979/dsc1494.jpg piękna mordeczka :loveu: :D
Dzięki :)

Posted

Evelynkaa napisał(a):

No chyba żartujesz, spacer i mój narzeczony :diabloti: Poza tym on mieszka 10 km ode mnie a na spacerki chodzę z forumową Baski_Kropka

Zapomniałam, że z narzeczonym to na spacery sie nie chodzi :grin::grin::grin: