Bzikowa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No bardzo ładnie! :D Głowka też super, aż dziwne, że taka miękka tak stoi! :) Tylko tak patrzę na jego szyje i wydaje mi się taka chuda, nie wiem czy to kwestia zdjęcia, perspektywy etc czy jest za krótko. Ale ogólenie rispekt :D Popiersie - w ogóle nie widać nic krzywego jak dla mnie, mistrz! Quote
bianka19 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Śliczny Alexik. :D http://img299.imageshack.us/img299/590/dsc0053l.jpg Co ty gadasz , przecież jest wszystko super ;) Quote
Baski_Kropka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Noo no....ja bym nie miałą chyba cierpliwości do takich poczynań.. i mój pies chodziły by z fryzurką na łyso :P Trzeba sobie znowu jakiś minitrekking urządzić, tylko jeszczeMade wziąść :D Quote
Evelynkaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='jolek68']jeszcze jeszcze :multi: i buziak w ten śliczniutki czarny nochalek ;) jeszcze mało ?? [quote name='Pieseczkowo']Alexik ma piękną głowe. Jka kiedys się gdzieś spotkamy to mu łapy i głowe postawie na Kolestral :P będzie się dłużej trzymać :D oj tak bardzo bym chciała...:) [quote name='Shel']Cudny ten Twój białasek, no no! Dzięki :) [quote name='Bzikowa']No bardzo ładnie! :D Głowka też super, aż dziwne, że taka miękka tak stoi! :) Tylko tak patrzę na jego szyje i wydaje mi się taka chuda, nie wiem czy to kwestia zdjęcia, perspektywy etc czy jest za krótko. Ale ogólenie rispekt :D Popiersie - w ogóle nie widać nic krzywego jak dla mnie, mistrz! Aniu na główce są już druciki wielkości ok 2 cm...tylko rosną strasznie wolno i te druciki wszysko trzymają, choć po kąpieli grzywa wygląda tragicznie...ale już dochodzi do siebie...już go nie kąpie jedynie jak zniknie ten drugi śnieg to zrobimy kąpiel na sucho. Co do szyji to faktycznie jest cieniutka...tak naprawdę nie lubię dłuzszego włosa na niej bo potem zakrywa mi obrożę i w ogóle tak potem odstaje wszystko od tej obroży...no ale zobaczymy...jak klata urosła to może szyja też jeszcze mu zgrubnie....ja tam widzę że jest krzywo :D [quote name='niunka04']Jej super... Śliczny jest Dziękujemy [quote name='bianka19']Śliczny Alexik. :D http://img299.imageshack.us/img299/590/dsc0053l.jpg Co ty gadasz , przecież jest wszystko super ;) oj tak wszystko :P [quote name='Baski_Kropka']Noo no....ja bym nie miałą chyba cierpliwości do takich poczynań.. i mój pies chodziły by z fryzurką na łyso :P Trzeba sobie znowu jakiś minitrekking urządzić, tylko jeszczeMade wziąść :D oj tak przydałoby się :) szczęściara ty masz krótkowłose futra :P Quote
niunka04 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Cześc Evela!!!;) Dawno mnie tu nie bylo.. Co takie pustki??? Quote
jolek68 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 faktycznie coś tu cicho....a co u kózki słychać :) Quote
Evelynkaa Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ach tam wcale nie takie pustki, mam jeszcze zaległe zdjęcia zimowe to może dziś wrzucę. Kuzka ma się dobrze, grubnie i nabiera siły...tak bardzo chce sobie pobiegać a ja się boję w taki mróz ją wypuszczać bo już gorączke miała...lepiej nie ryzykować.....kiedy przyjdzie wiosna??????:( Ale kupiłam jej obróżkę i jak tylko się ciepło zrobi to będzie już siedzieć na dworze w ciągu dnia. Zrobiła mi ostatnio psikusa...ugotowałam jej siemię lniane, zrobiłam papkę...jak zaczęła wcinać to myślałam że razem z wiaderkiem to siemie zje a nagle podniosła głowę i się oczepała dokładnie na mnie....byłam cała oblepiona papką z siemienia :D Następnym razem pozwolę jej samej spożywać to cudo :P Alex dostał wczoraj swoje pierwsze frisbee, kupiłam z trixie takie gumowe dla początkujących i jest świetne. Alexik od razu wie że trzeba po to skakać :D Potem kupie te twarde co Ania mi poleciła :) Quote
WeronikaM Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 może dziś wrzucę :multi: bardzo się cieszę i czekam :) Quote
Baski_Kropka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Oo możesz dodać parę zaległych fotek :D Ja dostałam wczoraj paczuszkę z kilkoma drobiazgami do aparatu które sobie zamówiłam....i teraz w nocy muszę iść na zdjęcia bo kupiłam sobie miedzy innymi filtr rozszczepiający światło i w miejscu źródła światła robi się piękna gwiazdka/gwiazdki :D A tak poza tym to pogoda musiała by się w końcu poprawić tak by wypadało się dziewczyny na spacer wybrać.. bo ostatnio nic o tym nie wspominacie pogniewałyście się czy cooo :( Quote
niunka04 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 O widzisz ucz Aleźa to może mi powiesz jak Nike nauczyć;) No to Ci zrobiła niespodzianke;) Quote
jolek68 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 super kózka :) a siemię jest pycha :) ale chyba tylko dla kózek bo mnie zajeżdża myszami :) i już wiem skąd córcia nabyła temat o frisbee :) tylko jak zarazę nauczyć by przynosiła to co się jej rzuca i oddawała... Quote
Evelynkaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='WeronikaM']:multi: bardzo się cieszę i czekam :) Nie takie profesjonalne jak Twoje, ale też mogą być :) [quote name='Baski_Kropka']Oo możesz dodać parę zaległych fotek :D Ja dostałam wczoraj paczuszkę z kilkoma drobiazgami do aparatu które sobie zamówiłam....i teraz w nocy muszę iść na zdjęcia bo kupiłam sobie miedzy innymi filtr rozszczepiający światło i w miejscu źródła światła robi się piękna gwiazdka/gwiazdki :D A tak poza tym to pogoda musiała by się w końcu poprawić tak by wypadało się dziewczyny na spacer wybrać.. bo ostatnio nic o tym nie wspominacie pogniewałyście się czy cooo :( Też bym chciała iść na spacer ale ta pogoda mnie dobija, a zauważyłam że Alex ma głęboko gdzieś mój chumorek i dalej brodzi w śniegu ze szczęścia, przynajmniej on doła nie ma ...:/ [quote name='niunka04']O widzisz ucz Aleźa to może mi powiesz jak Nike nauczyć;) No to Ci zrobiła niespodzianke;) Ja niewiem ale mój pies jest dziwny,albo i napewno jest to moja wina ale Alex na dworze nie umie się bawić ze mną...w sensie piłeczka była bee a frisbee na dworze też jest bee. Wydaje mi się że jest to spowodowane tym że spacerki nie są tak długie jak by chciał a on ma przecież tyle krzaczków do obsikania :D Chodzi mi o to że w lato zazwyczaj siedzimy prawie cały dzień na dworze i wtedy robimy wszystko i poprostu chyba poczekam do tego czasu jak np. pojedziemy nad wode. A chwytanie poćwiczę w domu. [quote name='jolek68']super kózka :) a siemię jest pycha :) ale chyba tylko dla kózek bo mnie zajeżdża myszami :) i już wiem skąd córcia nabyła temat o frisbee :) tylko jak zarazę nauczyć by przynosiła to co się jej rzuca i oddawała... Oj ciężko jest nauczyć. Alex do dziś nie wykonuje zawsze komendy aport. Aczkolwiek czasem naprawdę przynosi tą piłeczkę a czasem ma mnie gdzieś :P z frisbee muszę jeszcze troszkę poczytać żeby byka nie popełnić :) [quote name='Ppx']Czekamy na więcej fot. :) No a więc w końcu wklejam zaległe fotki jeszcze z 5 lutego, sceneria podobna do dzisiejszej czy wczorajszej czyli śnieżnie i słonecznie :) Quote
Evelynkaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Nie będę siedział i pozował : Foch: Bo ja chcę latać: ..i latać: i takie se... Quote
Bzikowa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 http://img10.imageshack.us/img10/9418/dsc9563w.jpg pług śnieżny w wykonaniu Alexa ;) http://img96.imageshack.us/img96/1470/dsc9590.jpg foch swoją drogą ale jaki on jest BIAŁY :loveu: Quote
Evelynkaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Oj tak Alex nawet po powrocie zimy ucieszył się ze śniegu i robił kolejne przejścia, nieraz psiak sluży mi jako płóg czyli idzie pierwszy i robi ścieżkę :D Po dzisiejszej chlapie już biały nie jest :/ Quote
niunka04 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Cześć wam Alexik jak zwykle biały i piękny;) Quote
Ppx Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 http://img404.imageshack.us/img404/7590/dsc9592.jpg <333 Quote
jolek68 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 buziak w czarny śliczny pycholek od cioci Joli :) uwielbiam tego słodziaka :) Quote
Evelynkaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Dziękujemy Wam, buziak przekazany :) Alexik lizuska posyła cioci Joli :) Quote
kaskaSz Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Hej! U Was jeszcze śnieg? U nas obeschło, ale coś się chmurzy u zaraz lunie deszcz pewnie :) Aleksik jaki ładny, biały. Quote
Shel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 http://img96.imageshack.us/img96/1470/dsc9590.jpg Cudna minka! Piękny ten Twój Alex :-) Quote
Recommended Posts