Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Spokojnie go też mozesz ważyc u siebie w domu jak maz wagę!! :D

Oj no nie śmiej się...właśnie moja się zepsuła a poza tym jak działała to i tak trzy różne pomiary były zawsze.... a u weta cały czas na tej samej wadze się waży...i mam dokładny pomiar. To chyba nie jest nic złego że skorzystałam z wagi weterynarza :P Tym bardziej że mamy do niego 7 min....

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Spokojnie go też mozesz ważyc u siebie w domu jak maz wagę!! :D

Oj no nie śmiej się...właśnie moja się zepsuła a poza tym jak działała to i tak trzy różne pomiary były zawsze.... a u weta cały czas na tej samej wadze się waży...i mam dokładny pomiar. To chyba nie jest nic złego że skorzystałam z wagi weterynarza :P Tym bardziej że mamy do niego 7 min....

Posted

AaAaa ja właśnie byłam pożyczyć hulajnogę.. i jutro zamierzam z psami na trening iść.. mam nadzieje ze się nie zabije :/ :D Tak włąśnie na około Paprocan...próbuję tylko sobie wyobrazić jak tam teraz będzie wyglądało na nawierzchni...;)

Moja Kropka rozwijała się ponad rok rozrastała się chociaż należy do malućkich psiaków... jeszcze nie dawno miałą cweterek dobry a teraz sweterek o połowe za mały... no i nawet kurteczka sredniawo leży :/ ;P Wiec pewnie Alexowi jeszcze sie troche rozbije ;P

Posted

Cudna nasze maleństewka <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 =* =* =* Wyściskaj Alexa od Cioteczki :D Ja wczoraj z psami na treningu pokonałam naszą dwu i półgodzinną trasę w niecałe 40 minut ;P Z pod bloku z powrotem pod blok na hulajbieżce...:D Już coraz bardziej sucho i coraz mniej śniegu :D

Posted

haha koleżanka z Sarnowic(chyba gdzies za katowicami) przyjeżdża czyli nieczęsto się zdarza nam w Tychach trenować we dwójkę ;)
Zazwyczaj Ligota only...w Tychach miałam super towarzysza treningowego no ale cóż, serduszko ma nie do sportu.