Pieseczkowo Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Spokojnie go też mozesz ważyc u siebie w domu jak maz wagę!! :D Quote
Evelynkaa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Pieseczkowo napisał(a):Spokojnie go też mozesz ważyc u siebie w domu jak maz wagę!! :D Oj no nie śmiej się...właśnie moja się zepsuła a poza tym jak działała to i tak trzy różne pomiary były zawsze.... a u weta cały czas na tej samej wadze się waży...i mam dokładny pomiar. To chyba nie jest nic złego że skorzystałam z wagi weterynarza :P Tym bardziej że mamy do niego 7 min.... Quote
Evelynkaa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Pieseczkowo napisał(a):Spokojnie go też mozesz ważyc u siebie w domu jak maz wagę!! :D Oj no nie śmiej się...właśnie moja się zepsuła a poza tym jak działała to i tak trzy różne pomiary były zawsze.... a u weta cały czas na tej samej wadze się waży...i mam dokładny pomiar. To chyba nie jest nic złego że skorzystałam z wagi weterynarza :P Tym bardziej że mamy do niego 7 min.... Quote
niunka04 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 no rośnie facet a co myślałaś;) Teraz panny będą za nim szalały;) Quote
Baski_Kropka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 AaAaa ja właśnie byłam pożyczyć hulajnogę.. i jutro zamierzam z psami na trening iść.. mam nadzieje ze się nie zabije :/ :D Tak włąśnie na około Paprocan...próbuję tylko sobie wyobrazić jak tam teraz będzie wyglądało na nawierzchni...;) Moja Kropka rozwijała się ponad rok rozrastała się chociaż należy do malućkich psiaków... jeszcze nie dawno miałą cweterek dobry a teraz sweterek o połowe za mały... no i nawet kurteczka sredniawo leży :/ ;P Wiec pewnie Alexowi jeszcze sie troche rozbije ;P Quote
Evelynkaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Oki a teraz reszta zdjęć z 10 km spacerku Quote
Evelynkaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 ******************* Tu niestety trochę ciemne fotki....moja wina Quote
Evelynkaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Brodzący model :) a tu próbuję wyjść z zaspy Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nooo jak pięknie :D :D :D :D :D zadowolony Alexik...jemu wcale nie przeszkadza ze mokro ;P Quote
Evelynkaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 ******************* a tu po owocnym wytarzaniu się w błocie.....tarzanie w piachu.... Quote
Evelynkaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Nooo jak pięknie :D :D :D :D :D zadowolony Alexik...jemu wcale nie przeszkadza ze mokro ;P Oj tak on to ma gdzieś gorzej ze mną....:P Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cudna nasze maleństewka <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 =* =* =* Wyściskaj Alexa od Cioteczki :D Ja wczoraj z psami na treningu pokonałam naszą dwu i półgodzinną trasę w niecałe 40 minut ;P Z pod bloku z powrotem pod blok na hulajbieżce...:D Już coraz bardziej sucho i coraz mniej śniegu :D Quote
Evelynkaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 hehe to następnym razem weź ze sobą tą dziewczynkę, parę Baskiego i dwie pary sanek pościgamy się :P:P:P Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 haha koleżanka z Sarnowic(chyba gdzies za katowicami) przyjeżdża czyli nieczęsto się zdarza nam w Tychach trenować we dwójkę ;) Zazwyczaj Ligota only...w Tychach miałam super towarzysza treningowego no ale cóż, serduszko ma nie do sportu. Quote
jolek68 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 west i sh :) super połączenie :) tylko ten maluch przy takim kolosie to pewnie się namęczy :) Quote
WeronikaM Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 http://img62.imageshack.us/img62/8521/34180.jpg "zaraz uszczypnę cię w tyłek" :loveu: Quote
Evelynkaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Pieseczkowo napisał(a):Ale brudaski :P Ppx napisał(a):Słodkie, brudne. brudaski. <3 Oj tak brudaski....ale kto miał więcej roboty po powrocie.... Quote
Recommended Posts