Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie sadze, zeby moj kotek chcialby sie z nia bawic. Tez ma sowje humorki.. Mam nadzieje, ze sie po prsotu dotra. A mozesz mi powiedziec, jak ona znosi jazde autem?? Dlugotrwala np?? I co bys mi mogla doradzic jeszcze ?:)

Posted

Jeśli podróż bedzie dluga to myslę,że można jej podać środek uspokajający i jednoczesnie działajacy przeciwwymiotnie.Lekarz Ci coś doradzi.Oczywiście musisz ja przeglodzić przed podróżą.Najlepiej od 6-12 godzin.Jest to uzaleznione od strawności ostatniego posiłku.

Posted

Albo psie szelki, ostatnio usłyszałam opinię, że są mniej stresujące dla zwierzaka, ale nie wiem, czy to prawda. Mój zawsze jeździ luzem, tylko pomiędzy fotelami ma rozpiętą matę przeciwko kudłom. Ale kiedyś zatrzymała mnie policja i radziła mi dla bezpieczeństwa psa przewozić go w kontenerze lub właśnie w tych szelkach. Mandatu nie dostałam:) I po przemyśleniu sprawy doszłam do wnisku, że mają rację, w razie wypadku niezabezpieczone zwierzę nie ma szans, a zabezpieczone ma!!! Tak, ze Marto kupuj te psie szelki lub kontenerek:):):)

Posted

Super wieści, Mona koci test u Pani Asi zdała śpiewająco. Kot jej specjalnie nie zainteresował, a jak już to wykazywała chęć do zabawy z kotem, więc myślę, że to kocioluba suczka:):):) Jej jest potrzebny do szczęścia własny Pan/Pani i nic więcej. Czy mogę zmienić tytuł wątku, że Mona pojedzie wreszcie do własnego domku?

Posted

[quote name='majuska']

Ciotki co to za trzeci psiak jest z Wallym i Mona,ma może wątek? ten czarno-biało-rudy.

To Kaj z szydlowca, byl w hoteliku i zawsze chodzilam z cala trojka na spacerki, Kaj pojechal juz jakis czas do domu do Warszawy superowy

http://www.dogomania.pl/threads/172267-Horror-w-szydlowcu-Nie-ma-schroniska-jest-ulica-PILNIE-OGLOSZENIA-DOGOMANIO-pomoz to ogolny watek Szydlowca niewiem czy zagladalas tutaj
a tu Kaja http://www.dogomania.pl/threads/173153-Kaj-beaglowate-cudo-z-SzydA-owca-juA-w-NOWYM-DOMU

a co do Monki to super ze domek sie szykuje, tylko Wolly zostaje z calej trojki bez domku:(

Posted

dziewczyny kochane błagam o pomoc. tak jak napisała Marlena szukamy pomocy w transporcie mojego podopiecznego Puszka (niewielki psiak, wszystko już ma zrobione) do nowego domku w Niemczech. Jego nowi Państwo nie mogą się doczekać.
Mial jechac dopiero w kwietniu, ale gdyby nowa Pańcia Mony pomogła i podwiozła go wcześniej to radość byłaby wielka. Puszek przebywa u mojej tesciowej, która jest starszą kobietą i ma w tej chwili 5 psów z czego 3 tymczasy:(
Pliss jeśli byłaby szansa na podrzucenie Puszka byłabym niezmiernie wdzięczna