zadra Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Mona była u mnie,a ja mam trzy koty.Mona,jedynie wykazywała chęc zabawy.Mam nadzieję,że tak jest nadal. Quote
martini77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nie sadze, zeby moj kotek chcialby sie z nia bawic. Tez ma sowje humorki.. Mam nadzieje, ze sie po prsotu dotra. A mozesz mi powiedziec, jak ona znosi jazde autem?? Dlugotrwala np?? I co bys mi mogla doradzic jeszcze ?:) Quote
zadra Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jeśli podróż bedzie dluga to myslę,że można jej podać środek uspokajający i jednoczesnie działajacy przeciwwymiotnie.Lekarz Ci coś doradzi.Oczywiście musisz ja przeglodzić przed podróżą.Najlepiej od 6-12 godzin.Jest to uzaleznione od strawności ostatniego posiłku. Quote
martini77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A siedzi jak aniolek, czy chce skakac po calym aucie (po kierowcy) ? Kontener/klatka jest koneiczny? Quote
martini77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Musze znikac - zabieraja mi kompa:( Do jutra. Quote
agusiazet Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Albo psie szelki, ostatnio usłyszałam opinię, że są mniej stresujące dla zwierzaka, ale nie wiem, czy to prawda. Mój zawsze jeździ luzem, tylko pomiędzy fotelami ma rozpiętą matę przeciwko kudłom. Ale kiedyś zatrzymała mnie policja i radziła mi dla bezpieczeństwa psa przewozić go w kontenerze lub właśnie w tych szelkach. Mandatu nie dostałam:) I po przemyśleniu sprawy doszłam do wnisku, że mają rację, w razie wypadku niezabezpieczone zwierzę nie ma szans, a zabezpieczone ma!!! Tak, ze Marto kupuj te psie szelki lub kontenerek:):):) Quote
agusiazet Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Super wieści, Mona koci test u Pani Asi zdała śpiewająco. Kot jej specjalnie nie zainteresował, a jak już to wykazywała chęć do zabawy z kotem, więc myślę, że to kocioluba suczka:):):) Jej jest potrzebny do szczęścia własny Pan/Pani i nic więcej. Czy mogę zmienić tytuł wątku, że Mona pojedzie wreszcie do własnego domku? Quote
yoko100 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='majuska'] Ciotki co to za trzeci psiak jest z Wallym i Mona,ma może wątek? ten czarno-biało-rudy. To Kaj z szydlowca, byl w hoteliku i zawsze chodzilam z cala trojka na spacerki, Kaj pojechal juz jakis czas do domu do Warszawy superowy http://www.dogomania.pl/threads/172267-Horror-w-szydlowcu-Nie-ma-schroniska-jest-ulica-PILNIE-OGLOSZENIA-DOGOMANIO-pomoz to ogolny watek Szydlowca niewiem czy zagladalas tutaj a tu Kaja http://www.dogomania.pl/threads/173153-Kaj-beaglowate-cudo-z-SzydA-owca-juA-w-NOWYM-DOMU a co do Monki to super ze domek sie szykuje, tylko Wolly zostaje z calej trojki bez domku:( Quote
zadra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wielka radośc mnie ogarnęła z powodu szczęscia Mony. Quote
Tola Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wreszcie, bo Mona zasiedziala sie zdecydowanie Quote
agusiazet Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Kochane ciotki, to już całkiem niedługo Monka pojedzie z Martini do domu i będzie wychuchanym domowym pupilkiem!! Quote
robkowa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 super wiadomości:multi: wreszcie i Mona doczekała się swojego człowieka! Quote
yoko100 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 nareszcie Monka bedzie miala swoich ludziow:) Quote
Marlena:) Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A my szukamy transportu do Niemiec, a dokładniej Sztutgartu. Może to gdzieś po drodze? :lol: Quote
agusiazet Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Nie mam zielonego pojęcia jak się jedzie z Polski do Holandii, martini musi się wypowiedzieć, ale więcej niż jednego psa ciężko zabrać do załadowanego auta osobowego:( Quote
Tola Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To mozna juz sie cieszyc oficjalnie:laola: Quote
yoko100 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 to gdzie Mona zamieszka i kiedy jedzie:)? Quote
agusiazet Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Mona jedzie do Martinii77 i będzie to jeszcze w lutym:) Szczegóły niech napisze adoptująca, jeśli tu zajrzy i zechce napisać:) Quote
majuska Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 super , udało sie suni, mam nadzieję, że filmik pomógł;) Quote
jogi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dziewczyny kochane błagam o pomoc. tak jak napisała Marlena szukamy pomocy w transporcie mojego podopiecznego Puszka (niewielki psiak, wszystko już ma zrobione) do nowego domku w Niemczech. Jego nowi Państwo nie mogą się doczekać. Mial jechac dopiero w kwietniu, ale gdyby nowa Pańcia Mony pomogła i podwiozła go wcześniej to radość byłaby wielka. Puszek przebywa u mojej tesciowej, która jest starszą kobietą i ma w tej chwili 5 psów z czego 3 tymczasy:( Pliss jeśli byłaby szansa na podrzucenie Puszka byłabym niezmiernie wdzięczna Quote
Ra_dunia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mona jedzie do Holandii?? CUDNIE!!! Wreszcie i do niej uśmiechnęło się szczęście :) Quote
Recommended Posts