Marlena:) Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wystawić allegro? Czemu nie mówicie?? Jeśli ktoś zafunduje wystawię wyróżnione, jeśli nie - zwykłe. Może być? Quote
Tola Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Marlena:)']Wystawić allegro? Czemu nie mówicie?? Jeśli ktoś zafunduje wystawię wyróżnione, jeśli nie - zwykłe. Może być?[/QUOTE] Pewnie ze tak, im wiecej ogloszen tym większa szansa na dom Quote
agusiazet Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Marlenko, ja mogłabym Ci podać dane do mojego konta, abyś zrobiła full wypas, a ja tylko bym odnawiała i płaciła!!! Quote
Marlena:) Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ok, w takim razie podsyłaj na PW :) I jeśli macie jakieś pytania, czy prośby walcie na PW - jestem maturzystką i nie mam czasu na codzienne przeglądanie wszystkich wątków, a tak zawsze jest łatwiej ;) Quote
agusiazet Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 W lutym podrzucam Monkę i może hotelik Terier napisałby coś o psiakach!!! Proszę!!! Quote
Tola Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Marlena zrobila, tylko nie moze wrzucic na watek http://allegro.pl/item906727527_mlod...ini_czeka.html Quote
agusiazet Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Marlenko, dziękuję za allegro, ale musisz w nim zmienić nieprawdziwą info, że Mona bez problemu zostaje sama, bo jak Ulka18 pisała Mona pozostawiona sama sobie niszczy, poza tym nie wiemy jak z czystością, bo ona mieszka w boksie, a nie z ludźmi w mieszkani. Proszę zmień to!!! Quote
agusiazet Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 No cóż, zmieniłam sama, jak wyszło możecie zobaczyć:( Quote
yoko100 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ładne allegro ma Monka tylko tych domkow cos nie widac:( Quote
agusiazet Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Podrzucam ślicznotkę zamojską!!! Quote
Ulka18 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='agusiazet']nieprawdziwą info, że Mona bez problemu zostaje sama, bo jak Ulka18 pisała Mona pozostawiona sama sobie niszczy, poza tym nie wiemy jak z czystością, bo ona mieszka w boksie, a nie z ludźmi w mieszkani. ![/QUOTE] Tak mowila do nas Pani Asia, ze Mona robi 'porzadki' jak zostaje sama w pokoiku. Umie wejsc na stolik, na parapet, to ostatnie widzialysmy wszystkie. Quote
agusiazet Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Coś się szykuje dla Monki, ale na razie cicho sza, zastanawiają się! Quote
Marlena:) Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 yoko, nawet posty Ci się z wrażenia dublują :D Trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts