zadra Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pozdrowienia dla radosnej i wesolutkiej Mony. Quote
Tola Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='agusiazet']Coś się szykuje dla Monki, ale na razie cicho sza, zastanawiają się![/QUOTE] To cicho sza:cool3: Quote
agusiazet Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Wkleiłam Monę do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/179550-Piesek-lub-suczka-po-kastracji-sterylizacji-do-2-latek Quote
yoko100 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Loj nawet nie widzialam ze mi sie tak posty zdublowaly ladnie zaszalalm. Jak mi edytuje to pokasuje a tymczasem podrzuce Monke Quote
hotelterier5 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mona coś chyba czuje, bo dzisiaj nie wydzierała kołder ze swojego pokoiku. Jakoś dziwnie się porobiło..., aż mi głupio. Quote
agusiazet Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Na razie niestety nie mam informacji, że Państwo podjęli decyzję, stąd nadal wklejam Monę do dobrych ofert domkowych, lecz mam nadzieję, że jednak! Quote
yoko100 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Lpiej dluzej i zeby decyzja byla przemyslana Quote
zadra Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Oglądałam film na 26 stronie -Mona REWELACJA!! Quote
martini77 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Pozdrawiam Mone, niestety jedynie wirtualnie. Quote
Ra_dunia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mona - a co ty tu jeszcze robisz? szoruj do domu! ale już! Quote
zadra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tola napisał(a):Monka - i co z domkiem? Czy coś sięjuż wyklarowalo? Quote
agusiazet Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Z tym poprzednim domkiem cisza, ale odezwał się kolejny, ale też nie na sto procent pewny, choć Mona jest w nim faworytką, ale może domek sam się odezwie na wątku, ja mogę powiedzieć, ze mnie osobiście domek się podoba, choć jest całkiem daleko! Quote
Tola Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 agusiazet napisał(a):Z tym poprzednim domkiem cisza, ale odezwał się kolejny, ale też nie na sto procent pewny, choć Mona jest w nim faworytką, ale może domek sam się odezwie na wątku, ja mogę powiedzieć, ze mnie osobiście domek się podoba, choć jest całkiem daleko! To czekamy:loveu: Quote
martini77 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ewentualny domek bardzo bardzo zajety, wiec prosi o odrobine cierpliwosci:) Moze sie za to pochwalic czym m.in jest bardzo zajety: organizacja loterii fantowej na rzecz Kundelkowej Skarbonki na balu karnawalowym dzieci z Polskiej Szkoly w Hadze. Jest juz po akcji, wiec moge sie pochwalic, ze jak na moj pierwszy raz to wyszlo pieknie: uzbieralismy prawie 200E. A dlatego na Kundelkowa Skarbonke, bo ciezko mi bylo wybrac konkretnego psiaka. Skarbonka rozdzieli wszystkim po trochu. Musze powiadomic tez Skarbonke, bo to dla niej niespodzianka (nie wiedzialam jak to wypadnie).Odezwe sie jeszcze oczywiscie w sprawie Mony. Pozdrawiam. Quote
majuska Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ciotki co to za trzeci psiak jest z Wallym i Mona,ma może wątek? ten czarno-biało-rudy. Quote
agusiazet Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Tego to chyba już nie ma w hoteliku, prawda Yoko? Quote
agusiazet Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dzisiaj dzwoniłam do hoteliku w sprawie testu na koty i pani Asia mówiła, że Mona koty widziała i specjalnie jej nie interesowały! Od Toli dzisiaj dowiedziałam się, że na poprzednim tymczasie Mona też miała kontakt z kotami i nie było żadnych zatargów. Problemem jest teraz dojechanie do hoteliku, moje auto tak zasypane przez spychy odśnieżające, że trzeba byłoby kupić łopatę, żeby mu odkopać wjazd. A ja jestem byle jakim kierowcą i nie odważę się pojechać w takich warunkach! A muszę Monę zaczipować i wyrobić jej paszport. Dziewczyny jak były w hoteliku mówiły, że droga fatalna, aby dwa auta się zmieściły trzeba jednemu kierowcy ryć po zaspach. Może ubłagam Hotelik, aby przyjechał z Moną do Mielca. Ja im to jakoś odrobię jak będzie lepsza pogoda. Quote
martini77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jeszcze ze 2 tygodnie i sie doczeka:) Quote
martini77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jesli informacja o kotach sie potwierdzi, to jedno mam z glowy. Za to teraz ten dojazd...Nie zniechecac mnie!:) Moze, jesli to faktycznie kwestia jednej wizyty u weterynarza to nie bede Cie fatygowac. Zalatwie to jakos u siebie w miescie. Quote
Recommended Posts