Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym poprzednim domkiem cisza, ale odezwał się kolejny, ale też nie na sto procent pewny, choć Mona jest w nim faworytką, ale może domek sam się odezwie na wątku, ja mogę powiedzieć, ze mnie osobiście domek się podoba, choć jest całkiem daleko!

Posted

agusiazet napisał(a):
Z tym poprzednim domkiem cisza, ale odezwał się kolejny, ale też nie na sto procent pewny, choć Mona jest w nim faworytką, ale może domek sam się odezwie na wątku, ja mogę powiedzieć, ze mnie osobiście domek się podoba, choć jest całkiem daleko!

To czekamy:loveu:

Posted

Ewentualny domek bardzo bardzo zajety, wiec prosi o odrobine cierpliwosci:) Moze sie za to pochwalic czym m.in jest bardzo zajety: organizacja loterii fantowej na rzecz Kundelkowej Skarbonki na balu karnawalowym dzieci z Polskiej Szkoly w Hadze. Jest juz po akcji, wiec moge sie pochwalic, ze jak na moj pierwszy raz to wyszlo pieknie: uzbieralismy prawie 200E. A dlatego na Kundelkowa Skarbonke, bo ciezko mi bylo wybrac konkretnego psiaka. Skarbonka rozdzieli wszystkim po trochu. Musze powiadomic tez Skarbonke, bo to dla niej niespodzianka (nie wiedzialam jak to wypadnie).Odezwe sie jeszcze oczywiscie w sprawie Mony. Pozdrawiam.

Posted

Dzisiaj dzwoniłam do hoteliku w sprawie testu na koty i pani Asia mówiła, że Mona koty widziała i specjalnie jej nie interesowały! Od Toli dzisiaj dowiedziałam się, że na poprzednim tymczasie Mona też miała kontakt z kotami i nie było żadnych zatargów.

Problemem jest teraz dojechanie do hoteliku, moje auto tak zasypane przez spychy odśnieżające, że trzeba byłoby kupić łopatę, żeby mu odkopać wjazd. A ja jestem byle jakim kierowcą i nie odważę się pojechać w takich warunkach! A muszę Monę zaczipować i wyrobić jej paszport. Dziewczyny jak były w hoteliku mówiły, że droga fatalna, aby dwa auta się zmieściły trzeba jednemu kierowcy ryć po zaspach. Może ubłagam Hotelik, aby przyjechał z Moną do Mielca. Ja im to jakoś odrobię jak będzie lepsza pogoda.

Posted

Jesli informacja o kotach sie potwierdzi, to jedno mam z glowy. Za to teraz ten dojazd...Nie zniechecac mnie!:) Moze, jesli to faktycznie kwestia jednej wizyty u weterynarza to nie bede Cie fatygowac. Zalatwie to jakos u siebie w miescie.