yoko100 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wchodze a tu takie wiesci, super 3 mam kciuki mocno mocno zeby sie udalo Quote
agusiazet Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Odezwała się Ada-jeje, podałam jej dane rodziny. Jak dokona wizyty lub coś już o nich wie, odezwie się. Z góry pięknie dziękuję za pomoc:) Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Umiescie ta osobe na liscie czarnych kwiatkow, :diabloti: to kobieta nigdzie nie pracujaca z trojka dzieci, stracili mieszkanie i dostali zastepcze pokoj z kuchnia i lazienka, ciasnota nie do pozazdroszczenia, kompletnie nieodpowiedzialna baba, a do tego mieszka przy bardzo ruchliwej ulicy. Nasza sunie ktora adoptowala przed rokiem odebralismy po tygodniu w miedzy czasie miala nastepne dwa psy, w swieta otrzymalam od niej smsa ze psa przejechalo bo nawet nie wiedziala ze to nie od nas dostala kolejnego psa. Poneiwaz na naszym terenie nie otrzyma juz zadnego psa to szuka teraz w necie a najlepiej zeby to byl pies/suka po kastracji i z kompletem szczepien, karma dla psa to to co oni nie zjedza. :angryy: Wczoraj rowniez poproszono mnie o sprawdzenie tego DS, nie dostala wczoraj psa to dzis szuka dalej. Quote
robkowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 robiłam dzisiaj porządki w ogłoszeniach, dobrze że Mony nie usunęłam Quote
zadra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Szczęście,że nie trafi to beznadziejnych ludzi.Taka wesola suczka z Mony.Powinna odnależć milośc tak jak wszystkie zwierzaki na świecie. Quote
Marlena:) Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Czułam, że jest dziwna.. Samo to, że pisała smsy a nie dzwoniła ... noi nie miała kasy na zwrot za sterylkę. E tam - olać. Na pewno szybko znajdzie się super dom! Quote
agusiazet Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Dzięki Ada!!! Tacy ludzie nie nadają się na właścicieli zwierząt, więc stokrotne dzięki za informacje!!! Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zajrzyjcie na czarne kwiatki jest juz nastepna osoba ostrzezona, tez sie nasza dobra znajoma z nia skontaktowala, ciekawa jestem ile jeszcze PW otrzymam do sprawdzenia tego babsztyla :angryy: Quote
mgie Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 To jest wątek Fifi,na którą również miała chrapkę ... http://www.dogomania.pl/threads/147584-Fifi-nadal-szuka-domu-A-liczna-mA-odziutka-suczka-z-Boguszyc Quote
agusiazet Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Zatem Mona uniknęła nieszczęścia i nadal szuka wspaniałego domu!!! Quote
agusiazet Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Witaj Mona w nowym roku, na pewno przyniesie Ci wspaniały dom!!! Quote
Tola Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malagos napisał(a):To się suczynka zasiedziała, no, no... To dobrze, ze dogomaniaczki jak zwykle nie zawiodly i tak szybko okazalo się, ze to nie jest dobdy dom. A juz mialam nadzieję... Quote
agusiazet Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Szkoda, że tam mało ciotek tu zagląda:( Bo Mona fajna suczka i domek by się przydał! Quote
Marlena:) Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Na każdego psa gdzieś tam czeka dom, na Monę również przyjdzie czas ;) Quote
agusiazet Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Wkleiłam Monę do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/176816-Sprawdzony-dom-dla-A-redniej-suni-1-5-roku-do-3-lat Quote
Tola Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cięzki tydzien przede mną w szkole, ale postaram się podzialac w sprawie Mony. Quote
agusiazet Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ra_dunia napisał(a):Dobrego domku w Nowym Roku! Piękne życzenia na nowyrok, oby spełniły się jak najszybciej!!! Quote
yoko100 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ciekawe co tam u Monki zagladne w przyszlym tygodniu do hoteliku Quote
agusiazet Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Super, nowe zdjęcia i wieści zawsze mile widziane!!! Quote
zadra Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czy Monka nadal ciągnie na smyczy i skacze ? Quote
Recommended Posts