majuska Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ciotki, wczoraj po wizycie w schronie byłyśmy w hoteliku w Brzyściu. Poznałam Monę. Jest rozbrajająca, energii ma za 5 psów, śliczna, kochana sunia, bardzo przyjacielska, łobuzuje z innymi psiakami, to psinka dla aktywnych;) Wstawiam 2 filmiki ( fotki inne ciotki pstrykały i pewnie tu niebawem wstawią ) [video=youtube;1XvcSzDJjEg]http://www.youtube.com/watch?v=1XvcSzDJjEg[/video] [video=youtube;JWfU119F_ko]http://www.youtube.com/watch?v=JWfU119F_ko[/video] Quote
yoko100 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Moze ktos sie Monie zakocha jak zobaczy ja z filmiku:):) tu widac caly jej urok Quote
Ulka18 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nie moglam watku znalezc. Dopiero teraz wstawiam zdjecia, chociaz czesc do wyrzucenia byla ze wzgledu na predkosc Mony :wink: Quote
Tola Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 I takiego cuda nikt nie chce:loveu: Moze teraz odezwie sie ten jedyny domek Quote
Ulka18 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Mona to raczej na podworko sie nadaje, ma geste, grube futro i taka ilosc energii, ze wszystkie psy hotelikowe razem wziete jej tyle nie posiadaja. Quote
agusiazet Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 No, to trzeba dodać do Monkowych ogłoszeń tę informację, że może być mieszkanką budy, bo ja ją dotąd ogłaszałam jako psa pokojowego:) Quote
Ulka18 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 P.Asia mowila, ze jak Mona zostaje sama, to robi straszny balagan, wszystko sciaga w jedno miejsce, takie gruzowisko jakby z tego co ma 'pod reka'. Dobrze byloby, zeby nie zostawala dlugo sama, ma niesamowita ilosc energii i skacze az do twarzy, jak spręzynka. 'Siersciowo' to troche do Lukasa i Gacka jest podobna. Quote
zadra Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 W takim przypadku nalezy psa zamykac w klateczce.Daje to dobra efekty wychowawcze. Quote
agusiazet Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Tylko tę informację trzeba też umieścić w ogłoszeniach! Quote
Tola Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 agusiazet napisał(a):Tylko tę informację trzeba też umieścić w ogłoszeniach! Aga - wrzuc do 1 postu ogloszenia Mony i kto robil, będzie łatwiej, nie trzeba szukac na wątku. Nie widzę allegro Mony... Chyba miala zrobione? I nie dziala banerek Mony:roll: Quote
agusiazet Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Banerków nie umiem naprawiac, trzeba prosić Radunię o pomoc! Co do ogłoszeń, to zbiorę:) Quote
robkowa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 agusiazet a w prasie lokalnej ogłaszałaś Monę? Quote
agusiazet Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Nie, ja jestem w Anglii i nie mam takiej możliwości, nie ze względu na brak chęci, tylko polskiej kasy! Spróbuję w mieleckiej gazecie Korso, tam było chyba bezpłatnie! Quote
robkowa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 agusiazet a pamiętasz nazwy gazet regionalnych mieleckich? pytam bo może po wejściu na stronę można internetowo bezpłatnie zamieścić ogłoszenie które jest drukowane w prasie ostatnio Monę wysłałam tak do regionalnych ale zamojskich jak pamiętasz nazwy to napisz poszukam Quote
agusiazet Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Gazety regionalne to Korso (mają stronę internetową), Wydarzenia (nie znalazłam ich w sieci) oraz Nowiny (też są). Quote
agusiazet Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Nocną porą Mona na pierwszą! Nie doszukałam się, ze Mona ma Allegro, tylko, ze ja jej miałam zrobić. Całkiem o tym zapomniałam. Po weekendzie się poprawię!!! Quote
robkowa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 na stronie Nowiny wstawiłam Monę, czeka na akceptację, tam było tylko za złotówkę, potem kliknęłam do wydrukowania w prasie, wybrałam ogłoszenie zwykłe (a było też do wyboru wyróżnione i bardzo widoczne), wpisałam kilka słów o Monie-to mi wystawili rachunek na prawie 50zł, także zrezygnowałam z tego prasowego Quote
agusiazet Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Sprawdziłam jeszcze raz allegro Monie robiła Marlenka, ale ono już chyba nieaktualne. Nie umiem robić takich ładnych, ale coś spróbuję! Quote
szachrajka14 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 przepraszam za offa zapraszam na wątek Zbirusia To jeden z tych które wiedzią co to spacer i miłośc :cool3:ale niestety nie zna slowa dom :-( był to szczeniak na łańcuchu... nie wiedział co to trawa...:shake: jego "właściciele" zostawili go przy rozwalającym sie domu...bez jedzenia i picia, zamiast budy stara rozwalająca sie szafa:mad: teraz ma sie juz lepiej... jest od ponad roku w schronisku(tarnogórskim Cichym Kącie);)... szukamy mu domku bo powoli traci nadzieje na lepsze jutro:oops: ponadto schronisku w ktorym przebywa grozi LIKWIDACJA, przez co czeka go śmierc:angryy: JEST CORAZ MNIEJ CZASU :roll: POMÓŻMY MU POZNAC DOM ON MA OK. 2 LAT TO TROCHE ZA MAŁO JAK NA ŚMIERC ,PRZED NIM JESZCZE DUŻO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL:shake: http://www.dogomania.pl/threads/133054-CK-Zbirek-tyle-juA-wycierpiaA-ile-jeszcze-ma-to-znosic-SYTUACJA-KRYTYCZNA Quote
robkowa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 na Korso znalazłam tylko takie firmowe ogłoszenia a nie zwykłe do 2 lubelskich gazet Monkę wysłałam kto może jeszcze pomóc ogłaszać Monę, ona już tak długo czeka:-( Quote
agusiazet Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Ciekawe jak u suni w takie zimno? Quote
Recommended Posts