Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki, wczoraj po wizycie w schronie byłyśmy w hoteliku w Brzyściu.
Poznałam Monę. Jest rozbrajająca, energii ma za 5 psów, śliczna, kochana sunia, bardzo przyjacielska, łobuzuje z innymi psiakami, to psinka dla aktywnych;)
Wstawiam 2 filmiki ( fotki inne ciotki pstrykały i pewnie tu niebawem wstawią )

[video=youtube;1XvcSzDJjEg]http://www.youtube.com/watch?v=1XvcSzDJjEg[/video]

[video=youtube;JWfU119F_ko]http://www.youtube.com/watch?v=JWfU119F_ko[/video]

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.Asia mowila, ze jak Mona zostaje sama, to robi straszny balagan, wszystko sciaga w jedno miejsce, takie gruzowisko jakby z tego co ma 'pod reka'. Dobrze byloby, zeby nie zostawala dlugo sama, ma niesamowita ilosc energii i skacze az do twarzy, jak spręzynka. 'Siersciowo' to troche do Lukasa i Gacka jest podobna.

Posted

agusiazet napisał(a):
Tylko tę informację trzeba też umieścić w ogłoszeniach!

Aga - wrzuc do 1 postu ogloszenia Mony i kto robil, będzie łatwiej, nie trzeba szukac na wątku.
Nie widzę allegro Mony... Chyba miala zrobione?
I nie dziala banerek Mony:roll:

Posted

agusiazet a pamiętasz nazwy gazet regionalnych mieleckich? pytam bo może po wejściu na stronę można internetowo bezpłatnie zamieścić ogłoszenie które jest drukowane w prasie
ostatnio Monę wysłałam tak do regionalnych ale zamojskich
jak pamiętasz nazwy to napisz poszukam

Posted

na stronie Nowiny wstawiłam Monę, czeka na akceptację, tam było tylko za złotówkę, potem kliknęłam do wydrukowania w prasie, wybrałam ogłoszenie zwykłe (a było też do wyboru wyróżnione i bardzo widoczne), wpisałam kilka słów o Monie-to mi wystawili rachunek na prawie 50zł, także zrezygnowałam z tego prasowego

Posted

przepraszam za offa
zapraszam na wątek Zbirusia

To jeden z tych które wiedzią co to spacer i miłośc :cool3:ale niestety nie zna slowa dom :-(
był to szczeniak na łańcuchu... nie wiedział co to trawa...:shake: jego "właściciele" zostawili go przy rozwalającym sie domu...bez jedzenia i picia, zamiast budy stara rozwalająca sie szafa:mad:
teraz ma sie juz lepiej... jest od ponad roku w schronisku(tarnogórskim Cichym Kącie);)... szukamy mu domku bo powoli traci nadzieje na lepsze jutro:oops:
ponadto schronisku w ktorym przebywa grozi LIKWIDACJA, przez co czeka go śmierc:angryy:
JEST CORAZ MNIEJ CZASU :roll:
POMÓŻMY MU POZNAC DOM
ON MA OK. 2 LAT
TO TROCHE ZA MAŁO JAK NA ŚMIERC ,PRZED NIM JESZCZE DUŻO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL:shake:
http://www.dogomania.pl/threads/133054-CK-Zbirek-tyle-juA-wycierpiaA-ile-jeszcze-ma-to-znosic-SYTUACJA-KRYTYCZNA

Posted

na Korso znalazłam tylko takie firmowe ogłoszenia a nie zwykłe
do 2 lubelskich gazet Monkę wysłałam
kto może jeszcze pomóc ogłaszać Monę, ona już tak długo czeka:-(