ajlii Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Anett - dziękuję :)))))) Śliczne ogłoszenia :) Quote
andegawenka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ...zapomniałam napisać , wysłałam 30 zł. Quote
Annica Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Czemu nikt nie powiedział, że psiaki nie mają domu? Myślałam, że mają jechać do Berlina... Quote
Annica Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Poza tym widzę pani Danusiu, że do tego samego weterynarza chodzimy ;) . Moja sunia była tam ostatnio na operacji :( . To bardzo blisko mnie. Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Annica napisał(a):Czemu nikt nie powiedział, że psiaki nie mają domu? Myślałam, że mają jechać do Berlina... Maja jechać. Nie ma transportu do Kamiennej góry. Transport potrzebny na jutro tak naprawdę... Quote
Annica Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Maja jechać. Nie ma transportu do Kamiennej góry. Transport potrzebny na jutro tak naprawdę... W takim razie po co te ogłoszenia do adopcji? Quote
Marinka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Annica napisał(a):W takim razie po co te ogłoszenia do adopcji? Na wszelki wypadek...lepiej aby choć jedno z nich zostało w Polsce...może ktoś zechce tu adoptować szczeniaczki Quote
Annica Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ok, wrzuciłam ogłoszenie na facebooka i nk, jako że mieszkam w Bełchatowie, to może ktoś się znajdzie ;) . W takim razie w jakim transporcie my mamy jutro pomagać? Chodzi o duże psy (mamę i tatę :) )? Quote
Marinka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Annica napisał(a):Ok, wrzuciłam ogłoszenie na facebooka i nk, jako że mieszkam w Bełchatowie, to może ktoś się znajdzie ;) . W takim razie w jakim transporcie my mamy jutro pomagać? Chodzi o duże psy (mamę i tatę :) )? Tak, jutro chodzi o dorosłe psy...a swoją drogą potrzebują imienia...macie jakieś pomysły?... Quote
Annica Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Moi drodzy! Ja mogę zawieźć pieski, ale we wtorek... Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kochani, rozmawiałam z Ajlii. Ajlii i Jubu załatwili DT dla szczyli w Bełchatowie do czwartku. Jesli do tego czasu nie zostanie znaleziony transport do Kamiennej Góry, Ajlii zabierze psy do siebie do Warszawy. Jesli zostanie znaleziony transport na jutro to super. ANNICA czy Ty masz kontakt do p.Danusi?? Możecie ustalić o której sie widzicie jutro i gdzie? Chce, aby wszytsko było dopięte na ostatni guzik. Ponadto wysyłam Ci na PW namiary na osobe, któa odbierze od Was psy. Jesli mozesz to skontaktuj sie z Nią proszę. Nie wiem czy p.Danusia już cokolwiek ustaliła czy nie. Quote
Annica Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Mam kontakt do p. Danusi, skontaktuję się z nią popołudniu, bo zaraz pędzę na zajęcia. Będę też szukała domku dla szczeniaków w Bełchatowie, a nuż ktoś z moich znajomych się skusi... Quote
Marinka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Annica napisał(a):Mam kontakt do p. Danusi, skontaktuję się z nią popołudniu, bo zaraz pędzę na zajęcia. Będę też szukała domku dla szczeniaków w Bełchatowie, a nuż ktoś z moich znajomych się skusi... Kurcze...fajnie by było...miałabyś je na oku :) Quote
andegawenka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kuleczki kochane...cudne.... Trzymam kciuki:smile: Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Marinko, czy jak bede miala nowe foty NEli (ruda sunia) to pomozesz mi w ogloszeniach?? Na Jej wątku pustki.. Quote
Marinka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Marinko, czy jak bede miala nowe foty NEli (ruda sunia) to pomozesz mi w ogloszeniach?? Na Jej wątku pustki.. Jasne, że pomogę... podaj proszę tutaj link do jej watku Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Marinkaa']Jasne, że pomogę... podaj proszę tutaj link do jej watku Zdjęcia beda dzisiaj, anjpozniej jutro. http://www.dogomania.pl/threads/195337-NELA-z-leśnej-nory-(-Potrzebny-TRANSPORT-BRZEZINY(k.Warszawy)-WARSZAWA-WŁOCHY-!-!-! Quote
Ladymonia0610 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 po co szukac domków dla szczeniaków w Bełchatowie jak maja już domek w BErlinie! Quote
Marinka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Zapraszamy na wątek Neli : http://www.dogomania.pl/threads/195337-NELA-z-le%C5%9Bnej-nory-%28-Potrzebny-TRANSPORT-BRZEZINY%28k.Warszawy%29-WARSZAWA-W%C5%81OCHY Quote
anett Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):po co szukac domków dla szczeniaków w Bełchatowie jak maja już domek w BErlinie! bo bez wizyty p/adopcyjnej, jest to na razie taki sam "domek" jak ten w Świdnicy - czyli gruba kasa wywalona w błoto, zmarnowany czas ludzi organizujących transport i jedynie szczęście Neli, że wieźli ją na tyle rozsądni i odpowiedzialni ludzie, że nie oddali jej w łapy handlarzy!! Quote
Ladymonia0610 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Na jutro jest transport z Bełchatowa do Kamiennej Góry. Koszt 530zł. Quote
Recommended Posts