Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lubi, tylko miała focha po sterylce, trzy wizyty u weta jazda autem za każdym razem w obie strony 30 kilometrów, ale za to potem tuliłam przytulałam dawałam łapówki, pozwalałam nawet bawić się z kolegami byle tylko nie przestała mnie lubić, moja dziewczynka tak mocno tuliła się do mnie u weta, tak ufnie patrzyła mi w oczy a jej oczka takie piękne. Muszę zadzwonić zapytać jak się miewa moje słoneczko.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po takich wojażach do weta to faktycznie można mieć focha, ale fajnie pokazała się na filmie i jak sobie poszła przez płotek , fajnie by było jak by jakeś zdjęcie państwo przysłali

Posted

wrócłam ;) [SIZE="1"](po drodze jeszcze szpital zaliczyłam :| ) ... tylko przez miesiąc zni grosz na konto nie wpłynął .... GAZZY I TRANSYLVANIA ... ja od miesiąca czekam na wasze wpłaty ... :mad::mad::mad:

SZERKANKO I ULKO1108 - nie mam informacji czy wasze wpłaty są w kundelkowej skarbonce ... są ?

już zmieniam pierwszego posta i tytuł...

a co nowego u OPERY ?

Posted

[quote name='Malwi']wrócłam ;) (po drodze jeszcze szpital zaliczyłam :| ) ... tylko przez miesiąc zni grosz na konto nie wpłynął .... GAZZY I TRANSYLVANIA ... ja od miesiąca czekam na wasze wpłaty ... :mad::mad::mad:

SZERKANKO I ULKO1108 - nie mam informacji czy wasze wpłaty są w kundelkowej skarbonce ... są ?

już zmieniam pierwszego posta i tytuł...

a co nowego u OPERY ?

MALWI witaj wśród ŻYWYCH :D Cześć Kochana Cioteczko !!!! :)

Mam nadzieję, że nic powaznego Ci się nie stało, że aż szpital zaliczyłaś :(

Malwi, przepraszam, zapomniałam Ci napisać. W czerwcu otrzymałam 15 zł od ulka1108.

Posted

obraczus witaj witaj ;) tylko noga pocharatana i pozszywana , ale przeżyje ;) dla niektórych pewnie niestety :diabloti:

w takim razie ulce bardzo dziękujemy czekamy na pozostałe trzy wpłaty!

Posted

ulka 1108 napisał(a):
Malwi, napiszę tylko tyle, najpierw sprawdź wpłaty a potem oskarżaj i nie waż się nigdy prosić o jakąkolwiek pomoc bo Ty jej nie dostaniesz ode mnie

Ulka1108 - ale to pytanie czy Wasze wpłaty są w Kundelkowej Skarbonce było do mnie. Może zabrzmiało to inaczej niz powinno :)

Posted

ulka 1108 napisał(a):
Malwi, napiszę tylko tyle, najpierw sprawdź wpłaty a potem oskarżaj i nie waż się nigdy prosić o jakąkolwiek pomoc bo Ty jej nie dostaniesz ode mnie

nie rozumiem o co ci chodzi ? gdzie cię o cokolwiek oskarżyłam ?
o to zdanie ci chodzi ?
"SZERKANKO I ULKO1108 - nie mam informacji czy wasze wpłaty są w kundelkowej skarbonce ... są ?"
powiedz mi gdzie ja tu o cokolwiek oskarżam ?

nie martw się już o nic prosić nie będę :|

Posted

tak ... szczególnie jak widać jak niektórzy farmazony piszą ... chciałoby się napisać ale nie można ... no ale cóż ;) było minęło :P

Posted

Kochana,nie mogę tutaj zbyt często być ostatnio:( ale za czerwiec i maj wpłaty z mojej strony były, wcześniej rzeczywiście miałam problemy. bardzo proszę sprawdź:) szły pocztą. Ciesze się że opera już w domku:)

• 2 weeks later...
Posted

dawno tu nie byłam, potem nie mogłam odnaleźć... i oto takie info, że Opera w domu! A mi właśnie parę zł się sypnęło i myślałam, żeby jej wpłacić. No to poszukam innego kandydata :) Super, że sunia ma swój domek, oby jak najlepszy i w ogóle :)

Posted

Vlk napisał(a):
dawno tu nie byłam, potem nie mogłam odnaleźć... i oto takie info, że Opera w domu! A mi właśnie parę zł się sypnęło i myślałam, żeby jej wpłacić. No to poszukam innego kandydata :) Super, że sunia ma swój domek, oby jak najlepszy i w ogóle :)
to ja zapraszam na bazarek cegiełkowy :) ostatni banerek ....

Posted

ja nadal nie dostałam zaległych wpłat od transylvanii i gazziego .... brakuje jeszcze 10 zł zeby uregulować z Leną wszystko ...
gdybym miała to sama bym wyłożyła ... ale nie mam :| .... BARDZO PROSZĘ O WPŁATY

druga sprawa ... co z umową adopcyjną ? czy mógłby ktoś zająć się tym ?

i co u Opery ? przyzwyczaiła się ? weszła do domu ? może jakieś zdjęcia ?

• 1 month later...
Posted

kontakt z domem ma chyba tylko Lena - o ile jeszcze ma ...

od jakiegoś czasu próbuję się doprosić od niej dane do domu ( muszę podrzucić do schroniska a mam niepełne) ... zero odzewu ...

Posted

Malwi napisał(a):
kontakt z domem ma chyba tylko Lena - o ile jeszcze ma ...

od jakiegoś czasu próbuję się doprosić od niej dane do domu ( muszę podrzucić do schroniska a mam niepełne) ... zero odzewu ...

Kiedyś tak broniłam Leny.... ale teraz po innych watkach widze, że to było jakieś kompletne nieporozumienie