lena13 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Lubi, tylko miała focha po sterylce, trzy wizyty u weta jazda autem za każdym razem w obie strony 30 kilometrów, ale za to potem tuliłam przytulałam dawałam łapówki, pozwalałam nawet bawić się z kolegami byle tylko nie przestała mnie lubić, moja dziewczynka tak mocno tuliła się do mnie u weta, tak ufnie patrzyła mi w oczy a jej oczka takie piękne. Muszę zadzwonić zapytać jak się miewa moje słoneczko. Quote
magenka1 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Po takich wojażach do weta to faktycznie można mieć focha, ale fajnie pokazała się na filmie i jak sobie poszła przez płotek , fajnie by było jak by jakeś zdjęcie państwo przysłali Quote
Malwi Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 wrócłam ;) [SIZE="1"](po drodze jeszcze szpital zaliczyłam :| ) ... tylko przez miesiąc zni grosz na konto nie wpłynął .... GAZZY I TRANSYLVANIA ... ja od miesiąca czekam na wasze wpłaty ... :mad::mad::mad: SZERKANKO I ULKO1108 - nie mam informacji czy wasze wpłaty są w kundelkowej skarbonce ... są ? już zmieniam pierwszego posta i tytuł... a co nowego u OPERY ? Quote
obraczus87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Malwi']wrócłam ;) (po drodze jeszcze szpital zaliczyłam :| ) ... tylko przez miesiąc zni grosz na konto nie wpłynął .... GAZZY I TRANSYLVANIA ... ja od miesiąca czekam na wasze wpłaty ... :mad::mad::mad: SZERKANKO I ULKO1108 - nie mam informacji czy wasze wpłaty są w kundelkowej skarbonce ... są ? już zmieniam pierwszego posta i tytuł... a co nowego u OPERY ? MALWI witaj wśród ŻYWYCH :D Cześć Kochana Cioteczko !!!! :) Mam nadzieję, że nic powaznego Ci się nie stało, że aż szpital zaliczyłaś :( Malwi, przepraszam, zapomniałam Ci napisać. W czerwcu otrzymałam 15 zł od ulka1108. Quote
Malwi Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 obraczus witaj witaj ;) tylko noga pocharatana i pozszywana , ale przeżyje ;) dla niektórych pewnie niestety :diabloti: w takim razie ulce bardzo dziękujemy czekamy na pozostałe trzy wpłaty! Quote
ulka 1108 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Malwi, napiszę tylko tyle, najpierw sprawdź wpłaty a potem oskarżaj i nie waż się nigdy prosić o jakąkolwiek pomoc bo Ty jej nie dostaniesz ode mnie Quote
obraczus87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ulka 1108 napisał(a):Malwi, napiszę tylko tyle, najpierw sprawdź wpłaty a potem oskarżaj i nie waż się nigdy prosić o jakąkolwiek pomoc bo Ty jej nie dostaniesz ode mnie Ulka1108 - ale to pytanie czy Wasze wpłaty są w Kundelkowej Skarbonce było do mnie. Może zabrzmiało to inaczej niz powinno :) Quote
obraczus87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 A jesli nie było do mnie, to i tak potwierdzam wpłynięcie kwoty od Ulka1108, kwota 15zł. Na wątku Skarbonki wpłata była od razu odnotowana. Quote
Malwi Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 ulka 1108 napisał(a):Malwi, napiszę tylko tyle, najpierw sprawdź wpłaty a potem oskarżaj i nie waż się nigdy prosić o jakąkolwiek pomoc bo Ty jej nie dostaniesz ode mnie nie rozumiem o co ci chodzi ? gdzie cię o cokolwiek oskarżyłam ? o to zdanie ci chodzi ? "SZERKANKO I ULKO1108 - nie mam informacji czy wasze wpłaty są w kundelkowej skarbonce ... są ?" powiedz mi gdzie ja tu o cokolwiek oskarżam ? nie martw się już o nic prosić nie będę :| Quote
Malwi Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 ja cały czas ( no prawie cały ) tu byłam :D "duchowo" oczywiście ;p Quote
magenka1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ale to straszne czytać a nie móc nic pisać ale Was ciotek dużo wywaliło z dogo , odczuwa się brak Kobitek dobrych :) Quote
Malwi Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 tak ... szczególnie jak widać jak niektórzy farmazony piszą ... chciałoby się napisać ale nie można ... no ale cóż ;) było minęło :P Quote
transylwania Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Kochana,nie mogę tutaj zbyt często być ostatnio:( ale za czerwiec i maj wpłaty z mojej strony były, wcześniej rzeczywiście miałam problemy. bardzo proszę sprawdź:) szły pocztą. Ciesze się że opera już w domku:) Quote
Akrum Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 o właśnie, ciekawe czy już poczuła że domek, to jednak też bezpieczne miejsce i nie trzeba się po krzakach ukrywać... Quote
Vlk Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 dawno tu nie byłam, potem nie mogłam odnaleźć... i oto takie info, że Opera w domu! A mi właśnie parę zł się sypnęło i myślałam, żeby jej wpłacić. No to poszukam innego kandydata :) Super, że sunia ma swój domek, oby jak najlepszy i w ogóle :) Quote
lilk_a Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Vlk napisał(a):dawno tu nie byłam, potem nie mogłam odnaleźć... i oto takie info, że Opera w domu! A mi właśnie parę zł się sypnęło i myślałam, żeby jej wpłacić. No to poszukam innego kandydata :) Super, że sunia ma swój domek, oby jak najlepszy i w ogóle :) to ja zapraszam na bazarek cegiełkowy :) ostatni banerek .... Quote
Malwi Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 ja nadal nie dostałam zaległych wpłat od transylvanii i gazziego .... brakuje jeszcze 10 zł zeby uregulować z Leną wszystko ... gdybym miała to sama bym wyłożyła ... ale nie mam :| .... BARDZO PROSZĘ O WPŁATY druga sprawa ... co z umową adopcyjną ? czy mógłby ktoś zająć się tym ? i co u Opery ? przyzwyczaiła się ? weszła do domu ? może jakieś zdjęcia ? Quote
Evelka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 No właśnie co tam słychać u Operki? Mam nadzieję, że jest już szczęśliwa i zakochana w Pańciostwie...;) Quote
Akrum Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 czy wiadomo jak się miewa Opera? czy już się zadomowiła? czy już się zsocjalizowała? ma ktoś kontakt z domkiem?? Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 kontakt z domem ma chyba tylko Lena - o ile jeszcze ma ... od jakiegoś czasu próbuję się doprosić od niej dane do domu ( muszę podrzucić do schroniska a mam niepełne) ... zero odzewu ... Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Malwi napisał(a):kontakt z domem ma chyba tylko Lena - o ile jeszcze ma ... od jakiegoś czasu próbuję się doprosić od niej dane do domu ( muszę podrzucić do schroniska a mam niepełne) ... zero odzewu ... Kiedyś tak broniłam Leny.... ale teraz po innych watkach widze, że to było jakieś kompletne nieporozumienie Quote
Recommended Posts