Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hotel przy Zakładzie Szkolenia Psów Hotel H. Korkus
ul. Obrońców Westerplatte 130
Katowice
tel. (32) 2564235, (32) 2555038

Nie wiem jak z miejscami, ale myślę, że coś się powinno znaleźć.... To tylko 2 tygodnie.

Posted

Brysio! Jasza! Myślę, że najlepiej znacie sprawę i szczerze przedstawicie sytuację suni podczas rozmowy... Ja na wątek weszłam przed chwilką i nie znam całej sprawy. A nie chcę czegoś walnąć podczas rozmowy, co okaże się nieprawdą...

Posted

Dzwoniłam do tego 1-szego. Jest miejsce do świąt, cena za dobę 23 zł z wyżywieniem + 5 zł za podanie leku i ewentualne koszty za wyniesienie suczki na spacer.

Schroniskowy numer zajęty.
Może spróbować na wątku : http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebny-nowy-tymczas-deklaracje-na-hotelik-dla-schorowanej-jamnisi-z-porazeniem-149029/
tam znalazł się hotel z doświadczeniem w rehabilitacji jamnika, tylko nie wiem gdzie i kto miał na niego namiar

Posted

Dzięki Publikacjo!

Ja jestem na wątku też na zaproszenie.
Szczegółów nie znam.
Bianka jest u Mony.
Była na początku u Ihabe.
One wiedzą o małej wszystko co trzeba wiedzieć.

Pieniądze zbierzemy!!!
Jeżeli będzie miejsce, to przynajmniej kilka dni mała tam będzie, dopóki czegos nie znajdziemy...

Mono, Ihabe, Brysio!!!
Decydujcie!
Zaklepujemy miejsce?
To chyba lepsze niż schronisko!
Ja mogę przelać w poniedziałek 50 PLN!
Mam krucho z kasą, ale dam radę tyle wyskrobać.
Brysio, jak Bianka z finansami?

Posted

psiama napisał(a):
Dziewczyny, gdzie Bianka ma zapewniony powrót PO rehabilitacji ? :roll:

Problem w tym, że nigdzie!!!!:placz:
Musimy szukać!
Ale najważniejsze, żeby nie przerwać rehabilitacji!!

Posted

Dziewczyny a może by rosesłac pw z linkiem do Bianki do dogomaniakow , moze uda sie kogos sciagnac , mysle ze deklaracje sa bardzo wazne wtedy mozna myslec o hotelu , bez deklaracji ciezko podjac decyzje co zrobic...
Moglabym sie tym zajac w weekend... no i dobrze byloby zeby jakas fundacja allegro cegielkowe pomogla wystawic. No i bazarki , bazarki i jeszcze raz bazarki , latwiej w ten sposob zdobyc pieniazki niz przez deklaracje chociaz one tez sa niezbedne...

Posted

publikacja napisał(a):

.
Może spróbować na wątku : http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebny-nowy-tymczas-deklaracje-na-hotelik-dla-schorowanej-jamnisi-z-porazeniem-149029/
tam znalazł się hotel z doświadczeniem w rehabilitacji jamnika, tylko nie wiem gdzie i kto miał na niego namiar

Jasza, widziałam, że tam na wątku był DT dla tego jamniczka u Dogofanki a to był namiar od Ciebie, ale zbierają teraz na hotel, czy nie
dałoby sięu niej teraz tego tymczasu załatwić? I może wiesz co to za hotelik, o którym mówią też na tym wątku powyższym.

Posted

W hoteliku przy katowickim schronisku nie ma miejsca.

Nie wiem czy 23-30 zł to nie za dużo... Do tego trzeba doliczyć koszt rehabilitacji i leków...

Jaszo, przejrzysz wątek jamniczka? Ja się tam gubię, poza tym muszę zaraz uciekać.

Tak, ale jak się okazało domek u dogofanki, na którą ma namiar maciaszek, wolałby zdrowego psa. Można spróbować.

Posted

dziewczyny ja nie mam takich uprawnien aby decydowac, mysle, ze oczywiscie jesli bedziemy kontynuowac rehab to nalezy zaklepac miejsce ale czy na pewno znajda sie osoby, ktore beda z mała jezdzic jeszcze przez 3 tyg?

Posted

Bosz .... oby objawiło się jakies wyjście, najlepszy byłby DT :roll:

Podtrzymuję moją propozycję transportu Bianeczki na rehabilitację raz w tygodniu późnym popołudniem. Przez weekend mam cięzko z dostępem do internetu, zatem jakby ktos pytał i nie miał ode mnie odpowiedzi - odpowiem, tylko później :roll:.

Trzymam :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

finanse

przeslalam ihabe 540 zł, nie wiem czy cokolwiek zostało lub czy trzeba jeszczer doplacic

doszły pieniązki od Pani Teresy 100 zł

i

Pani Eli 50 zł

slicznie dziekujemy

Posted

o matko własnie dostałam tel od ihabe!!! Bianka zostaje u MONY:multi::multi: na czas rehab

musimy sie wziąsc w garsc i pomóc Monie teraz jak sie da

zbieramy kase bo bedzie to bardzo duzo kosztowac

bazarki, ja wyskrobie allegro cegiełkowe