Iza i Avanti Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Hotel przy Zakładzie Szkolenia Psów Hotel H. Korkus ul. Obrońców Westerplatte 130 Katowice tel. (32) 2564235, (32) 2555038 Nie wiem jak z miejscami, ale myślę, że coś się powinno znaleźć.... To tylko 2 tygodnie. Quote
gość123456 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Albo tutaj: hotel - Schronisko dla bezdomnych zwierzat Katowice ul. Milowicka 1B, opieka nad zwierzetami, hotel dla zwierzat, adopcja zwierzat Dzwonić, pytać? Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzwońcie, pytajcie! Brysio, ile ma Bianka pieniędzy? Starczy na klka dni? Ja coś dorzucę, jutro robie bazarek, uzbieramy! Quote
gość123456 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Już dzwonie, zaraz wszelkie info podeślę, jak się dowiem czegoś. Quote
Iza i Avanti Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Brysio! Jasza! Myślę, że najlepiej znacie sprawę i szczerze przedstawicie sytuację suni podczas rozmowy... Ja na wątek weszłam przed chwilką i nie znam całej sprawy. A nie chcę czegoś walnąć podczas rozmowy, co okaże się nieprawdą... Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A gdzie jest terasz Bianka w DT, które się kończy? Quote
gość123456 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzwoniłam do tego 1-szego. Jest miejsce do świąt, cena za dobę 23 zł z wyżywieniem + 5 zł za podanie leku i ewentualne koszty za wyniesienie suczki na spacer. Schroniskowy numer zajęty. Może spróbować na wątku : http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebny-nowy-tymczas-deklaracje-na-hotelik-dla-schorowanej-jamnisi-z-porazeniem-149029/ tam znalazł się hotel z doświadczeniem w rehabilitacji jamnika, tylko nie wiem gdzie i kto miał na niego namiar Quote
psiama Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziewczyny, gdzie Bianka ma zapewniony powrót PO rehabilitacji ? :roll: Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzięki Publikacjo! Ja jestem na wątku też na zaproszenie. Szczegółów nie znam. Bianka jest u Mony. Była na początku u Ihabe. One wiedzą o małej wszystko co trzeba wiedzieć. Pieniądze zbierzemy!!! Jeżeli będzie miejsce, to przynajmniej kilka dni mała tam będzie, dopóki czegos nie znajdziemy... Mono, Ihabe, Brysio!!! Decydujcie! Zaklepujemy miejsce? To chyba lepsze niż schronisko! Ja mogę przelać w poniedziałek 50 PLN! Mam krucho z kasą, ale dam radę tyle wyskrobać. Brysio, jak Bianka z finansami? Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 psiama napisał(a):Dziewczyny, gdzie Bianka ma zapewniony powrót PO rehabilitacji ? :roll: Problem w tym, że nigdzie!!!!:placz: Musimy szukać! Ale najważniejsze, żeby nie przerwać rehabilitacji!! Quote
lilo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziewczyny a może by rosesłac pw z linkiem do Bianki do dogomaniakow , moze uda sie kogos sciagnac , mysle ze deklaracje sa bardzo wazne wtedy mozna myslec o hotelu , bez deklaracji ciezko podjac decyzje co zrobic... Moglabym sie tym zajac w weekend... no i dobrze byloby zeby jakas fundacja allegro cegielkowe pomogla wystawic. No i bazarki , bazarki i jeszcze raz bazarki , latwiej w ten sposob zdobyc pieniazki niz przez deklaracje chociaz one tez sa niezbedne... Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 publikacja napisał(a): . Może spróbować na wątku : http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebny-nowy-tymczas-deklaracje-na-hotelik-dla-schorowanej-jamnisi-z-porazeniem-149029/ tam znalazł się hotel z doświadczeniem w rehabilitacji jamnika, tylko nie wiem gdzie i kto miał na niego namiar Jasza, widziałam, że tam na wątku był DT dla tego jamniczka u Dogofanki a to był namiar od Ciebie, ale zbierają teraz na hotel, czy nie dałoby sięu niej teraz tego tymczasu załatwić? I może wiesz co to za hotelik, o którym mówią też na tym wątku powyższym. Quote
gość123456 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 W hoteliku przy katowickim schronisku nie ma miejsca. Nie wiem czy 23-30 zł to nie za dużo... Do tego trzeba doliczyć koszt rehabilitacji i leków... Jaszo, przejrzysz wątek jamniczka? Ja się tam gubię, poza tym muszę zaraz uciekać. Tak, ale jak się okazało domek u dogofanki, na którą ma namiar maciaszek, wolałby zdrowego psa. Można spróbować. Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ja napisałam do Isadory, która znalazła hotelik dla jamniczki Quote
gość123456 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 feliksik, dzięki, właśnie o osobę, która ten hotelik znalazła mi chodziło. Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A Dogofanka mogłaby przyjąć zdrowego psa. Ale poproszę Maciaszka o namiary i napiszę.......... Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dziewczyny ja nie mam takich uprawnien aby decydowac, mysle, ze oczywiscie jesli bedziemy kontynuowac rehab to nalezy zaklepac miejsce ale czy na pewno znajda sie osoby, ktore beda z mała jezdzic jeszcze przez 3 tyg? Quote
jusstyna85 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 czy to było sprawdzane? Opiekunka Zwierząt, Petsitter, Katowice, Ślask - Katowice - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl OPIEKUN ZWIERZĄT/ PETSITTER, Katowice (śląskie) - Favore.pl - usługi w internecie! opiekun Katowice - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Zwierzaki Katowice Dog Walker Wyprowadzacz Opiekun Zwierząt - Gumtree Katowice Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Justynko super dzięki! Że też o tym nie pomyślałam! Ihabe, Mono!!! Zdecydujcie! Pieniądze uzbieramy! Quote
psiama Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bosz .... oby objawiło się jakies wyjście, najlepszy byłby DT :roll: Podtrzymuję moją propozycję transportu Bianeczki na rehabilitację raz w tygodniu późnym popołudniem. Przez weekend mam cięzko z dostępem do internetu, zatem jakby ktos pytał i nie miał ode mnie odpowiedzi - odpowiem, tylko później :roll:. Trzymam :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dziewczsyny na jakich zasadach psiak jest wziety ze schronu? Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 finanse przeslalam ihabe 540 zł, nie wiem czy cokolwiek zostało lub czy trzeba jeszczer doplacic doszły pieniązki od Pani Teresy 100 zł i Pani Eli 50 zł slicznie dziekujemy Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 o matko własnie dostałam tel od ihabe!!! Bianka zostaje u MONY:multi::multi: na czas rehab musimy sie wziąsc w garsc i pomóc Monie teraz jak sie da zbieramy kase bo bedzie to bardzo duzo kosztowac bazarki, ja wyskrobie allegro cegiełkowe Quote
Recommended Posts