__Lara Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Asior napisał(a):normalnie się usrali na Babetkę ci ludzie z katowic, czy co???.. czemu tylko śląsk dzwoni :roll: To polecajcie psy ze schronu! Quote
Laima Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja tylko na chwilę; po ostatnich 3 dniach w pracy padam na pysk. Czy ktoś z Katowic mógłby zrobić wizytę przedadopc. w Katowicach? Dla tego jamnisia: http://www.dogomania.pl/threads/174370-9-letni-jamnik-z-bloku-na-podwA-rze-A-A-dA-RATUNKU Pani była chętna na Babetkę, ale okrutnie się napaliła na tego jamniczka. PO rozmowie tel. mam trochę wątpliwości, ale może to tylko takie wrażenie (trochę nerwowa, pies ma być JUŻ!). Quote
Guest Reyes Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Przypominam że pieniądze muszę mieć z góry na kącie - komu podać numer? Quote
Kisiaraf Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Z mojej strony jedna taka uwaga ja zostawiłam Pani "okrojoną" umowę tzn skasowałam miejsce na wpisanie danych osobowych. Umowa jest też w jednym egzemplarzu. Tak więc osoba oddająca Babetkę musi mieć umowe przy sobie. Bardzo się ciesze, że Malutka właśnie tam jedzie. Komu podać adres Pani na PW? Quote
maciaszek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Reyes']Przypominam że pieniądze muszę mieć z góry na kącie - komu podać numer?Chyba w kącie :eviltong:. Dobra dobra, wiem, wstrętna jestem :diabloti:. Jaka kwota dokładnie jest potrzebna? Kto przelewa? Laimo, starczy z tego, co wpłynęło z bazarku czy nie? Ja mogę przelać w każdej chwili (no, prawie każdej). Jeśli nie zmieniłaś numeru konta, to je mam. Quote
Laima Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 maciaszek, z bazarku mam na koncie 15 zł. Niestety nie zdążyłam pojechać do Babetki, więc nie ma zdjęć. Przepraszam. Założyłam Babetce książeczkę zdrowia, co by wszystko na papierze było. Czy ktoś może mi napisać, gdzie znajdę odpowiedni wzór umowy adopc.? Zadzwonię wieczorem do pani, która chciałaby wziąć jamnika z Łodzi - zapytam, w której dzielnicy Katowic mieszka. pozdrowienia :) Quote
maciaszek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No tak... ale skoro Babetka pociągiem ma jechać to musi mieć szczepienie na wściekliznę. Ma już?! Umowy adopcyjne znajdziesz np. tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/25135-ABC-ADOPCJI-PRZEZ-DOGO-w-zarysie-VADEMECUM-ADOPCYJNE-jak-ustrzec-sie-przed-bledami?p=1623458&viewfull=1#post1623458 15 zł to chyba nie starczy. Ok, to ja przeleję z katowickiego konta, a Ty przelejesz na nie potem te 15 zł. Reyes, podaj kwotę jaką mam Ci przelać? Quote
Laima Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nie była w ogóle szczepiona. Tylko odrobaczanie + leczenie Bactrimem. O matko, ja jej nie zaszczepię, chyba że w dzień wyjazdu. :( Gdyby jechała w transporterku, to też musi być szczepienie? Quote
maciaszek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nie wiem czy w transporterku musi mieć szczepienie, ale pewnie też. Myślę, że możesz ją zaszczepić w dniu wyjazdu. Najważniejsze, że będzie miała szczepienie. Aktualne. I to jak aktualne ;). Quote
Laima Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 maciaszek napisał(a):Nie wiem czy w transporterku musi mieć szczepienie, ale pewnie też. Myślę, że możesz ją zaszczepić w dniu wyjazdu. Najważniejsze, że będzie miała szczepienie. Aktualne. I to jak aktualne ;). Ok. (....) Quote
Jasza Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Babeciątko się wybiera w podróż. Oby szczęśliwą. Quote
Laima Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nie mówmy hop.... Ale mam nadzieję, że w czwartek wyprawię Babetkę w podróż powrotną na Śląsk. ;) Quote
Kisiaraf Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Trzymam kciuki i czekam na wieści :) Quote
Jasza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Laimo. Masz zapchaną skrzynkę i nie mogę Ci wysłać PW. Jeżeli możesz to wyślij mi adres mailowy tej Pani ze Świętochłowic która szuka małej suczki lubiącej dzieci. Podeślę jej kilka psiaczków. I jestem ze Świętochłowic, więc mogę sprawdzić dom. Quote
karusiap Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wybaczcie,ze na watku malutkiej,ale bardzo potrzebuje kogos do wizyty przedadopcyjnej w Siemianowicach Śl.....znacie moze? Quote
maciaszek Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Reyes napisał(a):Konto to samo. Wyszło mi 21.Pieniądze przelane :). Quote
Laima Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Szukam kogoś, kto będzie mógł Babetkę przywieźć do mnie w środę wieczorem. Na razie bezskutecznie.... Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Laima napisał(a):Szukam kogoś, kto będzie mógł Babetkę przywieźć do mnie w środę wieczorem. Na razie bezskutecznie.... To niedobrze :( Quote
AMIGA Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Laima napisał(a):Szukam kogoś, kto będzie mógł Babetkę przywieźć do mnie w środę wieczorem. Na razie bezskutecznie.... A skąd dokąd ją trzeba przewieźć i czy to musi być akurat wieczorem? Quote
Laima Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 AMIGA, ja w środy wychodzę z domu przed 7 i wracam po 19, tak że niestety dopiero wieczorem. Z Prądnika Białego na Kurdwanów. Może być za zwrotem kosztu benzyny. Pani z Katowic, która chciała jamnika z Łodzi, mieszka na Wełnowcu. Zaprasza na wizytę (choć z lekkim wahaniem) przedpołudniami (ok. 12 wychodzi z domu; pracuje na 1/2 etatu). Czy ktoś może tam się pokazać?... Quote
Recommended Posts