Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charty w potrzebie dostały info o "charcie" ,w g mnie ten pies wygląda jak mieszaniec wyżła,czy nie łatwiej będzie mu szukac domu właśnie jako mix wyżła,spójrzcie na niego i oceńcie,proszę

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

poprzedninastępny

982061600046806

[/HR] [TABLE]
[TR]
[TD]płeć:[/TD]
[TD]samica[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wiek:[/TD]
[TD]ok 5 lat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chip:[/TD]
[TD]982061600046806[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lokalizacja:[/TD]
[TD] Wojtyszki[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kastracja[/TD]
[TD]tak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapamietaj:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bardzo sympatyczna, subtelna i delikatna, piękna sunia w typie wyżła niemieckiego krótkowłosego (nie jest wysoka). Jest żywiołowym psem, kochającym spacery i ruch. Ładnie chodzi na smyczy i lince treningowej. Przywiązuje się do opiekunów, ale jest to dłuższy proces. Nie ufa obcym. Ceni sobie psie towarzystwo i cudnie się z psami zaprzyjaźnia. Wspólne spacery, gonitwy, zabawy na pewno będą zajmowały ważny rozdział jej życia. Polecamy do adopcji dla odpowiedzialnego opiekuna, który poświęci jej trochę więcej czasu i uwagi; do domu z innym psem.
WIĘCEJ ZDJĘĆ tutaj

http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=345

Posted

W schronisku w Bielsku B. jest do adopcji przepiękny, czarno-biały SETER angielski. Wiem ,e to niby wątek "Wyżłów w potrzebie", ale setery nie były aktualizowane od dawna, a nie mam pojęcia gdzie, oprócz seterkowa, zgłosić to cudo...

Posted (edited)

W miejscowości Czamanin za Włocławkiem przebywa wyżeł potencjalnie miał byc na polowania , pozniej zamkniety w kojcu a ze przegryzał siatke został przykuty do łancucha gdzie spedza 24 h na dobe , według osoby która dokarmia psa jest on karmiony przez właściela raz na tydzien , w budzie mokre szmaty , pies jest podobno bardzo apatyczny i teraz juz nawet nie wychodzi z budy, szukam kogoś z okolić kto mogłby to sprawdzić
zadko tu bywam teraz wiec w razie co mailowo :[email protected] badz 79 805 77 78

Edited by kkasiiiar
Posted

na SOS zglosila sie osoba z okolic Wloclawka, chcetna pojechac skontrolowac warunki, podala tel- prosze sie do nas odezwac na pv, to podamy kontakt

Posted

Dziękuje raz jeszcze za pomoc, dziś była wizyta u psa , właściciel posiada aktualna książeczkę psa (szczepienia , odrobaczenia) pies ma 10 lat bierze nadal czynny udział w polowaniach. Pies zostal przypiety do łancucha który ma 4 metry z powodu tego ze wcześniej jego próby wydostania sie z kojca konczyły sie zranieniami. Bary nie był zainteresowany smaczkami które zostały mu dane. Właściciel ma postawić bude psa na palatach oraz zadbać o słome w budzie. Ogólnie Pan bardzo przejety i widać ze wszytskie rady wziol do siebie. Pies nie jest wychudzony. Nie ma luksusów , ale nie ma żadnych podstaw do odebrania go właścielowi.

Posted

jak zobaczyłam to zdjęcie byłam przerażona- dobrze,że sprawa w miarę się wyjaśniła. Czy sprawdzicie jak Pan wywiązał się z obietnicy "poprawek"?