Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Kopiuję ze strony schroniska w Poznaniu

NR PSA, CHIP: 941000012142278

CHARAKTER: zrównoważony, usłuchany, przyjaźnie nastawiony psiak. Potrzebuje sporej dziennej dawki ruchu

Posted

musze znalezc dom zamojszczakowi...on zadzialal na mnie tak jak kiedys Fryzio...a wczesniej Franio ktorego mi ktos wyadoptowal sprzed nosa....mysle o nim non stop..dorzuce sie do hotelu, czy ktos ma jakis pomysl?Tanitko?...

Posted

[quote name='Paulina87']Kopiuję ze strony schroniska w Poznaniu

NR PSA, CHIP: 941000012142278

CHARAKTER: zrównoważony, usłuchany, przyjaźnie nastawiony psiak. Potrzebuje sporej dziennej dawki ruchu

Dziewczyny, poproszę o zdjęcie tego psiaka, nie ma takiego, tzn niby dalmata o tym numerze czipa na stronach schronu w Poznaniu. czy mogę prosić o jakieś konkrety? Może jeszcze raz zdjęcie? A może jakiś link? dzięki.

Posted

spiesze poinformowac ze zamojski wyzel zostal zaadoptowany wraz ze starsza sunia przez pania weterynarz :DDDD mieszka 70 km od Zamoscia! takei informacje to ja lubie przekazywac

Posted

ta Krobia kolo Gostynia? jak oceniany jest jego wiek
w tym regionie jest hodowla papierowa
oraz pare pseudo wyzlow
glowa szlachetna
sprawdzaliscie czy ma tatu?

Posted

Gdyby ktoś nie miał warunków na normalnego wyżła wstawiam mini wyżełko-sznaucerkę.

Norka
ok. 1 roku, średniej wielkości
Przylepa straszna, normalnie aż obejmuje człowieka łapkami. Na widok innych psów aż cała chodzi ze szczęścia. Istne cudo.

Posted

[quote name='wolontariuszka z Krobi']zapraszam na stronę krobskiego przytuliska kochajiratuj.cba.pl zobaczcie na Borysa[/QUOTE]
czy cos sie dowiemy o tym psie?