Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ale świetne fotki :klacz: a byłaś w barze na plaży - zrobionym a'la Hawaje??? :lol:

w Kuźnicy ? 8)

Dziękujemy za miłe słowa :multi:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Udało mi się dotrzeć do mojej ukochanej Jastrzębiej Góry !!

Wypatrywałam, czy przypadkiem Jo-jo ponownie nie zawitał w 'jastrzębiogórskie' progi....ale Was juz tam chyba nie bylo:shake:....
innych dogow tez nie namierzyłam...

w nadmorskich miejscowosciach wysyp Yorków...:roll: aż mam po powrocie jakiś uraz do tej rasy...

Posted

Morze :multi: moje morze ukochane :loveu:

Uff, nadrobilam, super dziennik :multi:

[quote name='jo-jo']ja dzisiaj chyba jakaś ni kumata jestem :stupid: :stupid:
Buhaha........:roflt: Nie przejmuj sie, ja tez nie zalapalam :p

Ale fajna foczka :loveu:

Jest i Pan Pies na salonach :cool3:

[quote name='dbsst']dobra powiem to ZAZDROŚĆ mnie zjada powoli chrup chrup :diabloti:
Hehehehe.......:megagrin:

Super Pies :multi:

Pzdr, P.

Posted

AlKil napisał(a):
Witajcie!!!

Coś mi się obiło u wzrok o spotkanku w Sopocie??? Cieszymy się...

spotkanko jak spotkanko, bo może jakoś na wystawie się spotkamy ;-)))

gochgoch napisał(a):
ależ śliczna ta morda...

A jaka wredna, :evil_lol:

Posted

Witajcie po dłuuższej przerwie :multi:

[quote name='PIKA']Cześć wróćilismy z byczenia się ale widze, ze Wy też nieźle wyleniuchowani :razz:

Ależ my nie leniuch ujemy :evil_lol:

[quote name='sylwiaskalska']No znalazłam sobie nocleg- no cóż za przyjemności trzeba płacić :smile: http://www.zatokasopot.pl/zatoka1.htm#

więc na 100 % 12 sierpnia jestem w Sopocie i mam nadzieje że się zobaczymy :smile:

Tylko mi trzeba będzie pzypomnieć, bo ja że z kimś mam się gdzieś spotkać to zapominam od razu jak wchodze na teren wystawy :diabloti: :diabloti:

[quote name='Teklunia']ten to ma zycie... czekoladka, ciasteczko... zazdroszcze!

Ale czekolada to nie jego :razz: :evil_lol:

Ajronowa, Asher, Patuś Dzięki :oops:

[quote name='anetta']Piekne zdjecia :placz: Na molo bez problemu weszliscie?

A więc, na molo w Sopocie to nawet nie próbowaliśmy wejść bo tam bezwzględny zakaz.
Te zdjęcia to z molo z Juraty, gdzie nie ma żadnych takioch bzdur jak zakazy wchodzenia z psem.
Wczoraj jeszcze sprawdzaliśmy molo w Jastarnii, gdzie też bez problemu z psami, ale molo cały czas w budowie :angryy:

A teraz pora wyjaśnień, a więc dziennik postaramy się uzupełnić dzisiaj, jak najszybciej, bo przez te ostatnie dni to raz nie mieliśmy ogólnie dostępu do kompa (głowa rodziny bezprzerwy pracowała :shake: ) a dwa to dwa dni dogo nie chodziło:razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
a dwa to dwa dni dogo nie chodziło:razz:

Cześć Jojki ! Ooo , widzę, że Wam też DWA dni nie chodziło ... :cool1: Bo niektórym to wczoraj w różnych godzinach chodziło ...

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Cześć Jojki ! Ooo , widzę, że Wam też DWA dni nie chodziło ... :cool1: Bo niektórym to wczoraj w różnych godzinach chodziło ...

Ja sama nie wiem, wczoraj rano udało mi się wejść na minuty aż 2:-o
A potem cały czas aż do nocy miałam że nie działa :shake:

Posted

[quote name='jo-jo']Przysła pora na rureczke...

Świetnie wygląda taka rureczka w ogromnej paszczy doga:lol:

Jakie fafelki przygryzione:loveu:

I troche widoków...

Cudne!!!:loveu:

A to jest boskie!!!!!:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[CENTER]Dzień XVI

Powoli mam dość tłumów, na chwilke się zatrzymam i już zbiorowisko wokół nas. A co w tym dziwnego że jestem psem?
Dzisiaj pojechaliśmy odiwedzić Pana doktora, do Pucka. Moi Państwo chciali żeby mnie obejrzał, taką kontrolę chcieli zrobić. I wszystko w porządku.

W tym samym czasie co siedziałem z moimi ludziami w Pucku, nasz przyjaciel Grzesiu pojechał na wycieczke rowerową, zawsze śmieją się z niego a właściwie jego roweru, bo chyba już kilka tysięcy kilometrów na nim zobił..

Ale do dzisiaj, bo dzisiaj przestają się śmiać z roweru a zaczynają z Grzesia, który dzięki rowerowi odkrył, podobno fajną plaże. A było to tak...

Grzesiu nie lubi prostych dróżek więc pojechał przez las...Po pewnym czasie, wyjechał z lasu żeby zobaczyć jak daleko dojechał. Wyjechał i patrzy że z Ośrodka Wypoczynkowego "Kormoran" jadą ludzie prosto na tereny wojskowe.. Więc żeby zobaczyc dlaczego pojechał za nimi.

Dojechał do miejsca gdzie zatrzymał go żołnierz, który mówił że wjeżdżają tam ludzie z przepustkami z tego ośrodka, ale że może nas jutro wpuścić.

Tak więc jutro w planach, moja rodzina ma pojechanie na plaże, gdzie trzeba przejechać aż 150 metrów przez tereny wojskowe a potem wjezdza się na normalne tereny, ale bez przepustki to teoretycznie nie wjedziecie :evil_lol: [/CENTER]