jo-jo Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 malawaszka napisał(a):ale świetne fotki :klacz: a byłaś w barze na plaży - zrobionym a'la Hawaje??? :lol: w Kuźnicy ? 8) Dziękujemy za miłe słowa :multi: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :niewiem: jak sięnazywa - generalnie było w niej dużo gadżetów Heinekena i na plaży siedziska takie niskie napiaskowe i jakieś suche palemki :lol: Quote
moon_light Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Udało mi się dotrzeć do mojej ukochanej Jastrzębiej Góry !! Wypatrywałam, czy przypadkiem Jo-jo ponownie nie zawitał w 'jastrzębiogórskie' progi....ale Was juz tam chyba nie bylo:shake:.... innych dogow tez nie namierzyłam... w nadmorskich miejscowosciach wysyp Yorków...:roll: aż mam po powrocie jakiś uraz do tej rasy... Quote
bigos Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 To mnie powaliło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jeszcze sobie spryciarz chusteczkę podlożył:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ja też chce zjesc taką rureczkę - extra zdjęcie :multi: Quote
Paula Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Morze :multi: moje morze ukochane :loveu: Uff, nadrobilam, super dziennik :multi: [quote name='jo-jo']ja dzisiaj chyba jakaś ni kumata jestem :stupid: :stupid: Buhaha........:roflt: Nie przejmuj sie, ja tez nie zalapalam :p Ale fajna foczka :loveu: Jest i Pan Pies na salonach :cool3: [quote name='dbsst']dobra powiem to ZAZDROŚĆ mnie zjada powoli chrup chrup :diabloti: Hehehehe.......:megagrin: Super Pies :multi: Pzdr, P. Quote
AlKil Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Witajcie!!! Coś mi się obiło u wzrok o spotkanku w Sopocie??? Cieszymy się... Quote
gochgoch Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 niektórzy to mają dobrze....:evil_lol::evil_lol: ależ śliczna ta morda... Quote
jo-jo Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 AlKil napisał(a):Witajcie!!! Coś mi się obiło u wzrok o spotkanku w Sopocie??? Cieszymy się... spotkanko jak spotkanko, bo może jakoś na wystawie się spotkamy ;-))) gochgoch napisał(a):ależ śliczna ta morda... A jaka wredna, :evil_lol: Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Cześć wróćilismy z byczenia się ale widze, ze Wy też nieźle wyleniuchowani :razz: Quote
sylwiaskalska Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 No znalazłam sobie nocleg- no cóż za przyjemności trzeba płacić :) http://www.zatokasopot.pl/zatoka1.htm# więc na 100 % 12 sierpnia jestem w Sopocie i mam nadzieje że się zobaczymy :) Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 dzien dobry szczesciarze! :) [quote name='jo-jo'] ten to ma zycie... czekoladka, ciasteczko... zazdroszcze! Quote
Ajronowa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Uhuuu ale sie zlapalam na fotki :D no ladne4 ladne :D widoczki sliczne macie :razz: Quote
Vectra Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Piękne fotki :loveu: :loveu: srasznie wam zazdroszcze tych wakacji :oops: :oops: smokosz rurkowy :cool3: Quote
asher Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Jakie przepiękne zdjęcie!!!! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
anetta Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 http://img92.imageshack.us/img92/6682/rurecka4ii3.jpg Ja widze ze Jojek byl glowna atrakcja turystyczna :lol: A oplaty przynajmniej braliscie? :evil_lol: Piekne zdjecia :placz: Na molo bez problemu weszliscie? Quote
jo-jo Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Witajcie po dłuuższej przerwie :multi: [quote name='PIKA']Cześć wróćilismy z byczenia się ale widze, ze Wy też nieźle wyleniuchowani :razz: Ależ my nie leniuch ujemy :evil_lol: [quote name='sylwiaskalska']No znalazłam sobie nocleg- no cóż za przyjemności trzeba płacić :smile: http://www.zatokasopot.pl/zatoka1.htm# więc na 100 % 12 sierpnia jestem w Sopocie i mam nadzieje że się zobaczymy :smile: Tylko mi trzeba będzie pzypomnieć, bo ja że z kimś mam się gdzieś spotkać to zapominam od razu jak wchodze na teren wystawy :diabloti: :diabloti: [quote name='Teklunia']ten to ma zycie... czekoladka, ciasteczko... zazdroszcze! Ale czekolada to nie jego :razz: :evil_lol: Ajronowa, Asher, Patuś Dzięki :oops: [quote name='anetta']Piekne zdjecia :placz: Na molo bez problemu weszliscie? A więc, na molo w Sopocie to nawet nie próbowaliśmy wejść bo tam bezwzględny zakaz. Te zdjęcia to z molo z Juraty, gdzie nie ma żadnych takioch bzdur jak zakazy wchodzenia z psem. Wczoraj jeszcze sprawdzaliśmy molo w Jastarnii, gdzie też bez problemu z psami, ale molo cały czas w budowie :angryy: A teraz pora wyjaśnień, a więc dziennik postaramy się uzupełnić dzisiaj, jak najszybciej, bo przez te ostatnie dni to raz nie mieliśmy ogólnie dostępu do kompa (głowa rodziny bezprzerwy pracowała :shake: ) a dwa to dwa dni dogo nie chodziło:razz: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 jo-jo napisał(a):a dwa to dwa dni dogo nie chodziło:razz: Cześć Jojki ! Ooo , widzę, że Wam też DWA dni nie chodziło ... :cool1: Bo niektórym to wczoraj w różnych godzinach chodziło ... Quote
jo-jo Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cześć Jojki ! Ooo , widzę, że Wam też DWA dni nie chodziło ... :cool1: Bo niektórym to wczoraj w różnych godzinach chodziło ... Ja sama nie wiem, wczoraj rano udało mi się wejść na minuty aż 2:-o A potem cały czas aż do nocy miałam że nie działa :shake: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 :pu nas też Dogo nie było wiec nie jesteś stratna;) Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='jo-jo']Przysła pora na rureczke... Świetnie wygląda taka rureczka w ogromnej paszczy doga:lol: Jakie fafelki przygryzione:loveu: I troche widoków... Cudne!!!:loveu: A to jest boskie!!!!!:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [CENTER]Dzień XVI Powoli mam dość tłumów, na chwilke się zatrzymam i już zbiorowisko wokół nas. A co w tym dziwnego że jestem psem? Dzisiaj pojechaliśmy odiwedzić Pana doktora, do Pucka. Moi Państwo chciali żeby mnie obejrzał, taką kontrolę chcieli zrobić. I wszystko w porządku. W tym samym czasie co siedziałem z moimi ludziami w Pucku, nasz przyjaciel Grzesiu pojechał na wycieczke rowerową, zawsze śmieją się z niego a właściwie jego roweru, bo chyba już kilka tysięcy kilometrów na nim zobił.. Ale do dzisiaj, bo dzisiaj przestają się śmiać z roweru a zaczynają z Grzesia, który dzięki rowerowi odkrył, podobno fajną plaże. A było to tak... Grzesiu nie lubi prostych dróżek więc pojechał przez las...Po pewnym czasie, wyjechał z lasu żeby zobaczyć jak daleko dojechał. Wyjechał i patrzy że z Ośrodka Wypoczynkowego "Kormoran" jadą ludzie prosto na tereny wojskowe.. Więc żeby zobaczyc dlaczego pojechał za nimi. Dojechał do miejsca gdzie zatrzymał go żołnierz, który mówił że wjeżdżają tam ludzie z przepustkami z tego ośrodka, ale że może nas jutro wpuścić. Tak więc jutro w planach, moja rodzina ma pojechanie na plaże, gdzie trzeba przejechać aż 150 metrów przez tereny wojskowe a potem wjezdza się na normalne tereny, ale bez przepustki to teoretycznie nie wjedziecie :evil_lol: [/CENTER] Quote
Recommended Posts