Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jo-jo napisał(a):
Tylko dlaczego dopiero teraz:mad: :evil_lol:
Co teraz ? Ulały mi się uczucia? Bo dzieci pojechały na wakacje, jestem sama, przepełniona tęsknotą, podatna na wzruszenia :loveu: .............. i wreszcie mam czas TYLKO dla siebie :evil_lol: i mogę do upojenia siedzieć na Dogo :evil_lol: .

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
Mam nadzieje że przez to będziesz u nas dłużej siedzieć:loveu:
Ach, jak jeszcze powiesz, że będzie duuuzo fotek, to się nie dam odpędzić :evil_lol: . I strasznie chciałabym takiego małego dożka zobaczyć na własne oczy, one są wyjątkowo gapciowate i słodkie :loveu: .

Posted

jo-jo napisał(a):
A więc pamiętacie tego Pana? :razz:

Obecnie nazywa się Mah-Jong albo Marc jeszcze nie wiem :evil_lol: I wygląda tak :diabloti:

Jakie ma łapeńki ogromne:loveu:

Mah-Jong, Mah-Jong!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Czesc Klaudia :multi: Sliczne Jojeczki :loveu: Rozplynelam sie z zachwytu :loveu:

Vectra napisał(a):
Jaki on już duzy :-o :-o :-o śliczny jest :loveu: :loveu: jak super dumnie siedzi :cool3: :cool3: :cool3:

Bo to jest Dog Krolewski :lol:

Posted

Poświata napisał(a):
Ach, jak jeszcze powiesz, że będzie duuuzo fotek, to się nie dam odpędzić :evil_lol: . I strasznie chciałabym takiego małego dożka zobaczyć na własne oczy, one są wyjątkowo gapciowate i słodkie :loveu: .

Jak chcesz zobaczyć to daleko nie masz wystarczy pod Warszawke podjechać a tam od 10 siepnia nasza Malaga będzie mieszkać :loveu:

Posted

an3czka napisał(a):
Jakie ma łapeńki ogromne:loveu:

Mah-Jong, Mah-Jong!!!:multi: :multi: :multi:

A jednak nie! :diabloti:
Moje kochanie alekiniaste nazywać się będzie Mah-Jong, a kolega rękawek Marc:diabloti:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O rany, Jojki , JAKIE ŚLICZNE DZIECI !!! :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękujemy :loveu:

Cuci Dzięki :loveu:

Wszystkim Dziękujemy za miłe słowa :diabloti: :multi:

Posted

Aaaaa jakie slodkie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja kcem doga :placz::placz::placz::placz::placz: Natentychmiast :placz::placz::placz::placz:

Posted

PIKA napisał(a):
Aaaaa jakie slodkie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja kcem doga :placz::placz::placz::placz::placz: Natentychmiast :placz::placz::placz::placz:

PIKA dla Ciebie moge tego arlekiniastego przywieźć, pod warunkiem wystawiania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
A jednak nie! :diabloti:
Moje kochanie alekiniaste nazywać się będzie Mah-Jong, a kolega rękawek Marc:diabloti:

No, ale w ogóle Mah-Jong będzie!:multi:
Super imię:multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
No a Jak :evil_lol:

Kiedyś miałam dwa szczeniaczki jamniczki. Gina - ich mama szybko miała dość bycia mleczarnią. Nie wyobrażam sobie jak to jest przy dożkach:evil_lol: