jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 A czy pamiętacie tą malutką szarą sunieczkę? :loveu: Obecnie nazywa się Malaga i wygląda tak :razz: Quote
KUMPELka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 jo-jo napisał(a): Obecnie nazywa się Mah-Jong albo Marc jeszcze nie wiem :evil_lol: I wygląda tak :diabloti: Kolejny dumny Pan pies rośnie - śliczności :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Cudowne!!!:loveu: :loveu: :loveu: Wiecej wiecej wiecej:evil_lol: Quote
PANGEA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Nononono :) A gdzie platenik??? I rybka ???? Prosze taka duuuuza, tlusta, w chrupiacej panierce ;) Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 PANGEA napisał(a):Nononono :) A gdzie platenik??? I rybka ???? Prosze taka duuuuza, tlusta, w chrupiacej panierce ;) Paulinko ja tu , własciwie moi rodzice z Twoją koleżanką ze studiów spotkali się :evil_lol: Świat jest bardzo mały :diabloti: A i jeszcze dodamże szara sunia zamieszka pod Warszawą :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 No to dalej :)) A pamiętacie czarną sunieczkę? Obecnie nazywa się Madera i wygląda tak :loveu: I widać że Panna aż rwie się na wystawę :loveu: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Napatrzeć się nie moge na te cukiereczki :loveu: :loveu: :loveu: Ile one już maja ?? Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Na tych zdjęciach mają już 6 i pół tygodnia :-))))) A w sobotę skończyły już, 7 tygodnii :loveu: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ale ten czas leci dopiero co się urodziły ,a tu zaras do nowych domków pójdą. Jojek spisał się na medal :multi: :multi: dzieciaki ma przecudowne. Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 A teraz pamiętacie mojego ulubieńca? :loveu: Obecnie wygląda tak i nazywa się mah-Jong albo Marc, jeszcze sama nie wiem :evil_lol: Quote
gochgoch Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ja nie wyczymam..jakie cdne te dzieciaki!!!!!!!!!!!!!!! ja takiego kce!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 prześliczne te bombelasy, prawie jak tatuś :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 A ja za dwa tygodnie mam nadzieje zobacze Jojeczka osobiście :) Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A ja za dwa tygodnie mam nadzieje zobacze Jojeczka osobiście :):loveu:a jest o co oko zahaczyć ;)super psiak:loveu:i słodziak :loveu: a to cukiereczek:loveu: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:a jest o co oko zahaczyć ;)super psiak:loveu:i słodziak :loveu: Hihi Sylwia słuchaj się Ali, ona na wystawie w Katowicach to chyba ze dwie godziny z nami siedziała :loveu: A co powiecie na rodiznne fotki? 8) Quote
Poświata Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Brakuje mi słów żeby wyrazić mój zachwyt, one są przecudowne !!!!!!!!!! Wsystkie mi się podobają :loveu: . Szkoda tylko że szczeniory tak szybko rosną :shake: , nie mówię żeby tak długo jak ludzie, ale chociaż z rok by mogły być takie małe, a potem, no trudno :roll: :lol: . Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Poświata napisał(a):Brakuje mi słów żeby wyrazić mój zachwyt, one są przecudowne !!!!!!!!!! Wsystkie mi się podobają :loveu: . Szkoda tylko że szczeniory tak szybko rosną :shake: , nie mówię żeby tak długo jak ludzie, ale chociaż z rok by mogły być takie małe, a potem, no trudno :roll: :lol: . oo Poświata do nas zawitała :loveu: Ja takie szczeniaki mogłabym mieć całe zycie :loveu: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 jo-jo napisał(a):Hihi Sylwia słuchaj się Ali, ona na wystawie w Katowicach to chyba ze dwie godziny z nami siedziała :loveu: A co powiecie na rodiznne fotki? 8) :poj siedziałaby jeszcze dłuzej ale trzeba było wszystkich poodwiedzać na ringach;) No a foty MIODZIO:multi: Quote
moth Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 PANGEA napisał(a): A gdzie rybka ???? Prosze taka duuuuza, tlusta, w chrupiacej panierce ;) Ty też? :grins: Ja chyba będę dziś mieć mamuta, zrobić Ci zdjęcie? :eviltong: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::poj siedziałaby jeszcze dłuzej ale trzeba było wszystkich poodwiedzać na ringach;) Trzeba będzie to jeszcze kiedyś powtórzyć, tylko ja jakoś w kierunku Twoich wystaw nie zmierzam :razz: Mam nadzieje że na Światówke dojedziesz:razz: Quote
Poświata Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 jo-jo napisał(a):oo Poświata do nas zawitała :loveu: Ja takie szczeniaki mogłabym mieć całe zycie :loveu:Poświatka sobie zaglądała do tej pory po cichutku, ale nie wytrzymałam, uczucia mi się ulały :evil_lol: . Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Poświata napisał(a):Poświatka sobie zaglądała do tej pory po cichutku, ale nie wytrzymałam, uczucia mi się ulały :evil_lol: . Prawidłowo :evil_lol: Tylko dlaczego dopiero teraz:mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts